Radijatoriaus virsus visada ikaista, nesvarbu ar atsidaro termostatas ar ne. Jeigu radijatoriaus apacia salta o virsus karstas tada reiskias termostatas neatsidaro. Seip tikrai panasu kad termostatas neatsidarinetu.giedrish rašėCOLONNeziurejau, bet siaip, manau, jei termostatas neatsidarytu, tai radiatorius neikaistu, o pas mane jis ikaista.
Na, pasitikrinsiu, bet šiaip, per savaitę laiko nekaito variklis mieste pastoviai važinėjant, o po 100km kelionės įvažiavus į miestą užkaito. Pavėsinau kiek ir po to per miestą normaliai pervažiavau. Kažkaip, man norisi sakyt, kad čia ventiliatoriuose esmė, nes užkaitus jie neįsijungia. Ką jūs manot?maltinukas rašėCOLONRadijatoriaus virsus visada ikaista, nesvarbu ar atsidaro termostatas ar ne. Jeigu radijatoriaus apacia salta o virsus karstas tada reiskias termostatas neatsidaro. Seip tikrai panasu kad termostatas neatsidarinetu.giedrish rašėCOLONNeziurejau, bet siaip, manau, jei termostatas neatsidarytu, tai radiatorius neikaistu, o pas mane jis ikaista.
Man ir buvo keletą kartų išvarę antifrizą, bet pas mane problema buvo ventiliatoriaus davikliuose, nes neįjungdavo nei vieno iš jų, dabar pasidariau, kad kada noriu tada įsijungiu vieną ventiliatorių ir tvarkalaurius1993 rašėCOLONgiedrish , jei nevarytu antifrizo y isipletimo bakely pastovei tai sakyciau kad davikliai bet dabar kaip nuvazuoji pora kilometru ir visa sistema isvaro y lauka tai nekas![]()
bet dekui uz informacija o gal zinai kuo skiriasi gls td ir td jei tokio tipo is vis yra ... ?
2011 10 05, 15:32 papildyta:
turiu kalusimeli nenuiimu niekaip skyvo apatinio ir negaliu paziureti kur mietke ... gal yra koks kitas budas atstatyti degima dabar uzsikuria bet labai tarska kazkas atrodo kad voztuvai bet voztuvus atreguliavau gerai 0.15MM tarpeliai , gal turit patarimu kokiu kas ten tarska (su ranka prasukau pries kurdamas niekur nekliuvo )