colt 4g67 sugedo
- Riebus
- Garbės narys
- PranešimaiCOLON 9490
- UžsiregistravoCOLON 2004 09 13, 03:00
- AutomobilisCOLON Peshkom
- SkypeCOLON Riebus
- MiestasCOLON Anapilis
Re: colt 4g67 sugedo
gal padauginau nzn nebepamenu
tiek te visko yra buve man kad buna ir pameluoju bet kad 100 kainavo tai tikrai

Lexus IS350 Дас ист фантастишь...
Neturejo Matosas problemu nusipirko DSM!
Neturejo Matosas problemu nusipirko DSM!
- vs
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 180
- UžsiregistravoCOLON 2006 11 07, 13:05
- AutomobilisCOLON keli bet visi mitsubishi :D
- SkypeCOLON wiespatis87
- MiestasCOLON Kaunas-Garliava
zodziu siandien nusiemiau dirza ir labai nustebau
o gi nera balansyrinio dirzelio, itempejas neatsileides, salia niekur nenukrito, dingo
tik atidziau pasiziurejes aplink balansyrinio skyvus ir itempeja yra daug daug labai smulkiu plaukeliu. itempejas labai sunkiai sukasi, as jo vienintelio keisdamas dirzus nepakeiciau nes atrode normalus. ar yra tokia galimybe kad uzstrigus itempejui dirzelis nusizulino i ji ir nutruko ir nepakliuvo i pagrindini dirza o kazkur istriges sudilo i ka besibruzindamas kas man atrodo visiskai neitiketina nes jis buvo naujas ir keistas pries 2,5men? tiesa vibracija nuo kokiu 3000rpm jauciau, bet nedidele, jau koki 1 menesi. bet nieko blogo nepagalvojau, galvojau gal duslintuvas atsiremia...

- fazas
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 1056
- UžsiregistravoCOLON 2006 04 25, 13:20
- AutomobilisCOLON Mitsubishi colt 1.6
- SkypeCOLON fazass007
- MiestasCOLON Kaunas
Tai va pas mane ir viena is bedu atsitiko tokia, gal galit patarti... cia variklis 4g92 jai ka
tai va prapute tarpine tarp 3 ir 4 cilindru, pasikeiciau tarpine tepala ir prasidejo kalenimas smarkus bet lygtais is virsaus o ne is apacios... tai cia bus indeklams hana ar bandyt dar reguliuot voztuvus?
kaip cia kazkas sake pagazavus garsas padideja... ai ir dega tepalo lempute nors tepalo pilna... trauka nesumazejus 

- mpegas
- Valdybos narys
- PranešimaiCOLON 3017
- UžsiregistravoCOLON 2005 08 04, 03:00
- AutomobilisCOLON Sianas opelys
- SkypeCOLON spokask
- MiestasCOLON Mažeikiai
- CONTACTCOLON
Jei tepalo lemputė dega, tai kažką ne taip surinkai, ar tepalo filtras blogas. O tai ant paskirstymo velenėlio tepalas pareina?