gali buti,bandysim viska keitaliot,dekui uz nuomoneNomad rašėCOLONstatau uz itampa: zvakes, zvaklaidziai, komutatorius/babina
tai dabar manau baka pradaryt rei kad prie jo prieiti,reiks patikrintMarius Dodge rašėCOLONbake ant siurblio filtriukas kemsasi
bako pradaryt nereikia, reikia pradžiai išsiaiškinti ar tikrai tame probelma, paskui jau išsiaiškinti ar tavo galante irgi siurbliukas bake stovi ir tada jau jį keistiAurielka rašėCOLONtai dabar manau baka pradaryt rei kad prie jo prieiti,reiks patikrintMarius Dodge rašėCOLONbake ant siurblio filtriukas kemsasi
na kaip sakant pas mane ipurskimas ir siurbliukas tada vadinas yra,tik reikalas tame kad manau ne siurbliuke reikalas,o gali buti elektroje,nes kai sutrukcioje variklis,bent taip galvoju- nesudirba kazkuris cilindras ir to pasekoje nebetoks misinys gaunasi ir lemda ismeta klaida-uzsidega chek engyne,o galvoju del to,nes buvqau atjunges savo senajam micui-kai jis dar buvo gyvas,du cilindrus,tai taip pat asiku savaime variklis blogiau dirba ir iskar ismesdavo chek engyne.tai turbut pirmiau reiktu gal zvakes keisti,poto laidelius,o tad apo baka krapstytis.vien zo darbo yra,jei pajusiu pagerejima savo auto,papasakosiu,kame saknys buvo,jei ne tai vel su liudesiu kreipsiuos pagalbosMatosas rašėCOLONbako pradaryt nereikia, reikia pradžiai išsiaiškinti ar tikrai tame probelma, paskui jau išsiaiškinti ar tavo galante irgi siurbliukas bake stovi ir tada jau jį keistiAurielka rašėCOLON tai dabar manau baka pradaryt rei kad prie jo prieiti,reiks patikrint
senas žvakias pakeitus naujom visada pajusi skirtumąAurielka rašėCOLONna pakeiciau zvakes,rodos lengviau kuriasi,nes dvi senosios mano manymu visai suestos buvo,vaziuodamas darban isbandysiu vaziavima ir tada bus aisku,kas kaip yra
matai kaip kartais nedaug tereikiaAurielka rašėCOLONvyrai,mano burna pati juokiasi.sypsena nekrenta is dantuvisa beda ir buvo zvakese,uzvedu saltutely varikly ir spust pedala iki dugno-masiniukas y prieky sauna kaip raketa,jokiu burbuliavimu ir trukciojimu nebeliko,tik svyst ir as jau kitoj gatves puseje
tik vel spust ir as jau kitoj
uzteko tik zvakes pakeist.nes senosiso dvi kai istarukiau-buvo visai suestos.galiu padekot visiem uz patarimus ir palaikyma.ACIU
![]()
jo visiskai nedaug.na kai dregnas oras buna,tai apsukos kartasi nukrenta iki 600,bet variklis dirba toligiai ir negesta,bet tai buna labai retai,tai manau dar zvaklaidzius laikui begant pakeisu,bake gal filtro paieskosiu ir sena katalyza ispjausiu-gal tie visi dalykai turi padariniu apsuku kritimui,o siaip masiniukas sauna y prieki spustelejus padala kaip rakietaMatosas rašėCOLONmatai kaip kartais nedaug tereikiaAurielka rašėCOLONvyrai,mano burna pati juokiasi.sypsena nekrenta is dantuvisa beda ir buvo zvakese,uzvedu saltutely varikly ir spust pedala iki dugno-masiniukas y prieky sauna kaip raketa,jokiu burbuliavimu ir trukciojimu nebeliko,tik svyst ir as jau kitoj gatves puseje
tik vel spust ir as jau kitoj
uzteko tik zvakes pakeist.nes senosiso dvi kai istarukiau-buvo visai suestos.galiu padekot visiem uz patarimus ir palaikyma.ACIU
![]()