Mitsubishi Carisma sunkiai vedasi
-
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 6
- UžsiregistravoCOLON 2009 05 09, 21:20
- AutomobilisCOLON Mithubishi Carisma
Mitsubishi Carisma sunkiai vedasi
Sveiki,
Norejau paklausti gal kas zino, kas dedasi su mano masina. O simtomai tokie: kartais masina uzsiveda gerai (aisku reikia pasukti varikli ilgokai kaip jis saltas, kaip susila tai is puses pasukimo uzsiveda), taciau daznai pradejus vesti masina ji bando vestis ir staigiai uzgesta. Po jos uzgesimo gali sukti nesukes variklio, tai neuzvesi nei kaip. Tuomet palaukiu kokias 2 minutes ir vel bandau vesti. Jei nuuzsiveda tai palaukiu kitas 2 minutes sunkiai bet masina uzsiveda. Kartais besukinejant ir belaukiant praeina ir 10 min. Gal kas zino kur ieskoti gedimo.
Mano masinele: Mitsubishi Carisma, SOCH, 1.8L, 85kw, 97m
Isanksto dekui
Norejau paklausti gal kas zino, kas dedasi su mano masina. O simtomai tokie: kartais masina uzsiveda gerai (aisku reikia pasukti varikli ilgokai kaip jis saltas, kaip susila tai is puses pasukimo uzsiveda), taciau daznai pradejus vesti masina ji bando vestis ir staigiai uzgesta. Po jos uzgesimo gali sukti nesukes variklio, tai neuzvesi nei kaip. Tuomet palaukiu kokias 2 minutes ir vel bandau vesti. Jei nuuzsiveda tai palaukiu kitas 2 minutes sunkiai bet masina uzsiveda. Kartais besukinejant ir belaukiant praeina ir 10 min. Gal kas zino kur ieskoti gedimo.
Isanksto dekui
- Kadras
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 181
- UžsiregistravoCOLON 2007 12 06, 22:46
- AutomobilisCOLON Carisma
- MiestasCOLON Vilnius
Re: Mitsubishi Carisma sunkiai vedasi
Nu siaip itarimas gal kas su kuro padavimu gal siurbliukas kuro blogai veikia, nes pas mane buvo atvirksciai kai saltas kuriasi gerai o kai siltas uzsiveda ir gesta tai problema buvo alkuninio veleno padeties daviklis parejes betr pas man dege chekas.gpikcil rašėCOLONSveiki,
Isanksto dekui
-
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 6
Tai gal gali parasyti kur atlikinejai diagnostika?
- Kevinas
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 14203
- UžsiregistravoCOLON 2005 08 06, 03:00
- AutomobilisCOLON Eagle Talon 1990 TSi AWD
- SkypeCOLON id: architektas.com
- MiestasCOLON Kaunas
- CONTACTCOLON
Gal termo daviklis sugedes?
-
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 6
Kas tas termo daviklis yra?
- Japas
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 214
- UžsiregistravoCOLON 2010 03 01, 19:52
- AutomobilisCOLON Mitsubishi COLT 1991m 1.5l 12v C50
- SkypeCOLON japonius
- MiestasCOLON Klaipeda
Termo daviklis yra toks davikliukas isuktas i tavo varikliuka kuris siuncia elektros itampa berots (bijau suklyst
) i ECU o ECU ta itampa palygines su atmintije esanciais duomenim siuncia elektros signalu i kitus elektros prietaisus kurie tau tai leidzia paleisti varikli tai ne,arba tai gerai apsukas laiko tai isvis vos dirba... tai vienu zodziu jis matuoja variklio temperatura ir sako kompui kada variklis karstas kada ne... 

Mitsubishi COLT 1991m 1.5l 12v 4g15 GLXi
Honda Accord 1995m 2.0l 16v
Honda Accord 1995m 2.0l 16v
- xekrax
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 493
- UžsiregistravoCOLON 2010 03 07, 19:25
- AutomobilisCOLON Mitsubishi Carisma
- SkypeCOLON xekrax
- MiestasCOLON Kupiškis-Vilnius
Jau taip moksliškai paaiškinai, kad net ir d...lengva suprast būtų