pora klausimuku G3 su 2.4 varikliu turetojams
pora klausimuku G3 su 2.4 varikliu turetojams
Kaip pas jus su vandens temperatura ? kiek rodo siuo metu laiku vaziuojant mieste temperaturos daviklis? pas mane tai labai greit susyla variklis per kokia 3-5 pradeda rodyti lygei ties puse skales, ir nei krenta nei kyla.
paskui dar vienas klausimas, ausinimo skyscio slanga ta kur y radiatoriaus virsu jungiasi (ta stora) ar pas jus esant siltam varikliui toje slangoje susidaro slegis ? Pas mane tai ji tokia kieta kieta pasidaro neina ispausti. kazkaip ant kitu masinu kurias turejau tai jos lyg maziau slegio budavo.
Klausiu del to kad bishky su kiauru radiatoriumi pasivazinejau, bet lyg neleidau uzkaisti.
Aciu atsakiusiems
paskui dar vienas klausimas, ausinimo skyscio slanga ta kur y radiatoriaus virsu jungiasi (ta stora) ar pas jus esant siltam varikliui toje slangoje susidaro slegis ? Pas mane tai ji tokia kieta kieta pasidaro neina ispausti. kazkaip ant kitu masinu kurias turejau tai jos lyg maziau slegio budavo.
Klausiu del to kad bishky su kiauru radiatoriumi pasivazinejau, bet lyg neleidau uzkaisti.
Aciu atsakiusiems
- ZyXEL
- Valdybos narys
- PranešimaiCOLON 11310
- UžsiregistravoCOLON 2004 08 12, 03:00
- AutomobilisCOLON Lancer Evolution GSR 2011
- SkypeCOLON zyxelis
- MiestasCOLON Vilnius
- CONTACTCOLON
Aš va taip pamąsčiau ir iškilo toks klausimas:
Ne paprasčiau buvo tęst temą forum/viewtopic.php?t=2039 beje kurią užvedė pats ponas R-ka

Ne paprasčiau buvo tęst temą forum/viewtopic.php?t=2039 beje kurią užvedė pats ponas R-ka

Mitsubishi Colt 91' 1.5L 12V (C50) - Parduotas
Mitsubishi Colt 94' 1.6L 16V (CA0) - Parduotas
Eagle Talon TSi 95' 2.0L+T (D32A) - Parduotas
Lancer Evolution X GSR 2011
Mitsubishi Colt 94' 1.6L 16V (CA0) - Parduotas
Eagle Talon TSi 95' 2.0L+T (D32A) - Parduotas
Lancer Evolution X GSR 2011
- Wytska
- Garbės narys
- PranešimaiCOLON 4899
- UžsiregistravoCOLON 2004 11 17, 02:00
- AutomobilisCOLON nemitsubishi
- MiestasCOLON Kaunas
sorry, klaida. patikrinau - dabar kai lauko temperatura apie -3C, tai sushylo iki normalios temp per 6min. Taciau kai budavo -15...-20C tai tikrai 15min reikedavo.wytska rašėCOLONna iki normalios temperaturos (puses skales.. horizontalios padeties) pas mane uzkyla per kokia 15min.
Mitsubishi Eclipse GS '01 (sold)
Mitsubishi Carisma GDI '98 (sold)
Mitsubishi Colt '06 (sold)
Mitsubishi Carisma GDI '98 (sold)
Mitsubishi Colt '06 (sold)
- Ruffian
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 733
- UžsiregistravoCOLON 2006 01 08, 21:45
- MiestasCOLON Alytus
- CONTACTCOLON
Re: pora klausimuku G3 su 2.4 varikliu turetojams
viskas turetu but normaliai pas tave.R-ka rašėCOLONKaip pas jus su vandens temperatura ? kiek rodo siuo metu laiku vaziuojant mieste temperaturos daviklis? pas mane tai labai greit susyla variklis per kokia 3-5 pradeda rodyti lygei ties puse skales, ir nei krenta nei kyla.
Aciu atsakiusiems
You can get much farther with a kind word and a gun than you can with a kind word alone.