Purkstuku valymas
-
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 134
- UžsiregistravoCOLON 2008 12 15, 20:28
- AutomobilisCOLON Passat, 2x X1/9
- MiestasCOLON Kaunas
Re: Purkstuku valymas
Na, kad butu viskas saziningai, galima jamt is cia ar kito forumo koki zmogu, kuriuo tu pasitiketum, ir jam matant viska isardyciau, sufotkinciau, o tau atvaziavus "isplautum" viska, ir jau prie tavo akiu vel viska isardyciau.
Jei viskas veikia taip kaip parasyta, turi visa vaizdo ir foto medziaga ( dabar gi teturi kazkokias is ineto istrauktas dvi foto), sukam reklamas per forumus, tau didelis pliusas. Na o jei ne, atiduodi zmonems ju kazkada sumoketus pinigus. O jei kas nors teise ismano, gal prisikabins ir prie melagingos reklamos (kazkuriam kodekse apie tai sneka).
O del bandymu pries "valyma", tai as tik uz toki dalyka, jug ir yra tikslas viska pamatyt pries "valyma" ir po jo. "Plovimo" metu, ir po jo galesim pafilmuot ir kaip liambda dirba, analizatorius pas mane visad salone pajungtas. Gal tada nekils jau niekam klausimu, "plovimas" ar ne sugadino zonda.
Jei viskas veikia taip kaip parasyta, turi visa vaizdo ir foto medziaga ( dabar gi teturi kazkokias is ineto istrauktas dvi foto), sukam reklamas per forumus, tau didelis pliusas. Na o jei ne, atiduodi zmonems ju kazkada sumoketus pinigus. O jei kas nors teise ismano, gal prisikabins ir prie melagingos reklamos (kazkuriam kodekse apie tai sneka).
O del bandymu pries "valyma", tai as tik uz toki dalyka, jug ir yra tikslas viska pamatyt pries "valyma" ir po jo. "Plovimo" metu, ir po jo galesim pafilmuot ir kaip liambda dirba, analizatorius pas mane visad salone pajungtas. Gal tada nekils jau niekam klausimu, "plovimas" ar ne sugadino zonda.
-
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 15
- UžsiregistravoCOLON 2009 06 05, 13:02
- AutomobilisCOLON Galant
- SkypeCOLON Senas69
- MiestasCOLON Kaunas
sveikas, Staska. As ir prisideciau prie tokio patikrinimoStaska rašėCOLONNa, kad butu viskas saziningai, galima jamt is cia ar kito forumo koki zmogu, kuriuo tu pasitiketum, ir jam matant viska isardyciau, sufotkinciau, o tau atvaziavus "isplautum" viska, ir jau prie tavo akiu vel viska isardyciau.

