SIGMA uzkurus negraziai dirba
-
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 58
- UžsiregistravoCOLON 2005 11 21, 13:50
- MiestasCOLON Klaipeda
SIGMA uzkurus negraziai dirba
Sveiki, yra tokia man problemike iskilusi, uzkurus varikli (3L. V6 24valve) kol saltas girdisi labai nemalonus garsas, atrodo kaip koks chronsteinas liestusi i i apsauga ar pan, gal tai kokio dirzo kelte, pasilus varikliui viskas dingsta ir variklis dirba graziai, gal kas esate su tuo susidure?
- Wytska
- Garbės narys
- PranešimaiCOLON 4899
- UžsiregistravoCOLON 2004 11 17, 02:00
- AutomobilisCOLON nemitsubishi
- MiestasCOLON Kaunas
Re: SIGMA uzkurus negraziai dirba
nu cia tikriausiai reiketu rasyti prie siuo metu aktyviausios temos apie salti ir apie variklius.Andrius Sigma rašėCOLONSveiki, yra tokia man problemike iskilusi, uzkurus varikli (3L. V6 24valve) kol saltas girdisi labai nemalonus garsas, atrodo kaip koks chronsteinas liestusi i i apsauga ar pan, gal tai kokio dirzo kelte, pasilus varikliui viskas dingsta ir variklis dirba graziai, gal kas esate su tuo susidure?
tiesiog masinos nemegsta -10C ir zemiau temperaturu todel visokiet tokie garsai ir girdisi. as kai isgirdau savo apynaujes masinos vairo stiprintuvo siurblio kaukima, irgi shokas buvo

Mitsubishi Eclipse GS '01 (sold)
Mitsubishi Carisma GDI '98 (sold)
Mitsubishi Colt '06 (sold)
Mitsubishi Carisma GDI '98 (sold)
Mitsubishi Colt '06 (sold)
Re: SIGMA uzkurus negraziai dirba
Yra ten labai sustras guoliukas !Kai turejau Sigma tai panasiai man buvo!Kai atsils orai !Tada ziurek!Andrius Sigma rašėCOLONSveiki, yra tokia man problemike iskilusi, uzkurus varikli (3L. V6 24valve) kol saltas girdisi labai nemalonus garsas, atrodo kaip koks chronsteinas liestusi i i apsauga ar pan, gal tai kokio dirzo kelte, pasilus varikliui viskas dingsta ir variklis dirba graziai, gal kas esate su tuo susidure?
MMC - FOREVER
Galant 2.0 4G63 1990 m
Galant 2.0 4G63 1990 m
-
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 58
- UžsiregistravoCOLON 2005 11 21, 13:50
- MiestasCOLON Klaipeda
-
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 102
- UžsiregistravoCOLON 2006 02 16, 11:33
- MiestasCOLON Vln
- CONTACTCOLON
Va pas mane tas pats kol variklis saltas girdisi pasaliniai garsai nuo variklio pagrindinio dirzo. As buvau nusiemes apsaugas ir paziurejau kas ten to triuksmo duoda pradzioje kol variklis saltas dirzas stovi gana laisvai neitemtas tai po to uzkurus jis
":censored:" pradeda barsketi ir taip kokias 2min kol isitempia tas guolis. Nz gal cia nieko blogo, taip turi buti ar cia jau kaz koks gedimas, itempimo guolio nz dar pats. Tas dirzas tikra rakstis siknoje galetu jau gamintojai tokio s... ir nedeti i masinas pakeistu grandine ar krumpliaraciais, tai galva butu ramesne visiem 

Dodge Stealth 94m panasi i kaz koki tai mitsa 

- Roliz
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 6440
- UžsiregistravoCOLON 2005 02 19, 02:00
- AutomobilisCOLON Accord Tourer
- SkypeCOLON stotas
- MiestasCOLON Kaunas
as tavo vietoj pasikeisciau dirza . Nesu tikras bet manau jei laisvas gali nutrukt arba persokt per pora "dantu"Rycka rašėCOLONVa pas mane tas pats kol variklis saltas girdisi pasaliniai garsai nuo variklio pagrindinio dirzo. As buvau nusiemes apsaugas ir paziurejau kas ten to triuksmo duoda pradzioje kol variklis saltas dirzas stovi gana laisvai neitemtas tai po to uzkurus jis":censored:" pradeda barsketi ir taip kokias 2min kol isitempia tas guolis. Nz gal cia nieko blogo, taip turi buti ar cia jau kaz koks gedimas, itempimo guolio nz dar pats. Tas dirzas tikra rakstis siknoje galetu jau gamintojai tokio s... ir nedeti i masinas pakeistu grandine ar krumpliaraciais, tai galva butu ramesne visiem

Accord Tourer