ar eclipse'as G1 rija tepalus?
ar eclipse'as G1 rija tepalus?
ieskojau G1 ir vienas man patikusiu variantu turejo tokia bedike - rijo tepalus...tai noreciau suzinoti, ar tai normalu eclipsui, ar cia jau rimta beda...kiek tureju ryti l/km? beje zmogus, pas kuri tas eclipsas vare tikrint kompresijos, ir jam pasake, kad viskas norm..tepalas siaip irgi nelasa, tik prie didesniu apsuku dumeli meta...!
Eclips'as 94m. 12men. 2l doch 16v variklis, dirba graziai, ir viskas atrodo tikrai graziai...
aciu
Eclips'as 94m. 12men. 2l doch 16v variklis, dirba graziai, ir viskas atrodo tikrai graziai...
aciu
Re: ar eclipse'as G1 rija tepalus?
Megsta tepalus clipses, siek tiek praleidzia nuo susidevejimo salnikai, voztuvu gumeles. O dumelis reikia ziureti kokios spalvos, jei melsvas tai tepalai degaGediminas rašėCOLONieskojau G1 ir vienas man patikusiu variantu turejo tokia bedike - rijo tepalus...tai noreciau suzinoti, ar tai normalu eclipsui, ar cia jau rimta beda...kiek tureju ryti l/km? beje zmogus, pas kuri tas eclipsas vare tikrint kompresijos, ir jam pasake, kad viskas norm..tepalas siaip irgi nelasa, tik prie didesniu apsuku dumeli meta...!
aciu
- Drumbash
- Garbės narys
- PranešimaiCOLON 1792
- UžsiregistravoCOLON 2004 08 12, 03:00
- AutomobilisCOLON šiuo metu neturiu jokio automobilio
- MiestasCOLON Šiauliai
realu, kad gerai raizant tepala ryja, nors buvo pas mane anomalyju, kai klipsas nevalge. Realiai turi 

citramonas kupinis.
http://www.zaliauskai.lt
http://www.zaliauskai.lt
- Mantas
- Garbės narys
- PranešimaiCOLON 6487
- UžsiregistravoCOLON 2006 06 19, 10:30
- AutomobilisCOLON Honda S2000 + MB W140
- MiestasCOLON Kaunas
Tai gal cia tiek tepalo ryja del to tavo kauso, kuris tai dirb tai nedirb?pelioks rašėCOLONna as tai litra supilu ant 1000 km.. nors vazineju gan ramiai, pastebejau kad ryja daugiau kai trasaoj bunu

Didelio vaiko dideli žaislai:
Honda S2000 AP2 (summer FUN)
Mercedes Benz S-Class W140 (daily VIP)
BMW [e36] 328i coupe (trackday)
Honda S2000 AP2 (summer FUN)
Mercedes Benz S-Class W140 (daily VIP)
BMW [e36] 328i coupe (trackday)
- kaiser
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 388
- UžsiregistravoCOLON 2006 01 29, 19:55
- AutomobilisCOLON Carisma (žmonos)
- MiestasCOLON Panevėžys
Buvo ir pas mane tokia anomalija kai nusipirkau. Zhiema ir pavasari, nuo vasario menesio iki geguzhes vidurio kazhkur, stovejo grazhiai tepalo lygis per viduriuka tarp dvieju padalu kaip uzhbrezhtas. Dazhiaugiausi savo Clipsu forume skaitinedamas atsiliepimus, kad Clipsai megsta tepaliukus. Ale dzhiaugsmas pasibaige uzhkaitus orams. Pora tolimesniu kelioniu esant karshtam orui ir tepalo lygis buvo ties MIN padala... Tepalas beje tada dar buvo AGIP pusiau sintetinis. Dabar Midland sintetika. ~Menuo kaip keisti tepalai. Buvo ir keletas tolimesniu kelioniu. Tame tarpe ir kelione ish Vilniaus kai leidau sau 160-180 vazhiuot paskui "sponsorius". O tepalo lygis vis dar ties MAX padala.Kevinas rašėCOLONManau, kad labai isskirtiniais atvejais (labai), 1G neryja tepaliuko, daugiau ar maziau visos pavalgo..
Kad tik neprisikalbejus...

Senai, senai: Eclipse 1G
žmonos: EX Carisma 1.8 85kW
- kaiser
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 388
- UžsiregistravoCOLON 2006 01 29, 19:55
- AutomobilisCOLON Carisma (žmonos)
- MiestasCOLON Panevėžys
Nu nzn, nzn. Pas mane dar neryja. Bet jauchiu kaip des viena karteli gera kieki, kaip tada po zhiemos.Leed rašėCOLONpas mane lygiai 0,5 L ant 1000 km, ir ar spaudi, ar nespaudi, kazkaip vienodai
Beje, ar negalejo tas tepalas itakoti tokio dalyko, kad pas mane laikas nuo laiko ir vis dazhniau vazhiuojant toks "nei tarshkatis, nei barshkantis" triukshmelis nuo variklio. Baisiai erzina, o ir baisoka, kad kokiu komplikaciju ish to neisheitu...

P.S. ryte, esant shaltam varikliui, kompensatoriai truputi kitaip klaksi.
Senai, senai: Eclipse 1G
Turbut turi minty kompensatorius klaksincius, tai tokiu atveju viskas nuo tepalo priklauso dazniausiaikaiser rašėCOLONNu nzn, nzn. Pas mane dar neryja. Bet jauchiu kaip des viena karteli gera kieki, kaip tada po zhiemos.Leed rašėCOLONpas mane lygiai 0,5 L ant 1000 km, ir ar spaudi, ar nespaudi, kazkaip vienodai
Beje, ar negalejo tas tepalas itakoti tokio dalyko, kad pas mane laikas nuo laiko ir vis dazhniau vazhiuojant toks "nei tarshkatis, nei barshkantis" triukshmelis nuo variklio. Baisiai erzina, o ir baisoka, kad kokiu komplikaciju ish to neisheitu...Gal tepalas tai kazhkaip itakoja? Arba tai, kad jo lygis dabar ties MAX yra
- Leed
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 215
- UžsiregistravoCOLON 2005 12 26, 20:53
- AutomobilisCOLON Honda Prelude 5, 2,2 VTI '97
gal ne nuo variklio, a nuo spidometro?kaiser rašėCOLONNu nzn, nzn. Pas mane dar neryja. Bet jauchiu kaip des viena karteli gera kieki, kaip tada po zhiemos.Leed rašėCOLONpas mane lygiai 0,5 L ant 1000 km, ir ar spaudi, ar nespaudi, kazkaip vienodai
Beje, ar negalejo tas tepalas itakoti tokio dalyko, kad pas mane laikas nuo laiko ir vis dazhniau vazhiuojant toks "nei tarshkatis, nei barshkantis" triukshmelis nuo variklio. Baisiai erzina, o ir baisoka, kad kokiu komplikaciju ish to neisheitu...Gal tepalas tai kazhkaip itakoja? Arba tai, kad jo lygis dabar ties MAX yra
P.S. ryte, esant shaltam varikliui, kompensatoriai truputi kitaip klaksi.