Variklių mechanizmų ir sistemų, bei kitų sistemų, esančių automobilyje (ABS, SRS, IMMO, BODY CONTROL,.....) diagnostika.
Kondicionierių tikrinimas ir pildymas
Tai davai galim padaryt,galim ir Tavo ta pasata padaryt,arba kas nores ,tiesiog valyma padaryt,bet ne manau,kad labai daug atsiras norinciu,kad jam 2kartus arditum masina,kad ir tau gi tas kainos,
Tik su saliga,kad viskas bus saziningai.
Aplamai galiu pasakyt,kad Man to irodinejimo ne reikia 100metu,bet jai nori,tai galim padaryt.Man ne sunku.Paimsim toki aparaciuka,kuris matoja enercija,pamatosim Co pries ir po,nu dar galiesim kompresija pamatot, pamatosim vakuma,Jaigu turi kokia kita aparatura,kuria gali pamatot,tai davai. Diagnostikos aparatura ne mato uzterimo sistemos,tai kad manau ,to ne darisim,nu ne bent kad an duses butum ramiau.
Dabar klausimas?
Ne esu labdaros organizacija,atvikimas i Kauna kainoja,kainoja ir medziagos(darba ne skaicioju)
Kaip darisim?
Tik su saliga,kad viskas bus saziningai.
Aplamai galiu pasakyt,kad Man to irodinejimo ne reikia 100metu,bet jai nori,tai galim padaryt.Man ne sunku.Paimsim toki aparaciuka,kuris matoja enercija,pamatosim Co pries ir po,nu dar galiesim kompresija pamatot, pamatosim vakuma,Jaigu turi kokia kita aparatura,kuria gali pamatot,tai davai. Diagnostikos aparatura ne mato uzterimo sistemos,tai kad manau ,to ne darisim,nu ne bent kad an duses butum ramiau.
Dabar klausimas?
Ne esu labdaros organizacija,atvikimas i Kauna kainoja,kainoja ir medziagos(darba ne skaicioju)
Kaip darisim?
- Grogis
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 417
- UžsiregistravoCOLON 2008 06 09, 13:00
- AutomobilisCOLON mitsubishi space wagon
- SkypeCOLON kryziokis1
- MiestasCOLON Vilnius
- CONTACTCOLON
Buriat iš nieko.Kodėl Vytaras ,ar bent kokia kita originali firma to nedaro?Ir isivaizduoju,atvažiuoja čiuvas su kažkokia pompa ir skysčiu ir lauko salygom išvalo varikli iki blizgėjimo.Kažkaip nesiderina.
Mitsubishi space wagon GDI 2,4 150 ag 110kw 1999 m.AutomatasPARDUOTAS
http://statybininkai.weebly.com
http://statybininkai.weebly.com
- taxistas
- Garbės narys
- PranešimaiCOLON 1981
- UžsiregistravoCOLON 2005 02 26, 02:00
- AutomobilisCOLON e38, M67
- SkypeCOLON valentaspilz
- MiestasCOLON Dzukija
- CONTACTCOLON
Manau visai idomu butu paziuret.
Alek, nesiputuok. Tau zmones siulo varikli, aparatura, savo laika. Ir jeigu tu esi teisus (tu kitaip ir nemanai, ane?
), uz toki "eksperimenta" su matavimais, foto, video ir t.t. tu turetum dar neblogai "fundyt" Staskai ir Senam. Manau, geresnes reklamos "ant Lietuvos" nepasidarytum
Plius kad oponentai skeptikai
Ir sioj diskusijos stadijoj bet koks atsisakymas dalyvauti eksperimente, issisukinejimas, pinigu prasymas (garbes reikalas brangesnis) bus priimtas kaip prisipazinimas zmoniu mulkinime.
Arba surasyk tiesa kiek ir kaip padeda tavo valymo budas. Ta pati padaryk savo puslapy. Nes dabar skamba kaip pigi reklama.
Kad nebutu lojanciu ant manes, pasakysiu kad tikiu kad aleko metodas kazkiek veikia ir kad pats valiausi purkstukus (pats). Vo
Alek, nesiputuok. Tau zmones siulo varikli, aparatura, savo laika. Ir jeigu tu esi teisus (tu kitaip ir nemanai, ane?

Ir sioj diskusijos stadijoj bet koks atsisakymas dalyvauti eksperimente, issisukinejimas, pinigu prasymas (garbes reikalas brangesnis) bus priimtas kaip prisipazinimas zmoniu mulkinime.
Arba surasyk tiesa kiek ir kaip padeda tavo valymo budas. Ta pati padaryk savo puslapy. Nes dabar skamba kaip pigi reklama.
Kad nebutu lojanciu ant manes, pasakysiu kad tikiu kad aleko metodas kazkiek veikia ir kad pats valiausi purkstukus (pats). Vo

-
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 15
- SkypeCOLON Senas69
- MiestasCOLON Kaunas
Taigi- eksperimentas ! Vyruciai, kai apsispresit del laiko ir vietos (ir koks masiniukas), bukit faini, informuokit mane bent jau pries dvi dienas. Nes ir as noriu sudalivauti
. O kadangi ne kiekviena diena foruma perzvelgiu, tai bijau praleisti. Zinute, jei nesunku, taip pat atsiuskit ir i [email protected] . Is anksto aciu

