Mėtkės ant žvaigždžių
-
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 153
- UžsiregistravoCOLON 2007 01 07, 20:25
- AutomobilisCOLON Mitsubishi Carisma TD
- MiestasCOLON Kaunas-Birzai
- CONTACTCOLON
Re: Mėtkės ant žvaigždžių
Na as gal isoksiu jau i ataususia teme, bet man ir klausimas iskilo.
Pas mane yra po dvi mietkas ant veleno, kalbu apie colt gti 91m. 4G67.
Tai man ir iskilo klausimas kurias taikyt, nes tiek vienam, tiek kitam velene jos stovi priesasi. Tai kai keiciau dirza pasimeciau, tai sustaciau taip, kad stovetu visos viena linija. Na uzdejau metalo pjukliuka i tuos rumtelius ir pasimatavau. Bet ar taip turetu buti?
Tai man ir iskilo klausimas kurias taikyt, nes tiek vienam, tiek kitam velene jos stovi priesasi. Tai kai keiciau dirza pasimeciau, tai sustaciau taip, kad stovetu visos viena linija. Na uzdejau metalo pjukliuka i tuos rumtelius ir pasimatavau. Bet ar taip turetu buti?
- Lukas
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 4085
- UžsiregistravoCOLON 2004 09 20, 03:00
- AutomobilisCOLON VW Jetta MK2
- SkypeCOLON lukas_dzukas
- MiestasCOLON Jonava
- CONTACTCOLON
hmm..tai kaip suprantu ir pas mane tikriausiai kad dvi mėtkės... o statyk pagal dowel pinusstradivaria rašėCOLONNa as gal isoksiu jau i ataususia teme, bet man ir klausimas iskilo.

#sukamnemiegam
-
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 153
- UžsiregistravoCOLON 2007 01 07, 20:25
- AutomobilisCOLON Mitsubishi Carisma TD
- MiestasCOLON Kaunas-Birzai
- CONTACTCOLON
Lukas rašėCOLONhmm..tai kaip suprantu ir pas mane tikriausiai kad dvi mėtkės... o statyk pagal dowel pinusstradivaria rašėCOLONNa as gal isoksiu jau i ataususia teme, bet man ir klausimas iskilo.
Tai man ir iskilo klausimas kurias taikyt, nes tiek vienam, tiek kitam velene jos stovi priesasi. Tai kai keiciau dirza pasimeciau, tai sustaciau taip, kad stovetu visos viena linija. Na uzdejau metalo pjukliuka i tuos rumtelius ir pasimatavau. Bet ar taip turetu buti?pažiūrėk šios temos pirmam poste.
Seip noriu paklausti, kaip tavo varikliukas dirba? ar bandei kad ji spaugti ant aukstu apsuku gan ilgai, kaip jis elgiasi?
Mat as savaji rengiu i auto krosa, siemet megejuose isbandysiu ir bus matyt kaip technika laiko.
- Lukas
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 4085
- MiestasCOLON Jonava
- CONTACTCOLON
Na matai aš savojo lancerio nedrožiu ir tik retkarčiais paspaudžiu (labai retai). Kaune yra baltas Lanceris tai jis gan stipriai drožia, bet kiek mačiau ir kiek girdėjau dar vis važiuoja ir dar vis traukia. Tai gal sutvarkytas 4G67 ir laikostradivaria rašėCOLONLukas rašėCOLON hmm..tai kaip suprantu ir pas mane tikriausiai kad dvi mėtkės... o statyk pagal dowel pinuspažiūrėk šios temos pirmam poste.
Seip noriu paklausti, kaip tavo varikliukas dirba? ar bandei kad ji spaugti ant aukstu apsuku gan ilgai, kaip jis elgiasi?
Mat as savaji rengiu i auto krosa, siemet megejuose isbandysiu ir bus matyt kaip technika laiko.

