Skirstymo dirželis ir riebokšlis.

Variklis, jo aušinimas, turbinos ir visi kiti dalykai susiję su variklių remontu ar modifikacijomis
Vartotojo avataras
rasta
Dalyvis
PranešimaiCOLON 18
UžsiregistravoCOLON 2008 08 22, 12:23
AutomobilisCOLON Mitsubishi Colt '96
SkypeCOLON rastadude2k5
MiestasCOLON Vilnius

Skirstymo dirželis ir riebokšlis.

Neperskaitytas pranešimas rasta » 2008 10 03, 10:16

Sveiki.

Problemos su Colt '96 4G13 varikliu. Neseniai pastebėjau tepalų dėmes ant variklio bloko, todėl atidžiau apžiūrėjęs nutariau, kad turbūt man įtrūkęs skirstymo velenėlio riebokšlis (greičiausiai), kadangi tepalas iš bloko sunkiasi pro kairią pusę, nueina dalis jo ir ant skirstymo dirželio ir automatiškai dirželis prasisukinėja kartais ir dar plius skirstymo dirželio įtempėjo guolis pavargęs pas mane.

Kadangi neesu tame reikale daug žinantis, norėjau pasiteirauti, kiek man kaštuotu pinigų nusipirkti skirstymo velenėlio riebokšlį ir jį pasikeisti, kartu su skirstymo dirželiu ir įtempėjo guoliu.

Jau susižinojau, kad skirstymo dirželis Acuroj kainuoja 69 lt, o įtempėjo guolis - 70 lt.

Dėkingas už informaciją.

- rasta.
Paskutinį kartą redagavo 2 rasta. Iš viso redaguota 2008 kartus.
Mitsubishi Colt '96

Vartotojo avataras
Mantas
Garbės narys
PranešimaiCOLON 6487
UžsiregistravoCOLON 2006 06 19, 10:30
AutomobilisCOLON Honda S2000 + MB W140
MiestasCOLON Kaunas

Re: Skisrtymo dirželis ir riebokšlis.

Neperskaitytas pranešimas Mantas » 2008 10 03, 10:18

rasta rašėCOLONSveiki.

Neseniai pastebėjau tepalų dėmes ant variklio bloko, todėl atidžiau apžiūrėjęs nutariau, kad turbūt man įtrūkęs skirstymo velenėlio riebokšlis (greičiausiai), kadangi tepalas iš bloko sunkiasi pro kairią pusę, nueina dalis jo ir ant skirstymo dirželio ir automatiškai dirželis prasisukinėja kartais ir dar plius skirstymo dirželio įtempėjo guolis pavargęs pas mane.

Kadangi neesu tame reikale daug žinantis, norėjau pasiteirauti, kiek man kaštuotu pinigų nusipirkti skirstymo velenėlio riebokšlį ir jį pasikeisti, kartu su skirstymo dirželiu ir įtempėjo guoliu.

Jau susižinojau, kad skirstymo dirželis Acuroj kainuoja 69 lt, o įtempėjo guolis - 70 lt.

Dėkingas už informaciją.

- rasta.
O ca kam, BMW M3 ar VW Golf II?
Didelio vaiko dideli žaislai:
Honda S2000 AP2 (summer FUN)
Mercedes Benz S-Class W140 (daily VIP)
BMW [e36] 328i coupe (trackday)

Vartotojo avataras
rasta
Dalyvis
PranešimaiCOLON 18
SkypeCOLON rastadude2k5
MiestasCOLON Vilnius

Re: Skisrtymo dirželis ir riebokšlis.

Neperskaitytas pranešimas rasta » 2008 10 03, 10:54

Mantas_V6 rašėCOLON
rasta rašėCOLONSveiki.

Neseniai pastebėjau tepalų dėmes ant variklio bloko, todėl atidžiau apžiūrėjęs nutariau, kad turbūt man įtrūkęs skirstymo velenėlio riebokšlis (greičiausiai), kadangi tepalas iš bloko sunkiasi pro kairią pusę, nueina dalis jo ir ant skirstymo dirželio ir automatiškai dirželis prasisukinėja kartais ir dar plius skirstymo dirželio įtempėjo guolis pavargęs pas mane.

Dėkingas už informaciją.

- rasta.
O ca kam, BMW M3 ar VW Golf II?
Ačiū už pastabą, pataisyta. Kitąkart būsiu atidesnis :}
Mitsubishi Colt '96

Vartotojo avataras
Sharas
Dalyvis
PranešimaiCOLON 1064
UžsiregistravoCOLON 2005 04 10, 03:00
MiestasCOLON Vilnius - Siaul

Re: Skirstymo dirželis ir riebokšlis.

Neperskaitytas pranešimas Sharas » 2008 10 03, 11:32

Skirstymo dirzelis nepradeda parisukinet todel, kad ant jo tepalo patenka, nes jis yra dantytas (beto jis po gaubtu pasleptas saugiai, tai ten ir nedaug brudo is isores patenka). O jei ir prasoktu, tai tau butu proga varikli pasikeist :D
Daily pocket-rocket: 92 Mitsu Colt Gti
Weekend: turbo powered Nissan S12
EikTuNaa... TEAM
Zvaigzdiu Metalas Inc.

Vartotojo avataras
rasta
Dalyvis
PranešimaiCOLON 18
SkypeCOLON rastadude2k5
MiestasCOLON Vilnius

Re: Skirstymo dirželis ir riebokšlis.

Neperskaitytas pranešimas rasta » 2008 10 04, 17:15

Vadinasi generatoriaus dirželis, turbūt.
Mitsubishi Colt '96

BUTTON_POST_REPLY