Mama nusipirko space star gdi (visa seima dabar Mitsubishi

Pats kompas vidury rodo vid greiti, vid suvartojima ir atstuma, kuri gali nuvaziuot su likusiu benzu

Ijungti momentinio suvartojimo rodymo irgi nesugebejau kol kas

:laught03: nuuu tipaaaa as nizhinau karoch, mano 1998 GDI Carismoje buvo momentinis ir puikiai veikeDzhedaj rašėCOLONwytska, neteisus tamsta esate
Mama nusipirko space star gdi (visa seima dabar Mitsubishi). Po spidometru rodo km nuo tasko A ir B.
Pats kompas vidury rodo vid greiti, vid suvartojima ir atstuma, kuri gali nuvaziuot su likusiu benzu
Ijungti momentinio suvartojimo rodymo irgi nesugebejau kol kas
Supratau:), pasinaudojau ta isganinga forumo paieska:). Vaziuojant i darba pabaigoj jau lyg nebegeso, kad tik padetu... Aciu uz pagalba.[/quote]odin rašėCOLONbuvai akuma atjunges kiek supratau . Tai kol kompas susirinks visus duomenis apie masinuka , dar pabludis tos laisvos apsukos
wytska rašėCOLONodin rašėCOLONDel kuro sanaudu - pats isiaiskinau kad tikrai veikia:). Valiau apsarmojusius akumus ir buvau atjunges, o kai ryte biski pagazavau, parode 27,7 l suvartojimo:).
Be to displejus rodo vid greiti ir atstuma iki degalines ar ne?
Dekuj.![]()
man itarimas kad lempute perdegus tavo ta zhalia, todel ir nedega. pas <1999m GDI tokios lemputes nera, taciau zinau kad variklis yra nepasikeites (iki 1999 ir po 1999 metu) ir zinau kad jis dirba dviem rezimais (kaip tu ir vadini EKO ekonominiu rezimu arba paprastu rezimu), tai galetum pastebeti ziuredamas i momentini kuro suvartojima. Kol kuro suvartojimas <~8l/100km tai bus tikrai tas tavo EKO rezimas. Jeigu vaziuojant autostrtada 100km/h greiciu tau kuro suvartojimas bus virs 7litru tai tikrai kazkokia beda su varikliu ir tikrai neveltui ta lempute ir nedega. O seip GDI 1.8L kuro suvartojimas lygiame kelyje vaziuojant vasara standartinio dydzio ratais ir tokiu greiciu yra sekantis:
90kmh ~ 5.2L/100km
100kmh ~ 5.5L/100km
110kmh ~ 6.0L/100km
120kmh ~ 6.5L/100km
130kmh ~ 7.0L/100km
nu ir taip toliau. Plius minus 0.5L paklaida.
Displejus tikrai jokio vid greicio nerodo ir atstumo iki degalines nerodo![]()
Displejus rodo stai ka:
1. Nuvaziuota nuo tasko A
2. Nuvaziuota nuo tasko B
3. Momentinis kuro suvartojimas
4. Vidutinis visos keliones kuro suvartojimas
5. Kiek nuvaziuota nuo isvaziavimo is gamyklos.
Visu pirma V6, visu antra ne GDI. Visu trecia - priklauso kaip vazineji.Deikas rašėCOLON GERAS! tai gal kolega gali pacituoti koks kuro normalus suvartojimas turetu butu 93-96 metu galantui su varikliuku 2.0 V6 24V benzas ?? nes pas mane kubatura tik siektiek didesne o srebia dvigubai:/
Na cia yra istarauka is mano talon ("Eagle Talon 1998 owner's manual"):Riebus rašėCOLONo davai visu trecia gal kas paaiskinsit is tu kurie zino jie pas amerikonus raso tipo benza pilt 89 -91 tai koki pas mus pilt![]()
jei atsizvelgti kad musu benzas skiestas tai 95 bet jei pilt koki gera is staoilo ar lukoilo kurie perka tiesiogiai is MN tai tada 92![]()
kaip mastot kolegos
As taip ir dariau, kai nesusitvarke - suteikiau jam sita sansa, bet be rezultatu - tik benzo gadinimas.Aikste rašėCOLONodin rašėCOLONKita kart kai atjungsi nuo akumo, pirma kart uzvedus reikia apie 30min leisti varikliui dirbti laisvu rezimu ir tada kompas pats susireguliuoja, jei pradedi vaziuoti is kart tai ant laisvu gesta, bet velgi veliau susitvarko tik nervu biski pagadina.