1g kaitimas
- Sting
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 1191
- UžsiregistravoCOLON 2008 06 01, 18:39
- AutomobilisCOLON Mistubishi Eclipse GS 93 juoda
- MiestasCOLON Kaunas
1g kaitimas
Man jau vopse galai nesirisa pasivazinejus su clipse kaip kurnors pristoji vintiliatoriai ne viena ir ne du kartus o tris ar ketris kas keleta minuciu isijunge tipo ausina ar turi taip daznai isijungineti ? Temperatura man rodo normaliai ties viduriuku dacikas nebuvo pakiles niekada auksciau slangos radiatoriaus karstos bet nekietos laisvai galima paminkyti radiatorius visas irgi karstas atsidarai kapota ant vostuvu dangtelio gali kiausiniene kepti
As mastau kadangi pas mane priekyje suportai uzstrige diskai pastoviai kaista ir galbut duoda tokia dideliai temperatura beja del to db keiciu diskus ir perrinkineju suportus ziuresim gal nekais bet jei kas turit kokiu pamastymu sakykit
P.S tie du temperaturos davikliai kur sukasi i vamzdyna nauji...
As mastau kadangi pas mane priekyje suportai uzstrige diskai pastoviai kaista ir galbut duoda tokia dideliai temperatura beja del to db keiciu diskus ir perrinkineju suportus ziuresim gal nekais bet jei kas turit kokiu pamastymu sakykit
P.S tie du temperaturos davikliai kur sukasi i vamzdyna nauji...
- skalbiniu_Wagis`
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 2835
- UžsiregistravoCOLON 2007 03 11, 10:19
- AutomobilisCOLON Mitsubishi elipse
- MiestasCOLON Alytus
Re: 1g kaitimas
viskas čia gerai, vėl tu panikuoji
pas mane irgi dažnai tie ventiliatoriai įsijungia jei stovi kokiam kamštį ar mašina užkaitus būna, vasara juk, oras šiltas, variklis greičiau šyla tai manau logiška kad ventiliatorius turi dažniau jungtis
o kad pristrigę suportai tai nemanau, kad dėl to variklis karštesnis bus, jam tik sunkiai tempti
pas mane priekį stabdžių diskai kaip mieste važinėji visad karštoki būna 

VW New Beetle `00 TDI
Suzuki GSXR'600 `05
Suzuki GSXR'600 `05
- Sting
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 1191
- MiestasCOLON Kaunas
Vagis zinok as sau paranoja man atrodo isivariau 

- skalbiniu_Wagis`
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 2835
- UžsiregistravoCOLON 2007 03 11, 10:19
- AutomobilisCOLON Mitsubishi elipse
- MiestasCOLON Alytus
pastebėjau jau aš, kad dėl visko pergyveni
kaip jau kais variklis ir ventiliatorius nedirbs, arba nevažiuos visai tada suk galvą, o ne tada kol dar važiuoja ir viskas tvarkoj 

VW New Beetle `00 TDI
Suzuki GSXR'600 `05
Suzuki GSXR'600 `05
- miurdock
- Valdybos narys
- PranešimaiCOLON 4293
- UžsiregistravoCOLON 2007 06 04, 15:27
- AutomobilisCOLON Mitsubishi Eclipse
- SkypeCOLON miurdock
- MiestasCOLON Kaunas
- CONTACTCOLON
Skaičiau skaičiau, na suportai su vintiliatoriais ryšio neturi 
Šiaip tai jo, vintiliatoriai įvairiai sukas, aišku gal kokių spragų sistemoj yra, gal kas ir ne taip. Na bet aišku, kol nekaista variklis ir yra gerai aušinamas tol ok. Svarbu abi žarnos būtų karštos. Na šiaip turėtų būt kietos.. Kai jau atšąla tada suminkštėja.. Ar bent jau kai užgesintas variklis.
O suportai irgi turi savybę šilt, diskai tuo labiau. Sustojęs paspjaudyk ant jų, matysi jei labai ten čirška reiškia per daug kaista.. gal nevaikšto cilindriukai kaip reikiant, nu neatšoka, kaladėlė trinas.

Šiaip tai jo, vintiliatoriai įvairiai sukas, aišku gal kokių spragų sistemoj yra, gal kas ir ne taip. Na bet aišku, kol nekaista variklis ir yra gerai aušinamas tol ok. Svarbu abi žarnos būtų karštos. Na šiaip turėtų būt kietos.. Kai jau atšąla tada suminkštėja.. Ar bent jau kai užgesintas variklis.
O suportai irgi turi savybę šilt, diskai tuo labiau. Sustojęs paspjaudyk ant jų, matysi jei labai ten čirška reiškia per daug kaista.. gal nevaikšto cilindriukai kaip reikiant, nu neatšoka, kaladėlė trinas.
Mitsubishi Eclipse 2g 99' ex
Mitsubishi Eclipse 1g 93' 2.0 ex
Plymouth Laser 91' 1.8 ex...
www.promoservice.lt
www.promoservice.lt
- paulenz
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 3122
- UžsiregistravoCOLON 2008 02 20, 14:15
- AutomobilisCOLON 2g Eagle Talon TSi AWD / 1g Eclipse
- MiestasCOLON Vilnius
Ka ten prispjaudysi,geriau jau tada apmyzt.miurdock rašėCOLON O suportai irgi turi savybę šilt, diskai tuo labiau. Sustojęs paspjaudyk ant jų, matysi jei labai ten čirška reiškia per daug kaista.. gal nevaikšto cilindriukai kaip reikiant, nu neatšoka, kaladėlė trinas.

2g Eagle Talon TSi AWD
Ex: 1G, 1G Targa, 2G Talon, Galant, 3000GT, 1G.
Ex: 1G, 1G Targa, 2G Talon, Galant, 3000GT, 1G.
- Sting
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 1191
- MiestasCOLON Kaunas
Ne velniop tada nemysiu nes smirdes tai paskui labai labai 
Ne suportai nesvila nes perrinkau visus
labai sauniai vaiksto bent jau man pasirode kad vaiksto sauniai
nes pries tai vopse nevaiksciojo 

Ne suportai nesvila nes perrinkau visus

- miurdock
- Valdybos narys
- PranešimaiCOLON 4293
- UžsiregistravoCOLON 2007 06 04, 15:27
- AutomobilisCOLON Mitsubishi Eclipse
- SkypeCOLON miurdock
- MiestasCOLON Kaunas
- CONTACTCOLON
tai čia tik liaudiškas būdas patikrint svilimą, kaip senais laikais prosą tikrindavo ar jau įkaitęs ir galima drabužius lygint 
O šiaip logiška, kad kažkiek kaista, logiška ir jei po visų šitų procedūrų kaladėlės dyla ir kaitina diską, suportus. Nes jos gal prieš tai stovėjo nelygiai, dabar kadangi viskas ok tai ir nudilt lygiai turi, kad f-uotų

O šiaip logiška, kad kažkiek kaista, logiška ir jei po visų šitų procedūrų kaladėlės dyla ir kaitina diską, suportus. Nes jos gal prieš tai stovėjo nelygiai, dabar kadangi viskas ok tai ir nudilt lygiai turi, kad f-uotų

Mitsubishi Eclipse 2g 99' ex
www.promoservice.lt
www.promoservice.lt