Kol šaltas variklis vos važiuoja (1G)
- Fever
- Valdybos narys
- PranešimaiCOLON 4869
- UžsiregistravoCOLON 2007 05 10, 20:19
- AutomobilisCOLON 1990 Mitsubishi Galant GTi
- SkypeCOLON rimwerimwe
- MiestasCOLON Kupiškis/Kaunas
Re: Kol šaltas variklis vos važiuoja (1G)
Su prietaisais irgi sureguliuos. Turi būti +/- 5 laipsniai, kai pili gerą kurą ir t.t. Aš pasiankstinau degimą. Abejoju ar lambda zondas, ir be jo mašina važiuoja, tik kuro pils belenkiek, o kuras iš esmės čia ne prie ko, gi degimas kaltas, tai ta galą ir reikia žiūrėt. Gal dar žvakės, laidai...
1990 Mitsubishi Galant AWD Turbo
1997 Mitsubishi Galant 2.5 V6 Avance
2002 Mitsubishi Galant 2.5 V6 Elegance
1997 Mitsubishi Galant 2.5 V6 Avance
2002 Mitsubishi Galant 2.5 V6 Elegance
- miurdock
- Valdybos narys
- PranešimaiCOLON 4293
- UžsiregistravoCOLON 2007 06 04, 15:27
- AutomobilisCOLON Mitsubishi Eclipse
- SkypeCOLON miurdock
- MiestasCOLON Kaunas
- CONTACTCOLON
Hm dabar jau kol kas pasimečiau, servise sakė sureguliuot degimo negali, tipo čia 1.8 tai čia riek pačiam žaistis su tais varžtukais.. Hmz..
Mitsubishi Eclipse 2g 99' ex
Mitsubishi Eclipse 1g 93' 2.0 ex
Plymouth Laser 91' 1.8 ex...
www.promoservice.lt
www.promoservice.lt
- Sharas
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 1064
- UžsiregistravoCOLON 2005 04 10, 03:00
- MiestasCOLON Vilnius - Siaul
Man atrodo jie is tikro norejo pasakyt: tingim/nemokam to degimo reguliuot.
Daily pocket-rocket: 92 Mitsu Colt Gti
Weekend: turbo powered Nissan S12
EikTuNaa... TEAM
Zvaigzdiu Metalas Inc.
EikTuNaa... TEAM
Zvaigzdiu Metalas Inc.
- miurdock
- Valdybos narys
- PranešimaiCOLON 4293
- SkypeCOLON miurdock
- MiestasCOLON Kaunas
- CONTACTCOLON
O dabar klausimas dėl degimo reguliavimo.

2asis varžtas kaip suprantu laisvų apsukų varžtas, pirmasis gazo troso. Tačiau žiūriu, kad pirmasis nesiliečia su ta skardele, ir apsukų reguliavimas kaip ir neveikia. Sukas 1,1 k apsukų, suki varžtą atgal, nemažėja. Taigi, kaip reiktų suderint šiuos du dalykus, kad 1ojo varžto pagalba galėčiau reaguliuoti apsukas tarkim iki kokių 700? Nes laisvų apsukų varžtą sukant tai apsukas tik kelia, o į kitą pusę sukant mažėja, bet nežymiai, rodos varžtas visiškai išsisuks
Tikiuos kas jau susidūrėte su tokiu klausimu
Pas mane čia išderinta

2asis varžtas kaip suprantu laisvų apsukų varžtas, pirmasis gazo troso. Tačiau žiūriu, kad pirmasis nesiliečia su ta skardele, ir apsukų reguliavimas kaip ir neveikia. Sukas 1,1 k apsukų, suki varžtą atgal, nemažėja. Taigi, kaip reiktų suderint šiuos du dalykus, kad 1ojo varžto pagalba galėčiau reaguliuoti apsukas tarkim iki kokių 700? Nes laisvų apsukų varžtą sukant tai apsukas tik kelia, o į kitą pusę sukant mažėja, bet nežymiai, rodos varžtas visiškai išsisuks

Tikiuos kas jau susidūrėte su tokiu klausimu

www.promoservice.lt
www.promoservice.lt
- laprix
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 901
- UžsiregistravoCOLON 2008 02 21, 22:44
- AutomobilisCOLON mitsubishi eclipse 1G 2.0 GS
- MiestasCOLON Klaipeda
Gerai. Pirmiausia su degimu tai neturi nieko bendro. Degimo kampas reguliojasi visai kitaip ir tai su apsukom nelabai kas bendro.
Dabar apie apsukas. Ar pastave yra laisvu sukiu varikliukas kaskur netoli gazo sklendes? jei taip tai apsukos turetu reguliuotis panasei kaip kad aprasyta ce forumas/viewtopic.php?f=32&t=5030&st=0&sk=t&sd=a
O ir seip pats juk ten rasinejais ir daug ka issiaiskinai tad nezinau ar kas dar gali but neaisku
O jei taip kaip ten apkalbeta tavo atveju nesigauna tai kiek is tavo fitkes bent man aisku tai jei neklystu tai kaiptik tas pirmas varstas turetu reguliuot ar slende visiskai uzdaroma, ar daskiek tai lieka atidaryta atleidus gaza... sunku biski kanors tiksliau pasakyti, nekokiu kampi ta fotke padaryta, ir visai nesimato ka tas varstas 2 ten gero veikia
Dabar apie apsukas. Ar pastave yra laisvu sukiu varikliukas kaskur netoli gazo sklendes? jei taip tai apsukos turetu reguliuotis panasei kaip kad aprasyta ce forumas/viewtopic.php?f=32&t=5030&st=0&sk=t&sd=a
O ir seip pats juk ten rasinejais ir daug ka issiaiskinai tad nezinau ar kas dar gali but neaisku

