Ten kur darytos nuotraukos, tai tikrai salta (apie -2), bet video daryta vakar (apie +10). Anksciau lyg ir jokiu dumu nebudavo, bet pakeitus oro filtra, isemus katalizatoriu ir siek tiek pakeitus vamzdzius pastebejau, kad garu kur kas daugiau. Tiesiog, vakar buvo pasiles variklis ir del to truputeli pradejau nerimauti, nes sio menesio pradzioje perejau tech. apziura - sake viskas tvarkoje. Na ir siandien dar viena mintis atejo, jog mano zvakes velnias zino kada keistos, o dumo kvapas, lyg nesudegusio kuro. Nes duma pradeda mesti nuo 6000 apsuku. Iki tos ribos viskas normaliai. Zvakes laukia savo eiles bagazineje, kai keisiu isiurbimo kolektoriu. Siandien jau ne taip panikuoju - cia gal dar po svenciu buvo apemusi paranoja.
P.S. Bakelis no name - arba man taip atrodo. Pirkau masiniame ispardavime be dezes, aprasyme buvo pamineta zodis Supra. Tiesiog ziurejau, kad nebutu skardinis. Bet kad na ura toki nusipirkau, tikrai nesigailiu. Teko dalyvauti Tunnel run, tai net Subaru klubas paminejo, kad pas mane geras garsas.