Galant galima beda

Variklis, jo aušinimas, turbinos ir visi kiti dalykai susiję su variklių remontu ar modifikacijomis
Vartotojo avataras
chemikaz
Dalyvis
PranešimaiCOLON 110
UžsiregistravoCOLON 2010 09 18, 16:02
AutomobilisCOLON Galant
MiestasCOLON Kaunas

Galant galima beda

Neperskaitytas pranešimas chemikaz » 2010 10 26, 17:01

Galantas, 98m benzas dujos.
Zodziu tokia kaip ir beda/nebeda pries savaite po masina ties varikliu radau balute, iskart pagalvojau kad jau antifriza leidzia ar kazkas negerai, bet po to karto lyg ir nebepasikartojo, siandien vaziuodamas pajauciau keista kvapa nezinau gal is kitos masinos kazkas slapiom malkom padave ar ka, sustojes sugalvojau paziuret po kapotu, viskas lyg ir ok, sugalvojau atsukt radiatoriaus kamsti, siektiek issove karsto antifrizo, staigiai atgal uzsukau, taip turi but ? Ir seip prigasdino vieni zmones kad gali pas mane tarpine ar galva ar dar kasnors but nueje... kaip galima patikrint ar viskas ok ? Slangu minkstumas ir t.t ? Trauka nei niekas kitas palyginus su ankstesniu vaziavimu nepakito

Vartotojo avataras
Sky'us
Dalyvis
PranešimaiCOLON 3305
UžsiregistravoCOLON 2006 11 30, 15:22
AutomobilisCOLON MG
MiestasCOLON Sun City
CONTACTCOLON

Re: Galant galima beda

Neperskaitytas pranešimas Sky'us » 2010 10 26, 17:12

Atvirai pasakius, vaziuok tu ramiai ir nesiklausyk ka kiti sneka :wink:
Kas antifryza tikrina ant karsto variklio :lol: Tai ir turejo sauti, betkuriai masinai sauna, spaudimas susidares slangose nuo karscio atsukus dangteli, nori nenori sauna ir gali dar veida nusiplikyti, jei geras spaudimas bus. Kvapas manau tikrai, nuo kazko kito cia tau, tikrai ne nuo tavo auto. Patarimas, dasipilk antifryzo pavazinek kelias dienas Ir ryte pries kurdamas patikrink jo lygi, atsukes ta pati kamsteli, jei jo bus tiek pat ar ciut maziau, net nekreipk demesio :wink:

Vartotojo avataras
chemikaz
Dalyvis
PranešimaiCOLON 110
UžsiregistravoCOLON 2010 09 18, 16:02
AutomobilisCOLON Galant
MiestasCOLON Kaunas

Re: Galant galima beda

Neperskaitytas pranešimas chemikaz » 2010 10 26, 17:49

pas mane jo visada pilna beveik iki pacio pacio galo pripilta ir niekur nedingsta :) nu jo man irgi atrodo jau siektiek paranoja issivyste :D nes temperatura visada normos ribose, visa kita irgi lyg ir normalu :)

BUTTON_POST_REPLY