Kompu kondensatoriai pareina koki 90% is siu atveju. Ju pakeitmas paciam darant ne daugiau 20lt kainuoja.eibis rašėCOLONas tai uz kompa gavau 200lt senis pirko net nesiderejo...ir siaip daug kas skambino veliau ar kompa dar turiukad tie kompai gal daznai pereina..
patarkyt kas gali buti neuzsiveda visai
BRANGINYKASeibis rašėCOLONas tai uz kompa gavau 200lt senis pirko net nesiderejo...ir siaip daug kas skambino veliau ar kompa dar turiukad tie kompai gal daznai pereina..
Uminis patologinis paranoikas, arba, baltus arklius besivaikant.......
Honda Civic, 2003. 1,6 VTEC SOHC
VW Golf (2,0 hibridas,sport reguliuojami velenai,lengvinti stumai,portinta galva ir etc 900 kg-->~180 AG)
VW Golf (2,0 hibridas,sport reguliuojami velenai,lengvinti stumai,portinta galva ir etc 900 kg-->~180 AG)
- Pliustas
- Garbės narys
- PranešimaiCOLON 3141
- UžsiregistravoCOLON 2004 09 08, 03:00
- AutomobilisCOLON Eclipse 1G
- MiestasCOLON Vilnius
- CONTACTCOLON
dar yra geras zhodis SKUPYRDAIKAise rašėCOLONBRANGINYKASeibis rašėCOLONas tai uz kompa gavau 200lt senis pirko net nesiderejo...ir siaip daug kas skambino veliau ar kompa dar turiukad tie kompai gal daznai pereina..

::Trabant - Belekiek kilovatu:: Nupirko
::Toyota Starlet 0.9L:: Supuvo
::Clipse 1G - Шэтонас:: Puksht!!!
::Saab 9-3 154kw:: Benzo vagis
Na ir vel karbiuratoriai prasidejo, ech jus....Pliustas rašėCOLONMuseika raudona batereika
Uminis patologinis paranoikas, arba, baltus arklius besivaikant.......
- mpegas
- Valdybos narys
- PranešimaiCOLON 3017
- UžsiregistravoCOLON 2005 08 04, 03:00
- AutomobilisCOLON Sianas opelys
- SkypeCOLON spokask
- MiestasCOLON Mažeikiai
- CONTACTCOLON
O, jei pridirbi labai su pajalnyku tai 300lt. kainuojaegisas rašėCOLONKompu kondensatoriai pareina koki 90% is siu atveju. Ju pakeitmas paciam darant ne daugiau 20lt kainuoja.eibis rašėCOLONas tai uz kompa gavau 200lt senis pirko net nesiderejo...ir siaip daug kas skambino veliau ar kompa dar turiukad tie kompai gal daznai pereina..

- Pliustas
- Garbės narys
- PranešimaiCOLON 3141
- UžsiregistravoCOLON 2004 09 08, 03:00
- AutomobilisCOLON Eclipse 1G
- MiestasCOLON Vilnius
- CONTACTCOLON
nu su pajalnyku nekiekvienam majacintis, zmones va po keturis ir daugiau metu studijuoja kad diploma gautu ir pajalnyka ivaldytu. as va kai be diplomo papajalinau savo Radiotechnika tai po shiai dienai dulka nenaudojamampegas rašėCOLONO, jei pridirbi labai su pajalnyku tai 300lt. kainuojaegisas rašėCOLON Kompu kondensatoriai pareina koki 90% is siu atveju. Ju pakeitmas paciam darant ne daugiau 20lt kainuoja.. Ypač tie kompai kur su EPROM'ais.
::Trabant - Belekiek kilovatu:: Nupirko
- mpegas
- Valdybos narys
- PranešimaiCOLON 3017
- SkypeCOLON spokask
- MiestasCOLON Mažeikiai
- CONTACTCOLON
A tai gal ne viskas prarasta. Neskubėk pirkt. Jei neremontuotas, tai gal galim pataisyt.
. Bet jei lituosi tik jau ne su tokia liepsna :flamethrow: .
labai jau patiko tas paveiksliukas su liepsna. Nepatingėk užsukt į mano tinklapį, ten smulkiai parašęs kaip reikia daryt, tik gaila hostingo kompanija dažnai sufalšyvina ir kuo toliau tuo dažniau serveris lūžta
.

Sveikas mpegai !gal kartais galetum mano kompa paziuret o gal ir iseis sutvarkyt? As nezinau ar jis buvo tvarkytas ar ne nes neseniai nupirkau masinuka ir tai pirma karta sugedo pas mane.Labai jau butu gerai jei pagelbetum. Pats as lytuot nemoku o kam ten lyst jei dar daugiau gali sugadint.Tikrai skoloj nelykciau.HELP!HELP!HELP!Tavo saite buvau tikrai labai gerai viskas aprasyta ten zinutese palikau savo nr.tai jei galesi padeti man tai paskambink man.susitiksim gal ir pavyks sutvarkyt!Aciu laukiu!mpegas rašėCOLONA tai gal ne viskas prarasta. Neskubėk pirkt. Jei neremontuotas, tai gal galim pataisyt.. Bet jei lituosi tik jau ne su tokia liepsna :flamethrow: .
labai jau patiko tas paveiksliukas su liepsna. Nepatingėk užsukt į mano tinklapį, ten smulkiai parašęs kaip reikia daryt, tik gaila hostingo kompanija dažnai sufalšyvina ir kuo toliau tuo dažniau serveris lūžta
.

- mpegas
- Valdybos narys
- PranešimaiCOLON 3017
- SkypeCOLON spokask
- MiestasCOLON Mažeikiai
- CONTACTCOLON
Parašyk telefoną į pm'ą čia, nes vėl mano tinklapis neveikia. Esu baisiai piktas ant tinklapis.lt.Serioga rašėCOLONSveikas mpegai !gal kartais galetum mano kompa paziuret o gal ir iseis sutvarkyt? As nezinau ar jis buvo tvarkytas ar ne nes neseniai nupirkau masinuka ir tai pirma karta sugedo pas mane.Labai jau butu gerai jei pagelbetum. Pats as lytuot nemoku o kam ten lyst jei dar daugiau gali sugadint.Tikrai skoloj nelykciau.HELP!HELP!HELP!Tavo saite buvau tikrai labai gerai viskas aprasyta ten zinutese palikau savo nr.tai jei galesi padeti man tai paskambink man.susitiksim gal ir pavyks sutvarkyt!Aciu laukiu!mpegas rašėCOLONA tai gal ne viskas prarasta. Neskubėk pirkt. Jei neremontuotas, tai gal galim pataisyt.. Bet jei lituosi tik jau ne su tokia liepsna :flamethrow: .
.