Kur pasikeist Carismai pagrindini dirza? Kokia kaina?
-
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 30
- UžsiregistravoCOLON 2006 09 08, 11:09
- AutomobilisCOLON Colt
- MiestasCOLON Kaunas
Kur pasikeist Carismai pagrindini dirza? Kokia kaina?
Savaitgali nusipirkau Carisma, domintu dirzo keitimas. Kokia kaina ji pakeisti ir kur tai daryti Kaune? Buvau Liro, tai su visais itempimo guoliais uzstauge 1100 lt!
Colt 1,3 Carisma 1,8
Re: Kur pasikeist Carismai pagrindini dirza? Kokia kaina?
Noredamas konkretumo bent jau metus ir varikli savo "karizmos" parasykthomek1981 rašėCOLONSavaitgali nusipirkau Carisma, domintu dirzo keitimas. Kokia kaina ji pakeisti ir kur tai daryti Kaune? Buvau Liro, tai su visais itempimo guoliais uzstauge 1100 lt!
Lancer 1.5 '90 (-)
Eclipse 2.0 '94 (-)
Talon 2.0 '98 (-)
Talon TSi AWD '90 (-)
EVO VIII GSR '05 (-)
EVO X MR '09 (+)
Eclipse 2.0 '94 (-)
Talon 2.0 '98 (-)
Talon TSi AWD '90 (-)
EVO VIII GSR '05 (-)
EVO X MR '09 (+)
-
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 30
- AutomobilisCOLON Colt
- MiestasCOLON Kaunas
Kur keist, tai nzn, negaliu butent uto kluasimu nieko rekomenduot, bet past dirzas taviskaim tai kiek matau normalios firmos yra 70-90 LT eiles. Pats dirzo pakeitimas nemanau kad galetu daugiau 200Lt kainuot. Taip iseina, kad tie tempiklai ~800Lt kainuoja. Nnu nezinau, man lyg ir daugokai atrodo 

Lancer 1.5 '90 (-)
Eclipse 2.0 '94 (-)
Talon 2.0 '98 (-)
Talon TSi AWD '90 (-)
EVO VIII GSR '05 (-)
EVO X MR '09 (+)
Eclipse 2.0 '94 (-)
Talon 2.0 '98 (-)
Talon TSi AWD '90 (-)
EVO VIII GSR '05 (-)
EVO X MR '09 (+)
-
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 30
- AutomobilisCOLON Colt
- MiestasCOLON Kaunas
- Nowone
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 840
- UžsiregistravoCOLON 2006 06 23, 17:01
- AutomobilisCOLON evo V
- MiestasCOLON Vilnius
- CONTACTCOLON
nesamone kazkokia, itempeju siaip keist nebutina, jei jie normalusthomek1981 rašėCOLONMan irgi atrodo kad biski uzkelta kaina. Sake itempejas 400 vienas, kitas apie 150 lt. Dar kazka svaigo tipo ten 2 dirzai eina... Arba jie cia nupeza kazka arba nzn.

bandyk kitur pasiskambinet, sita kaina kazkox kosmosas..
tas antras dirzhas yra balansinis dirzhas, kad tau nesikalatotu variklis kaip traktoriaus. jis kainuoja semkesthomek1981 rašėCOLONMan irgi atrodo kad biski uzkelta kaina. Sake itempejas 400 vienas, kitas apie 150 lt. Dar kazka svaigo tipo ten 2 dirzai eina... Arba jie cia nupeza kazka arba nzn.
Mitsubishi Galant GTi-16V
-
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 30
- AutomobilisCOLON Colt
- MiestasCOLON Kaunas
-
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 30
- AutomobilisCOLON Colt
- MiestasCOLON Kaunas
- zixelis
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 1322
- UžsiregistravoCOLON 2006 05 09, 21:15
- AutomobilisCOLON walking
- MiestasCOLON East London
nekuriant naujos temos:
man cypia guolis prie pagrindinio dirzo (taip servise pasake kad tas butent prie dirzo tipo:) ir cypia ypatingai ant zemu apsuku, ir tipo reiketu ji kuo greiciau pakeisti, nes jej jis iseitu saibom, tai ir dirzui sakutes:) jej nesunku paaiskinkit man ar is tikruju taip gali buti, ir jej taip ar man pakaktu tik ta guoli pasikeist, ar ir dirza keist ir tt.. ir kiek tai kainuotu?
P.S. as ne pats daba su masina, ce mano atstovas daba tvarko, ir kaj keite padangas, ten dar tipo paziurejo, ir viska taip papasakojo.
aciu uz info
man cypia guolis prie pagrindinio dirzo (taip servise pasake kad tas butent prie dirzo tipo:) ir cypia ypatingai ant zemu apsuku, ir tipo reiketu ji kuo greiciau pakeisti, nes jej jis iseitu saibom, tai ir dirzui sakutes:) jej nesunku paaiskinkit man ar is tikruju taip gali buti, ir jej taip ar man pakaktu tik ta guoli pasikeist, ar ir dirza keist ir tt.. ir kiek tai kainuotu?
P.S. as ne pats daba su masina, ce mano atstovas daba tvarko, ir kaj keite padangas, ten dar tipo paziurejo, ir viska taip papasakojo.
aciu uz info
[away]