1g 2.0 16v Doch galvos dangtelio tarpine
- Robzudys
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 155
- UžsiregistravoCOLON 2005 05 02, 03:00
- MiestasCOLON Vilnius
- CONTACTCOLON
1g 2.0 16v Doch galvos dangtelio tarpine
Gal kas galetu patart, kiek kainuotu dangtelio tarpine? po salciu tai gerokai sunktis tepalas pradejo. Dar norejau pasiteiraut, gal jos ir keist nereikia, otik nuimt dangteli, nuvalyt, su hermetiku uztept ta pacia tarpine ir det atgal? 

- Donix
- Garbės narys
- PranešimaiCOLON 2794
- UžsiregistravoCOLON 2004 08 18, 03:00
- AutomobilisCOLON Mitsubishi Lancer EVO IV [JDM]
- MiestasCOLON Vilnius
- CONTACTCOLON
Re: 1g 2.0 16v Doch galvos dangtelio tarpine
kaina nedidele iki 30lt. sheshtadieni keisim su Rimciux jam ir man jei nori ir tu atvaryk ir tau pakeisim, tik alaus nepamirshkRobzudys rašėCOLONGal kas galetu patart, kiek kainuotu dangtelio tarpine? po salciu tai gerokai sunktis tepalas pradejo. Dar norejau pasiteiraut, gal jos ir keist nereikia, otik nuimt dangteli, nuvalyt, su hermetiku uztept ta pacia tarpine ir det atgal?

shiaip kartais pakanka atlaisvinti irvel tolygiai priverzhti, o su hermetiku zaidimai
jeika mano tel. 867610034 arba PM rashyk,
- Jarka
- Klubo narys
- PranešimaiCOLON 3227
- UžsiregistravoCOLON 2005 01 25, 02:00
- AutomobilisCOLON rav4
- MiestasCOLON Visatos centras
zaidimai, tipo hermetikas nepades?
nes man irgi greiciausiai po truputi varva is tarpines, bandziau prispaust galva, bet bijau, kad jinai neskyltu, nes lyg ir jautri vietele ta galva (galvute
)
nes man irgi greiciausiai po truputi varva is tarpines, bandziau prispaust galva, bet bijau, kad jinai neskyltu, nes lyg ir jautri vietele ta galva (galvute

ex 1g dohc n/a
ex 2g tsi flight simulator: desert eagle
evo VIII - winged hussar
http://www.makeroadssafe.com
ex 2g tsi flight simulator: desert eagle
evo VIII - winged hussar
http://www.makeroadssafe.com
- Donix
- Garbės narys
- PranešimaiCOLON 2794
- UžsiregistravoCOLON 2004 08 18, 03:00
- AutomobilisCOLON Mitsubishi Lancer EVO IV [JDM]
- MiestasCOLON Vilnius
- CONTACTCOLON
mes neapie galva o apie galvos dangti galvos geriau nespausti be specialaus rakto...Jarka rašėCOLONzaidimai, tipo hermetikas nepades?
nes man irgi greiciausiai po truputi varva is tarpines, bandziau prispaust galva, bet bijau, kad jinai neskyltu, nes lyg ir jautri vietele ta galva (galvute)
Robzudys parashyk i PM savo tel. nes greiciausiai ketvirtadieni - treciadieni keisim tarpines