861625967 arba darbo paprastas 95252 Sergejmpegas rašėCOLONParašyk telefoną į pm'ą čia, nes vėl mano tinklapis neveikia. Esu baisiai piktas ant tinklapis.lt.Serioga rašėCOLON Sveikas mpegai !gal kartais galetum mano kompa paziuret o gal ir iseis sutvarkyt? As nezinau ar jis buvo tvarkytas ar ne nes neseniai nupirkau masinuka ir tai pirma karta sugedo pas mane.Labai jau butu gerai jei pagelbetum. Pats as lytuot nemoku o kam ten lyst jei dar daugiau gali sugadint.Tikrai skoloj nelykciau.HELP!HELP!HELP!Tavo saite buvau tikrai labai gerai viskas aprasyta ten zinutese palikau savo nr.tai jei galesi padeti man tai paskambink man.susitiksim gal ir pavyks sutvarkyt!Aciu laukiu!
patarkyt kas gali buti neuzsiveda visai
hebryte aciu uz patarymus viskas ok! o ypac MPEG,ui uz kompo patvarkyma viskas uzsiveda .tik ant duju nepagauna apsuku bet tai matyt nuo salcio.jau tikrai apsidziaugiau kai dave gyvybes zenkla,bet pries trai tvarke man meistreliai benzo baka buvo bvamzdelis benzino pratrukes ,bet kai dabar uzvedziau ant benzo pradejo plust .paskambinau sako dabar baka keisk,nerealus "meistrai" tvarko viena o griuna kitas taip ir visa masina reiks pakeis supirkt is lauzynu.

- Pliustas
- Garbės narys
- PranešimaiCOLON 3141
- UžsiregistravoCOLON 2004 09 08, 03:00
- AutomobilisCOLON Eclipse 1G
- MiestasCOLON Vilnius
- CONTACTCOLON
nu va matai kaip viskas gerai, o tu jau virve muilinaiSerioga rašėCOLONhebryte aciu uz patarymus viskas ok! o ypac MPEG,ui uz kompo patvarkyma viskas uzsiveda .tik ant duju nepagauna apsuku bet tai matyt nuo salcio.jau tikrai apsidziaugiau kai dave gyvybes zenkla,bet pries trai tvarke man meistreliai benzo baka buvo bvamzdelis benzino pratrukes ,bet kai dabar uzvedziau ant benzo pradejo plust .paskambinau sako dabar baka keisk,nerealus "meistrai" tvarko viena o griuna kitas taip ir visa masina reiks pakeis supirkt is lauzynu.![]()

::Trabant - Belekiek kilovatu:: Nupirko
::Toyota Starlet 0.9L:: Supuvo
::Clipse 1G - Шэтонас:: Puksht!!!
::Saab 9-3 154kw:: Benzo vagis
::Toyota Starlet 0.9L:: Supuvo
::Clipse 1G - Шэтонас:: Puksht!!!
::Saab 9-3 154kw:: Benzo vagis
- taxistas
- Garbės narys
- PranešimaiCOLON 1981
- UžsiregistravoCOLON 2005 02 26, 02:00
- AutomobilisCOLON e38, M67
- SkypeCOLON valentaspilz
- MiestasCOLON Dzukija
- CONTACTCOLON
Zmona turi gimdytiSerioga rašėCOLONnemuilinau, bet zinai kaip pirma karta susiduri su tokia problema ir kai viskas i viena kruva tuo labiau kai pasako kad kompas 350lt kainuoja tai viskas karoce apsiverta tuo labiau kad pinigai verte turi nes kita savaite zmona turi gymdit VA TAIP HEBRYTE!

Vsio hebryte siandien buvo laiminga diena pirma karta po menesio pavaziavau su savo Mitsu technikini be problemu praejau esu labai patenkintas savo galantu .Aisku jei ne jus ir jusu saitas tai butu kranty ir dar karteli ACIU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! O per ta laika kur netvarkiau masinos man sunus gime tai va jau visi namie. As,zmona,sunus ir mitsus

- pelioks
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 1113
- UžsiregistravoCOLON 2005 08 21, 03:00
- MiestasCOLON Kaunas-Biržai
- CONTACTCOLON
Serioga rašėCOLON Vsio hebryte siandien buvo laiminga diena pirma karta po menesio pavaziavau su savo Mitsu technikini be problemu praejau esu labai patenkintas savo galantu .Aisku jei ne jus ir jusu saitas tai butu kranty ir dar karteli ACIU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! O per ta laika kur netvarkiau masinos man sunus gime tai va jau visi namie. As,zmona,sunus ir mitsus![]()

Eclipse'93 + 1 kaušas, kurie kartais dirb kartais ne.. ir nevelnio neparyši
Medus valgyt sveika (netepsi - nevaziuosi)
Medus valgyt sveika (netepsi - nevaziuosi)