keistas ismetimo garsas
- Roliz
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 6440
- UžsiregistravoCOLON 2005 02 19, 02:00
- AutomobilisCOLON Accord Tourer
- SkypeCOLON stotas
- MiestasCOLON Kaunas
keistas ismetimo garsas
Toks keistas garsas jau senai apsuku duodant , lyg butu kokie guoliai pabire , toks surenimas. Galvoju is kur jis ten gali buti. Ar gali buti koks katalyzas ispjautas ir levai koks rezonatorius ivirintas?
Accord Tourer
- Linutik
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 163
- UžsiregistravoCOLON 2009 08 17, 14:07
- AutomobilisCOLON Mitsubishi Galant, 2002, 2.0 TD
- MiestasCOLON Vilnius
Re: keistas ismetimo garsas
o nera, kad tas keistas garsas (lyg uzimas, lyg sniokstimas) atsiranda prie tam tikru apsuku... pavyzdziui ties 3000Roliz rašėCOLONToks keistas garsas jau senai apsuku duodant , lyg butu kokie guoliai pabire , toks surenimas. Galvoju is kur jis ten gali buti. Ar gali buti koks katalyzas ispjautas ir levai koks rezonatorius ivirintas?

Galant 2.0TD, 2002
- Roliz
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 6440
- SkypeCOLON stotas
- MiestasCOLON Kaunas
nea , pas mane nuo mazu apsuku jau jauciamas kaip sarentu kokie guoliai kazkur ir po to keliant apsukom , garsas po biski dydeja. Pas draugeli katalyzas ispjautas, tai dar geresnis garsas yraLinutik rašėCOLONo nera, kad tas keistas garsas (lyg uzimas, lyg sniokstimas) atsiranda prie tam tikru apsuku... pavyzdziui ties 3000Roliz rašėCOLONToks keistas garsas jau senai apsuku duodant , lyg butu kokie guoliai pabire , toks surenimas. Galvoju is kur jis ten gali buti. Ar gali buti koks katalyzas ispjautas ir levai koks rezonatorius ivirintas?

Neturiu kur uzsivaryti , tai paziureciau koks velnias ten pas mane ilindes, o tada pasiimciau ta laisva ale ismetima kur autogide

Accord Tourer
- Linutik
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 163
- MiestasCOLON Vilnius
pas mane ismetimas isoperuotas, bet jokiu pasaliniu garsu nera
tam ir operavau, nes anksciau girdedavosi toks lyg ir sniokstimas, buvo uzsikises katalizatorius 

Galant 2.0TD, 2002
- Roliz
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 6440
- SkypeCOLON stotas
- MiestasCOLON Kaunas
ale gali buti , nes kazkaip trauka sumazeja nuo pirkimo , arba pripratauLinutik rašėCOLONpas mane ismetimas isoperuotas, bet jokiu pasaliniu garsu neratam ir operavau, nes anksciau girdedavosi toks lyg ir sniokstimas, buvo uzsikises katalizatorius

Accord Tourer
- Linutik
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 163
- MiestasCOLON Vilnius
o bent menkas dumelis per ismetima eina, jei smarkiau gaza duodi? pas mane kai katalizas uzsikiso, tai turejau visiskai neduminanti dyzeli
o kai is operavo ir dumelis sioks toks pasirode (labai nedidelis ir nevirsijantis normos) ir sniokstimas dingo ir trauka pagerejo... 

Galant 2.0TD, 2002
- Roliz
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 6440
- SkypeCOLON stotas
- MiestasCOLON Kaunas
Linutik rašėCOLONo bent menkas dumelis per ismetima eina, jei smarkiau gaza duodi? pas mane kai katalizas uzsikiso, tai turejau visiskai neduminanti dyzelio kai is operavo ir dumelis sioks toks pasirode (labai nedidelis ir nevirsijantis normos) ir sniokstimas dingo ir trauka pagerejo...
pas mane benzas tai kaip ir dumu nelabai buna

Accord Tourer
- Roliz
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 6440
- SkypeCOLON stotas
- MiestasCOLON Kaunas
tai ir padejai, visai pamirsau apie katalyza pagalvoti. nors neaisku ar jis ten dar yraLinutik rašėCOLONas tik norejau padeti... bet man turbut nepavyko...

Accord Tourer
- Linutik
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 163
- MiestasCOLON Vilnius
gali buti ispjautas ir prikista visokio sudo... ten kisa ir stiklo vata ir dar kazka... (cia is pirikupu taip girdejau) 

Galant 2.0TD, 2002
esu mates realybeje - kazhkokios smulkios vielos buvo belenkiek privyniota - ciuvas kai ishsikrapshte viska lauk - trauka kaip raketa damontavus atsiradoLinutik rašėCOLONgali buti ispjautas ir prikista visokio sudo... ten kisa ir stiklo vata ir dar kazka... (cia is pirikupu taip girdejau)

Pikts Turbo Sandeliukas ant ratu Volvo V70
Rudis ant ratu GSi
Pshichas Kaunietis 8)
Rudis ant ratu GSi
Pshichas Kaunietis 8)
- Roliz
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 6440
- SkypeCOLON stotas
- MiestasCOLON Kaunas
o tai nafik ten to sudo prigruda?ProXas rašėCOLONesu mates realybeje - kazhkokios smulkios vielos buvo belenkiek privyniota - ciuvas kai ishsikrapshte viska lauk - trauka kaip raketa damontavus atsiradoLinutik rašėCOLONgali buti ispjautas ir prikista visokio sudo... ten kisa ir stiklo vata ir dar kazka... (cia is pirikupu taip girdejau)
Accord Tourer
Tam, kad pabarskines per ta"katalizatoriaus bakeli" su kokiu raktu ir isgirdes skarbonkes garsa perekupui i akis nepasakytum - tai blectva, katalyzo vidurius jau iskrapstei?Roliz rašėCOLONo tai nafik ten to sudo prigruda?

Lancer 1.5 '90 (-)
Eclipse 2.0 '94 (-)
Talon 2.0 '98 (-)
Talon TSi AWD '90 (-)
EVO VIII GSR '05 (-)
EVO X MR '09 (+)
Eclipse 2.0 '94 (-)
Talon 2.0 '98 (-)
Talon TSi AWD '90 (-)
EVO VIII GSR '05 (-)
EVO X MR '09 (+)