Galantas, 98m benzas dujos.
Zodziu tokia kaip ir beda/nebeda pries savaite po masina ties varikliu radau balute, iskart pagalvojau kad jau antifriza leidzia ar kazkas negerai, bet po to karto lyg ir nebepasikartojo, siandien vaziuodamas pajauciau keista kvapa nezinau gal is kitos masinos kazkas slapiom malkom padave ar ka, sustojes sugalvojau paziuret po kapotu, viskas lyg ir ok, sugalvojau atsukt radiatoriaus kamsti, siektiek issove karsto antifrizo, staigiai atgal uzsukau, taip turi but ? Ir seip prigasdino vieni zmones kad gali pas mane tarpine ar galva ar dar kasnors but nueje... kaip galima patikrint ar viskas ok ? Slangu minkstumas ir t.t ? Trauka nei niekas kitas palyginus su ankstesniu vaziavimu nepakito
Galant galima beda
- Sky'us
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 3305
- UžsiregistravoCOLON 2006 11 30, 15:22
- AutomobilisCOLON MG
- MiestasCOLON Sun City
- CONTACTCOLON
Re: Galant galima beda
Atvirai pasakius, vaziuok tu ramiai ir nesiklausyk ka kiti sneka
Kas antifryza tikrina ant karsto variklio
Tai ir turejo sauti, betkuriai masinai sauna, spaudimas susidares slangose nuo karscio atsukus dangteli, nori nenori sauna ir gali dar veida nusiplikyti, jei geras spaudimas bus. Kvapas manau tikrai, nuo kazko kito cia tau, tikrai ne nuo tavo auto. Patarimas, dasipilk antifryzo pavazinek kelias dienas Ir ryte pries kurdamas patikrink jo lygi, atsukes ta pati kamsteli, jei jo bus tiek pat ar ciut maziau, net nekreipk demesio 

Kas antifryza tikrina ant karsto variklio

- chemikaz
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 110
- UžsiregistravoCOLON 2010 09 18, 16:02
- AutomobilisCOLON Galant
- MiestasCOLON Kaunas
Re: Galant galima beda
pas mane jo visada pilna beveik iki pacio pacio galo pripilta ir niekur nedingsta
nu jo man irgi atrodo jau siektiek paranoja issivyste
nes temperatura visada normos ribose, visa kita irgi lyg ir normalu