laiko ir dar kaip laikolaisvasirdis rašėCOLONgal kitas blokas kiek patvaresnis butunes tie 1g motorai dazniausiai uzzpjauti buna ir ilgai nelaiko
pas mane jau kazkoks barskenimas yra kai varikliui sunkiau pasidado vaziuot,tai manau kazka keist reik,tai vargu ar kapitalinis ilgam padetu,nzn
Indeklai "TAIHO", japan. Acuroj be nuolaidos ~70 lt.Matosas rašėCOLON p.s. Paulenz kokių firmų indėklia ir žiedai, kad tokiom kainom gauni (abejoju kad 50% nuolaidą gavai)
paulenz rašėCOLONIndeklai "TAIHO", japan. Acuroj be nuolaidos ~70 lt.Matosas rašėCOLON p.s. Paulenz kokių firmų indėklia ir žiedai, kad tokiom kainom gauni (abejoju kad 50% nuolaidą gavai)
Kiek klausinejau Acuroj,Tekstaroj,Karfaksoj,tai visur japoniski indeklai 60-70 lt.
Ziedu nepirkau,bet kiek klausinejau situose perduotuvese,tai brangiausi (japan,firmu nezinau) 120-140 lt be nuolaidos,o visokie korejietiski apie 80 lt.
Buvau pasiemes is Eolto SM firmos ziedu komplekta,kainavo 198 lt,kai paprasiau nuolaidos,padare uz 160 lt. Bet grazinau,nes dabar siunciuos remontinius. Stumai+ziedai+pirstai+parsiuntimas=~400 lt (NPR).
nu matai koks tu drasus ir gabus, ok lauksim rezultatųlaisvasirdis rašėCOLONpirkau jau su tokiais garsaiso ir persirinkt man nesunku
o del kainu tai nebaisios kainos visai