pusiau sintetikaFalk3n rašėCOLONTai vis delto... kokia isvada butu galima padaryti del tepalu pylimo 1g Dohc klipsei? Pilt sintetika ar semisintetika? Jej sintetika - tai tada kokia kad kisenes neskaudetu?
Koki tepala pilt i 2.0 dohc 1G eclipse
- Drumbash
- Garbės narys
- PranešimaiCOLON 1792
- UžsiregistravoCOLON 2004 08 12, 03:00
- AutomobilisCOLON šiuo metu neturiu jokio automobilio
- MiestasCOLON Šiauliai
citramonas kupinis.
http://www.zaliauskai.lt
http://www.zaliauskai.lt
- horn
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 463
- UžsiregistravoCOLON 2005 08 27, 03:00
- AutomobilisCOLON Eclipse 2g GS-T
- SkypeCOLON edgarask.
- MiestasCOLON Sostinė (dzūkijos)
Manau nelogiska i senas masinas pilti sintetika.Falk3n rašėCOLONTai vis delto... kokia isvada butu galima padaryti del tepalu pylimo 1g Dohc klipsei? Pilt sintetika ar semisintetika? Jej sintetika - tai tada kokia kad kisenes neskaudetu?

Parduota 96m. Eclipse 2G, 2.0 GST, raudona a/t.
Parduota 98m. Eclipse 2G, 2.0 GST, bordo m/t.
Parduota - 92m. Eclipse 1G, 2.0 GS, raudona m/t.
- Falk3n
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 1434
- UžsiregistravoCOLON 2006 07 11, 13:28
- AutomobilisCOLON e46 328i
- MiestasCOLON Alytukas
Man irgi atrodo kad y sena masina sintetika pilt butu nlb logiska... na nebent butu kaip mano tokia...
tiesiogt nzn... va Kevinas mate mano kumelaite tai net nesumastau ka daryt... variklis tox ledas kad beweik kaip naujas, nors jam 14 metu sukakoje...
vnz esu pasimetes kaip mergaite prie ledu kiosko... 

'99 Bmw 328i blackbitch
'97 Audi A4 TDI avant SOLD
'98 Audi A4 TDI some fast traktor... PARTED OUT
'92 Mitsubishi Eclipse 1G black SOLD
- horn
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 463
- UžsiregistravoCOLON 2005 08 27, 03:00
- AutomobilisCOLON Eclipse 2g GS-T
- SkypeCOLON edgarask.
- MiestasCOLON Sostinė (dzūkijos)
Tai ziurek,kaip leidzia kisene,jei gali paeksperimentuot,tai pirmyn.. Juk jei taip yra kaip sakai,tai viskas gi ok,cia padroztiem varikliukam neverta sintetika pilt. Pas mane is sonatos variklis idetas,lyg ir neuzdroztas,bet dabar keiciaus tepalus,tai net nemasciau - pusiau sintetika ir taskasFalk3n rašėCOLONMan irgi atrodo kad y sena masina sintetika pilt butu nlb logiska... na nebent butu kaip mano tokia...tiesiogt nzn... va Kevinas mate mano kumelaite tai net nesumastau ka daryt... variklis tox ledas kad beweik kaip naujas, nors jam 14 metu sukakoje...

P.s: kai nusipirksiu evo X (vistiek ateiti tokia bus...), vat i ja ir supilsiu sintetika... oi kaip zvimbs varikliukas,jau girdziu...

Parduota 96m. Eclipse 2G, 2.0 GST, raudona a/t.
- Pliustas
- Garbės narys
- PranešimaiCOLON 3141
- UžsiregistravoCOLON 2004 09 08, 03:00
- AutomobilisCOLON Eclipse 1G
- MiestasCOLON Vilnius
- CONTACTCOLON
kai nusipirksi evo ji jau irgi skaitysis sena masina su gerokai padrozhtu varikliukuhorn rašėCOLONTai ziurek,kaip leidzia kisene,jei gali paeksperimentuot,tai pirmyn.. Juk jei taip yra kaip sakai,tai viskas gi ok,cia padroztiem varikliukam neverta sintetika pilt. Pas mane is sonatos variklis idetas,lyg ir neuzdroztas,bet dabar keiciaus tepalus,tai net nemasciau - pusiau sintetika ir taskasFalk3n rašėCOLONMan irgi atrodo kad y sena masina sintetika pilt butu nlb logiska... na nebent butu kaip mano tokia...tiesiogt nzn... va Kevinas mate mano kumelaite tai net nesumastau ka daryt... variklis tox ledas kad beweik kaip naujas, nors jam 14 metu sukakoje...
P.s: kai nusipirksiu evo X (vistiek ateiti tokia bus...), vat i ja ir supilsiu sintetika... oi kaip zvimbs varikliukas,jau girdziu...![]()

::Trabant - Belekiek kilovatu:: Nupirko
::Toyota Starlet 0.9L:: Supuvo
::Clipse 1G - Шэтонас:: Puksht!!!
::Saab 9-3 154kw:: Benzo vagis
::Toyota Starlet 0.9L:: Supuvo
::Clipse 1G - Шэтонас:: Puksht!!!
::Saab 9-3 154kw:: Benzo vagis
- Falk3n
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 1434
- UžsiregistravoCOLON 2006 07 11, 13:28
- AutomobilisCOLON e46 328i
- MiestasCOLON Alytukas
horn rašėCOLONTai ziurek,kaip leidzia kisene,jei gali paeksperimentuot,tai pirmyn.. Juk jei taip yra kaip sakai,tai viskas gi ok,cia padroztiem varikliukam neverta sintetika pilt. Pas mane is sonatos variklis idetas,lyg ir neuzdroztas,bet dabar keiciaus tepalus,tai net nemasciau - pusiau sintetika ir taskasFalk3n rašėCOLONMan irgi atrodo kad y sena masina sintetika pilt butu nlb logiska... na nebent butu kaip mano tokia...tiesiogt nzn... va Kevinas mate mano kumelaite tai net nesumastau ka daryt... variklis tox ledas kad beweik kaip naujas, nors jam 14 metu sukakoje...
P.s: kai nusipirksiu evo X (vistiek ateiti tokia bus...), vat i ja ir supilsiu sintetika... oi kaip zvimbs varikliukas,jau girdziu...![]()

'99 Bmw 328i blackbitch