Isoperavus katalizatoriu labai gerai visi dumeliai pasimatolaprix rašėCOLONKaip pamatuosi, tokius ir rezultatus turesi. Saltam bus maziau, siltam daugiau. Pas mane rode irgi 14/14,5.... nezinau kiek ten variklis bebuvo siltas, vaziuotas buvo pries kokias 2val. realei spaudimo pas mane tokio nemanau kad yra, nes tepalo vaizdiaziai tariant kibirais valgo ir greiciausei del mirusiu voztuvu gumyciu. O ten kaskam kur rode vos ne 15 ir jei buvo matuotas saltas tai jei nedumija (nes pasmane nors ir valgo tepala, bet irgi nelabai per kamina matosi sis simtomas) tai greiciausei galva bus jau geraaaai nuslifuota, nes jei neklystu tai net pas nauja 1G tokios kompresijos nera. Nesakau kad ten kaskas blogo del to, bet si fokusa paaiskintu tepalo valgymas, arba gal kokio marmalo gal yra ipilta XADO ar dar konors...
Cia per didelis skirtumas manau nuo 12 iki 5Falk3n rašėCOLONNu gali but, kad tiesiog matavimu prietaisas buvo prastai sukalibruotas ir realiai ta kompresija mazesneskalbiniu_Wagis` rašėCOLONbet jei tepaliuką rytų tai ar neturėtų dūmint jinai?o dbr variklis gražiai dirba jkio dūmonemeta,apsukos nešokinėja,tik gal kažkaip keistai kruta ant laisvųNes man pvz viena kart matavo buvi visi po 12, o paskui kiti pamatavo buvi vienam vos 5
Tada varikli ir pakeiciau
O kruta tai gal del pagalviu suplysusiuSiaip manau kad gali jamt ta klipsa, jei tikrai dumo nemeta
OkFever rašėCOLONViskas normaliai pas tave, pas mane visur po 16 rodo. Važinėju ir nesuku pautųSiūlau ir tau per daug nesigilint
Visos jos ryja....Falk3n rašėCOLONGreiciausiai kad tepaliuka ryja, nors visko gali but, kad galva bus nudrozta iki maximumo, bet tai irgi nera geraiskalbiniu_Wagis` rašėCOLONbuvau šnd pasižėt 1G ir matavom kompresija tai rode ciut ne 15 nu 14,5,visuose cilindruose rodė lb panašiai nuo 14-15mašina prabėgus 203333,tai ar čia gali būt taip kad pripilta tepalo y cilindrus ar ir yra tokia kompresija jei matuoklis nemelavo,šiaip variklis gyvas,važinėjas diedas su ja 3m kažkur.
Faze rašėCOLONVisos jos ryja....Falk3n rašėCOLON Greiciausiai kad tepaliuka ryja, nors visko gali but, kad galva bus nudrozta iki maximumo, bet tai irgi nera gerai
Jeigu buvo kažkada keisti visi žiedai (nauji), nebuvo išmaltos bloko gilzos, tada taip. Bet tepalus, ne vien per žiedus varo, gi dar vožtuvų gumytės yraĮdomu, ar gali būt, kad visuose cilindruose leistų vienodai tepalus dėl vienodai parėjusių žiedų ir dar su nepakitusiu išmetimu.
Very goodtomarinas rašėCOLONpas amne kompresija nuo 13,5 iki 12,5, dumo nemeta, tepalu nevalgogood ar bad
Nesugalvoju kodel tai galetu daryt koky nors skirtuma, nes kompresija sukuriama stumuokliui kylant i virsu, kai yra uzdaryti voztuvai. Jokios ten sklendes ne prie ko.o matuojant kompresiją mašinai su įpurškimu reikia gazo pėdalą nuspaust iki dugno ar čia tik kažkoki gandai? tipo,kad atsidarytų skelndė kažkokia,tada tiksliau galima pamatuot kompresiją