#sukamnemiegam
- Lukas
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 4085
- MiestasCOLON Jonava
- CONTACTCOLON
Na tai vat šian buvau pas meistrą:
* Kompresija gera
* Mėtkės ten kur ir turėtų būt
* Pakeitė įtempėją (Hidraulini)
* Patikrino skrėmulius visus.
Dar klausimas kas galėtų degimo kampą pareguliuot
Pas mane užankstintas max.
* Kompresija gera
* Mėtkės ten kur ir turėtų būt
* Pakeitė įtempėją (Hidraulini)
* Patikrino skrėmulius visus.
Dar klausimas kas galėtų degimo kampą pareguliuot

#sukamnemiegam
- laprix
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 901
- UžsiregistravoCOLON 2008 02 21, 22:44
- AutomobilisCOLON mitsubishi eclipse 1G 2.0 GS
- MiestasCOLON Klaipeda
Vat su tom mietkem ir as turiu sioki toki klaustuka 1G... Atsidariau dirzo danteli, o ten vat grinai kaip tame paveikslelije
Pasimeciau biski, bet paskui ziuriu kad tie fiksatorei (PINai) stovi gerai, tad ar negali ce but toks variantas kad abu skyvai yra sudeti ismetimo velenelio, ta prasme, kad ant ismetimo velenelio yra toks koks turi but, o ant isiurbimo velenelio uzdetas irgi ismetimo skyvas
O kas liecia trauka ir normalu variklio darba tai... pasmane nera nei to nei ano
ir isvis prihalturintas jis ten visas, tepala srebte srebia, 1000km garantuotai 1l tepalo reik dapilt, vostuvai kalena, kalena kaskas dar ir gal skaudziai, bijau kad nebutu koks stumoklio pirstas issiplakes, dirzas itariu irgi gali but persokes, balansyras garantuotai netaip uzdetas ir taip toliau ir taip toliau... zodziu nelabai ir bezinau nuoko pradet ji tvarkyt
ir isvis ar ji betvarkyt, gal geriau kita matara paieskot ir tik dirzus jam pakeist 

Svarbu nepraziopsoti kur pasibaigia extrym ir prasideda piz***
- Lukas
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 4085
- MiestasCOLON Jonava
- CONTACTCOLON
Nu pirmiausiai tai nusiraminklaprix rašėCOLONVat su tom mietkem ir as turiu sioki toki klaustuka 1G... Atsidariau dirzo danteli, o ten vat grinai kaip tame paveikslelijePasimeciau biski, bet paskui ziuriu kad tie fiksatorei (PINai) stovi gerai, tad ar negali ce but toks variantas kad abu skyvai yra sudeti ismetimo velenelio, ta prasme, kad ant ismetimo velenelio yra toks koks turi but, o ant isiurbimo velenelio uzdetas irgi ismetimo skyvas
O kas liecia trauka ir normalu variklio darba tai... pasmane nera nei to nei ano
ir isvis prihalturintas jis ten visas, tepala srebte srebia, 1000km garantuotai 1l tepalo reik dapilt, vostuvai kalena, kalena kaskas dar ir gal skaudziai, bijau kad nebutu koks stumoklio pirstas issiplakes, dirzas itariu irgi gali but persokes, balansyras garantuotai netaip uzdetas ir taip toliau ir taip toliau... zodziu nelabai ir bezinau nuoko pradet ji tvarkyt
ir isvis ar ji betvarkyt, gal geriau kita matara paieskot ir tik dirzus jam pakeist

1. Kiek žinau jei peršokęs dirželis būtų tai tau nesikrutų (taip man buvo).
Dėl mėtkių. Prasistumk mašiną ir pamatysi kaip dėl mėtkių ar sueina ar ne. Jei dual pinai (fiksatoriai) stovi teisingai, greičiausiai nieko nebus.
2. Dėl tepalo srėbimo, man lygiai tas pats, peliui ir sauliui ir daug kam manau su šituo varikliu pan.

3. Kalena greičiausiai arba kompensatoriai arba purkštukai taip dirba. Kompensatoriai miciu liga biškeli.
4. Dėl visų mėtkių gali nusiimti apsaugas - škyvus ir pažėti. Jei neturi galimybės... tai manau turėtų kainuoti pas meistrą kokie 80lt max. dar vat kompresiją paprašysi kad patikrintų. Pasiskaitinėk forume, arba pasiklausk ko iš klubiečių ką rekomenduoja klaipėdoje. Kad nebūtų abi kairios rankos

5. Ir šiaip visi patariam, kad jei nežinai kada kas keista, tai keisti viską:
Hidraulinį įtempėją, Balancyrinio dirželio - guolį įtempėją, Nukreipiamąjį guolį, paskirstymo dirželio įtempėjo guolį, paskirstymo dirželį ir balancyrinį dirželį. Jei reiks paaiškint kodėl visus keisti klausk.

