na matai as cia su seses auto apsiemiau.. na ji neturi daug lt tad i servisa nenorejo varyt o beto kad uzlankstyti tai tada bus tikrai nes bande ji uztraukinet ja tempiant namo nes nuo namu 30 km ugeso ji jai ... vadinas geriausias atvejis galva kita ziuret bus... kazkaip mintis sita ir buvo galvoj tik idomu ka kiti pasakys nes esu ekspertas

savo auto pasitaisau kaip reikia(pas zyzeli paprasciau varikli viskas ).
Dar sukilo klausimas GAL KAM BUVO TRUKES DIRZAS VARIKLIO 1.6 CARISMA ir ar lankste vastuvelius poto ar ne ?
Prisiminiau, kaip turejau forduka tai brolis tada uzkuriant jam truko pagr. dirzas, tas man skambina ir sako nesupranto kas darosi nesikuria ir kazkas kaip kuri kalena. sakau tu zioply tik nekurk daugiau jos ;DD jau maniau chana bet nuveziau tada i ford centra tai sako laimes vaikis esi kad nelenke vostuvu ;D tai pasirodo tos kubaturos variklio nelanksto vostuvu tai pakeite pagr. ariklio dirza ir vaziavau toliau, o buvo kitas cirkas... vaziavau vaziavau ir pramuse tarpine su tuo paciu fordu ir tada sulankste vostuvus... idomiai... nelanksto bet lanksto
tai va is sitos istorijos man pasidare idomu ar sito modelio ir 1.6 kubaturos variklio vostuveliai linke linkt ar ne ?