Variklių mechanizmų ir sistemų, bei kitų sistemų, esančių automobilyje (ABS, SRS, IMMO, BODY CONTROL,.....) diagnostika.
-
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 134
- MiestasCOLON Kaunas
Ispesiu bent pries savaite.Senas rašėCOLON Vyruciai, kai apsispresit del laiko ir vietos (ir koks masiniukas), bukit faini, informuokit mane bent jau pries dvi dienas.
-
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 134
- MiestasCOLON Kaunas
Manau ne vienas pas tave "plovesis" nesupyks, jei jiems grazinsi po 10lt maziau nei tau sumokejo, va tau ir bus kompensacija uz sugaista laika ir medziagas. O jei viskas taip puiku kaip raso tavo puslapi, tai as be jokiu klausimu susimoku uz viska.alek rašėCOLON Ne esu labdaros organizacija,atvikimas i Kauna kainoja,kainoja ir medziagos(darba ne skaicioju)
Kaip darisim?
Davai darom valyma,bent kokiai masinai.Pinigus ne imsiu ir fotosesijoi ne dalivausiu.Manau bus viskas saziningai.
Bet tiksliai esu isitikines,kad pamatisit skirtuma patis.
Ne abejoju,kad ir po geru rezultatu atsiras smieiziku,kad vazineju ir sutvarkau sistema ,lauko salygom..ir t.t. .....................
Bet tiksliai esu isitikines,kad pamatisit skirtuma patis.
Ne abejoju,kad ir po geru rezultatu atsiras smieiziku,kad vazineju ir sutvarkau sistema ,lauko salygom..ir t.t. .....................

Sia savaite,liepos 3 busiu Klaipedoi.
Kam reikia valyt kuro sistema,rasykit arba skambinkit
Kam reikia valyt kuro sistema,rasykit arba skambinkit
-
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 15
- SkypeCOLON Senas69
- MiestasCOLON Kaunas
Nebus po valymo kaip parodyta ? http://www.youtube.com/watch?v=PDt1CTuAk2A&NR=1
O cia vienas is valymo variantu http://www.youtube.com/watch?v=bKGI9N_yWd0&NR=1
O cia vienas is valymo variantu http://www.youtube.com/watch?v=bKGI9N_yWd0&NR=1
-
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 5031
- UžsiregistravoCOLON 2005 03 21, 02:00
- AutomobilisCOLON Colt GTi ca0
- SkypeCOLON t-sport999
- MiestasCOLON Marijampolė/Bergen
- CONTACTCOLON
nu gal ir efektyvus tas valymo varijantas...tik del vieno ar dvieju valymu sau nemanau kad apsimoka ta daikta pirkti..
Honda Civic FK2 Executive
Honda Crx i-VT
Colt GTi ca0 (GAME OVER)
Honda Crx i-VT
Colt GTi ca0 (GAME OVER)
Ne ne taip
- Sting
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 1191
- UžsiregistravoCOLON 2008 06 01, 18:39
- AutomobilisCOLON Mistubishi Eclipse GS 93 juoda
- MiestasCOLON Kaunas
As visada turejau svajone isimaudyt purkstuku kruvoje
O jei rimtai tai vyrai nemanot kad prisnekejot jau pakankamai reiktu liaudziai pradet rodyt kas kaip

O jei rimtai tai vyrai nemanot kad prisnekejot jau pakankamai reiktu liaudziai pradet rodyt kas kaip
-
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 15
- SkypeCOLON Senas69
- MiestasCOLON Kaunas
visada uz. Laukiu EKSPERIMENTOSting rašėCOLONAs visada turejau svajone isimaudyt purkstuku kruvoje![]()