#sukamnemiegam
Nebutinai; priklauso nuo to, kaip, kiek persokes, per kuri skyva ir pan.Lukas rašėCOLON 1. Kiek žinau jei peršokęs dirželis būtų tai tau nesikrutų (taip man buvo)...

Lancer 1.5 '90 (-)
Eclipse 2.0 '94 (-)
Talon 2.0 '98 (-)
Talon TSi AWD '90 (-)
EVO VIII GSR '05 (-)
EVO X MR '09 (+)
Eclipse 2.0 '94 (-)
Talon 2.0 '98 (-)
Talon TSi AWD '90 (-)
EVO VIII GSR '05 (-)
EVO X MR '09 (+)
- laprix
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 901
- MiestasCOLON Klaipeda
Del to persokusio dirzo nenustebciau, nes jis pasmane jau gan laisvokas, netiek kad jau vaziuot vegaletu, bet jau nerima kelia, beto ir traukos labai itartinai nera
Del variklio bildesiu tai irgi, pradzioi ligtai tik vostuvai caksejo, o dabar jau kartai atsirando ir gan skaudus garsas, ypac kai dirba laivom apsukom ir kai paduodi biskiuka gazo ir kai apsukos vel beveik nukrenta iki laisvu, tave tarpe toks nemalonus garsas, kuris kazin ar susijes su voztuvais
Zinau kad reik ce daug ka keist, bet vat finansai biski dabar neleidzia to padaryt
o vaziuot irgi reikia. Siaip biski nusivyliau siuo pirkinuo, priestai su hondom tokiu problemu niekad neturejau, ten ir varikliukai galingi ir patvarus ir vaziuokle negloga, bei ant kelio stovejo kaip idiegta, su jom tik viena beda RŪDIS.... pavargau kas met jas slept ir tvarkyt
Kaip ten bebutu, koks tas klipsas bebutu blogietis, bet kaskodel vistiek uzkabino ir bent artimiausiu metu nesinoretu is jo islipti
Tik vat labai jis lau reikalauja demesio su savo visokiom bedom
(Atsiprasau jei ka netaip parasiau, bet palengvejo issikalbejus
)

- Lukas
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 4085
- MiestasCOLON Jonava
- CONTACTCOLON
Nu matai gali daug galvoti arba paimt ir važiuoti kai turėsi pinigųlaprix rašėCOLONDel to persokusio dirzo nenustebciau, nes jis pasmane jau gan laisvokas, netiek kad jau vaziuot vegaletu, bet jau nerima kelia, beto ir traukos labai itartinai neraDel variklio bildesiu tai irgi, pradzioi ligtai tik vostuvai caksejo, o dabar jau kartai atsirando ir gan skaudus garsas, ypac kai dirba laivom apsukom ir kai paduodi biskiuka gazo ir kai apsukos vel beveik nukrenta iki laisvu, tave tarpe toks nemalonus garsas, kuris kazin ar susijes su voztuvais
Zinau kad reik ce daug ka keist, bet vat finansai biski dabar neleidzia to padaryt
o vaziuot irgi reikia. Siaip biski nusivyliau siuo pirkinuo, priestai su hondom tokiu problemu niekad neturejau, ten ir varikliukai galingi ir patvarus ir vaziuokle negloga, bei ant kelio stovejo kaip idiegta, su jom tik viena beda RŪDIS.... pavargau kas met jas slept ir tvarkyt
Kaip ten bebutu, koks tas klipsas bebutu blogietis, bet kaskodel vistiek uzkabino ir bent artimiausiu metu nesinoretu is jo islipti
Tik vat labai jis lau reikalauja demesio su savo visokiom bedom
(Atsiprasau jei ka netaip parasiau, bet palengvejo issikalbejus
)

#sukamnemiegam
- laprix
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 901
- MiestasCOLON Klaipeda
Na bent vienas geris su maniskiu 1G, bent jau rudis dar nekankina
o vaziuokle jau visa perrinkau, dabar arteja eile varikliui, aisku jei neuzlinks anksciau nei ta eile ateis
Na nemanau kad esu visiskas siknarankis ir daug ka sugebeciau ir pats pasidaryt, o ir iformacijos jau prisikaupiau perakis
tik vat tos daliu kainos biski zudancios
Ir jei i tema, tai ar gali buti kad jei pinai teisingoi padeti stovi, o tos metkes kaip tame paveiksliuke pirmam poste, ar ce nera kad abu skyvai bus ismetimo velenelio? 

