DidelęTolis rašėCOLONGal kas galit atsakyt, kokia itaka turi alkuninio veleno padeties daviklis dyzelinio automobilio degimo sistemai?

Nuo jo priklauso kada ir kiek ir į kokį cilindrą kuro įpurkš sistema.
DidelęTolis rašėCOLONGal kas galit atsakyt, kokia itaka turi alkuninio veleno padeties daviklis dyzelinio automobilio degimo sistemai?
Tai is esmes, jei mano variklio degimas yra labai ankstyvas ir reguliuojant degimo kampa niekas negereja, o su paskirstymo dirzu irgi viskas ok, galima daryti prielaida, kad gali buti nusmiges veleno padeties daviklis?mpegas rašėCOLONDidelęTolis rašėCOLONGal kas galit atsakyt, kokia itaka turi alkuninio veleno padeties daviklis dyzelinio automobilio degimo sistemai?. http://en.wikipedia.org/wiki/Common_rail
Jei turi galvoj dyzelinius, tai ne visuose. Senesniuose kuro įpurškimo momentas reguliuojamas mechaniškai aukšto spaudimo kuro siurbliu. Atskirti galima pažiūrėjus ar į siurblį valdymas nuo akceleratoriaus pedalo ateina trosu ar laidais per elektroniką.gedis44 rašėCOLONo ar visuose varikliuose yra tas daviklis.ir kaip suzinoti kuriuose yra.
aciu uz issamu paaiskinima.mpegas rašėCOLONJei turi galvoj dyzelinius, tai ne visuose. Senesniuose kuro įpurškimo momentas reguliuojamas mechaniškai aukšto spaudimo kuro siurbliu. Atskirti galima pažiūrėjus ar į siurblį valdymas nuo akceleratoriaus pedalo ateina trosu ar laidais per elektroniką.gedis44 rašėCOLONo ar visuose varikliuose yra tas daviklis.ir kaip suzinoti kuriuose yra.
Nenoriu but ikyrus, bet gal galetumete atsakyt i mano post'aTolis rašėCOLONTai is esmes, jei mano variklio degimas yra labai ankstyvas ir reguliuojant degimo kampa niekas negereja, o su paskirstymo dirzu irgi viskas ok, galima daryti prielaida, kad gali buti nusmiges veleno padeties daviklis?mpegas rašėCOLON Didelę. http://en.wikipedia.org/wiki/Common_rail
Atsakyt galiu, bet patvirtint prielaidą, kad daviklis sugedęs, negaliu. Dar tokio gedimo nesu turėjęs, o ir mašinos su tokia sistema dar neturėjau. Varyk į diagnostiką ar bandyk pakeist iš geros mašinos tą daviklį.Tolis rašėCOLONTai is esmes, jei mano variklio degimas yra labai ankstyvas ir reguliuojant degimo kampa niekas negereja, o su paskirstymo dirzu irgi viskas ok, galima daryti prielaida, kad gali buti nusmiges veleno padeties daviklis?mpegas rašėCOLON Didelę. http://en.wikipedia.org/wiki/Common_rail
AČIŪ.mpegas rašėCOLONAtsakyt galiu, bet patvirtint prielaidą, kad daviklis sugedęs, negaliu. Dar tokio gedimo nesu turėjęs, o ir mašinos su tokia sistema dar neturėjau. Varyk į diagnostiką ar bandyk pakeist iš geros mašinos tą daviklį.
Masina neuzsivestu.Tolis rašėCOLONAr nusprogus alk.veleno padeties davikliui masina uzsivestu?
O,geras klausimas,mane tas irgi domina.Tolis rašėCOLONAčiū
Pas mane dyzelinis variklis, bet manau principas tas pats.
Kitas klausimas:
Ar įmanoma, kad atstačius paskirstymo diržą pagal žymes, pablogėja kuro sistemos darbas (labai dūmina ir kratosi), o permetus per vieną dantį, šiek tiek pagerėja?