- Lukas
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 4085
- MiestasCOLON Jonava
- CONTACTCOLON
Pas mane ant žvaigždės po dvi mėtkas horizontalėje.laprix rašėCOLONNa bent vienas geris su maniskiu 1G, bent jau rudis dar nekankinao vaziuokle jau visa -,,-
tos metkes kaip tame paveiksliuke pirmam poste, ar ce nera kad abu skyvai bus ismetimo velenelio?
p.s. gal tu pirmiau varikli tvarkykis

#sukamnemiegam
- laprix
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 901
- MiestasCOLON Klaipeda
Sei teisinai, bet kad neblogai jau ta vaziuokle buvo nujota ir nekoks jausmelis bebuvo su juo vaziuot, o ir tech apziura reikejo praeit
tad nuo to galo ir pradejau.... jei i tema tai pasmane ant kekvieno skyvo tik po viena mietke, visaip ten apziurejau 

- LtuDsm
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 461
- UžsiregistravoCOLON 2005 09 09, 06:26
- AutomobilisCOLON 1G Eclipse GS-Turbo
- SkypeCOLON ltudsm
- MiestasCOLON Philadelphia
- CONTACTCOLON
sakai ner traukos,tavo apibudinimai,man kelia klausima kazin kaip trodo tavo stumuokliai????!! Beja koks tepalo spaudimas?? nes kiek skaiciau,apie tepalo spaudima nieko neminejai...
del dirzo persokimo,tai jai per 1 ar 2 dantukus persoko,tai nieko baisaus,bet jai jau daugiau,tai nusimato galvos remontas.
Jai tepala reik dapilineti,tai reiskia ji kazkur pramus,del auksto spaudimo,kuri gali sukelti ziedai arba stumuokliai (man dabar taip buvo,kai stumuoklis "susirakino"su svaistikliu ir isede cilindro sieneles
)
del dirzo persokimo,tai jai per 1 ar 2 dantukus persoko,tai nieko baisaus,bet jai jau daugiau,tai nusimato galvos remontas.
Jai tepala reik dapilineti,tai reiskia ji kazkur pramus,del auksto spaudimo,kuri gali sukelti ziedai arba stumuokliai (man dabar taip buvo,kai stumuoklis "susirakino"su svaistikliu ir isede cilindro sieneles

T & E GT3076R Ball Bearing Turbo,boost, Oil gauges,255 "Walboro"Fuel Pump,intakeandUICP,"Tial"BOV,"Tial" 44'wastegate,3'exhaust,750cc injectors,GM Maf sensor,Maft Gen II,Dsm Link,Wideband o2,Fidanza3.2clutch kit..
- laprix
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 901
- MiestasCOLON Klaipeda
Su tepalo spaudimu irgi idomei pasmane: salta varikli uzkurus iskarto pakyla vos ne iki galo rodikle (tai manau normalu kai tepalas dar saltas), poto kai pasila nukrenta ir laikosi kiek daugiau nei ta vidurine zyme, jei dirba laisvais sukiais per kiek laiko nukrenta biski zemiau tos linijos, o jei apsukos apie 1500/2000 rodikle pakila auksciau tos zimes, vaziuojant visad laikosi auksciau tos zimes. Siaip beveik maniciau kad tas spaudimas galetu but ir didesnis350 WHP DSM Owner rašėCOLONsakai ner traukos,tavo apibudinimai,man kelia klausima kazin kaip trodo tavo stumuokliai????!! Beja koks tepalo spaudimas?? nes kiek skaiciau,apie tepalo spaudima nieko neminejai...
Jai tepala reik dapilineti,tai reiskia ji kazkur pramus,del auksto spaudimo,kuri gali sukelti ziedai arba stumuokliai (man dabar taip buvo,kai stumuoklis "susirakino"su svaistikliu ir isede cilindro sieneles)