O jei taip kaip ten apkalbeta tavo atveju nesigauna tai kiek is tavo fitkes bent man aisku tai jei neklystu tai kaiptik tas pirmas varstas turetu reguliuot ar slende visiskai uzdaroma, ar daskiek tai lieka atidaryta atleidus gaza... sunku biski kanors tiksliau pasakyti, nekokiu kampi ta fotke padaryta, ir visai nesimato ka tas varstas 2 ten gero veikia

Svarbu nepraziopsoti kur pasibaigia extrym ir prasideda piz***
- miurdock
- Valdybos narys
- PranešimaiCOLON 4293
- SkypeCOLON miurdock
- MiestasCOLON Kaunas
- CONTACTCOLON
Na taip, maišaus jau aš čia. Gal tada tas degimo kampas ir neišsiderinęs, nu žodžiu aš čia pasimetęs nesigaudaulaprix rašėCOLONGerai. Pirmiausia su degimu tai neturi nieko bendro. Degimo kampas reguliojasi visai kitaip ir tai su apsukom nelabai kas bendro.

Pas mane kažkaip kitaip, buvau išardęs nieko panašaus neradau, ten nuo 2l variklio, mano 1.8.laprix rašėCOLONDabar apie apsukas. Ar pastave yra laisvu sukiu varikliukas kaskur netoli gazo sklendes? jei taip tai apsukos turetu reguliuotis panasei kaip kad aprasyta ce forumas/viewtopic.php?f=32&t=5030&st=0&sk=t&sd=a
Vat vat kai aš nelabai žinau ir mažai kas tokį variklio variantą turi tai ir išsiaiškint iki galo sudėtingalaprix rašėCOLONO jei taip kaip ten apkalbeta tavo atveju nesigauna tai kiek is tavo fitkes bent man aisku tai jei neklystu tai kaiptik tas pirmas varstas turetu reguliuot ar slende visiskai uzdaroma, ar daskiek tai lieka atidaryta atleidus gaza... sunku biski kanors tiksliau pasakyti, nekokiu kampi ta fotke padaryta, ir visai nesimato ka tas varstas 2 ten gero veikia

www.promoservice.lt
www.promoservice.lt
- laprix
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 901
- UžsiregistravoCOLON 2008 02 21, 22:44
- AutomobilisCOLON mitsubishi eclipse 1G 2.0 GS
- MiestasCOLON Klaipeda
Tai ta varsta 1 issukant apsukos nemazejo? Na jei ta sklende jau visai uzdaryta, tie varstai jau nieko nebelaiko, tipo sklende visai uzdara ir apsukos vistiek 1000rpm tai sioi vietoi kazi ar ka ir beisreguliosi
Reiktu arba pasidomet kaip ten kitaip gal dar eina reguliot (gal yra kaskas panasaus i 2.0l). O tau ant ten tos gazo sklendes nera tokio varzciuko kaip pas 2.0l apsukom reguliuot kaip kad buvo parodita ce 

Svarbu nepraziopsoti kur pasibaigia extrym ir prasideda piz***
- miurdock
- Valdybos narys
- PranešimaiCOLON 4293
- SkypeCOLON miurdock
- MiestasCOLON Kaunas
- CONTACTCOLON
Bandysim.
Pasikeičiau temperatūros daviklį, kuris aušinimo skysčio temp. perduoda kompui. Jau turėjua su juo bėda, tačiau prieš tai neužsikurdavo visai šaltas. Galvoju gal ir antrą reiktų pasikeist nes ten du yra?

pažėkit, gal čia matysi kas kur
Pasikeičiau temperatūros daviklį, kuris aušinimo skysčio temp. perduoda kompui. Jau turėjua su juo bėda, tačiau prieš tai neužsikurdavo visai šaltas. Galvoju gal ir antrą reiktų pasikeist nes ten du yra?

pažėkit, gal čia matysi kas kur
www.promoservice.lt
www.promoservice.lt
Tai kad gal atvirkščiai? Išsukant varžtą paduodama daugiau oro ir apsukos kyla. Įsukant apsukos mažėja.laprix rašėCOLONTai ta varsta 1 issukant apsukos nemazejo?
- Sharas
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 1064
- UžsiregistravoCOLON 2005 04 10, 03:00
- MiestasCOLON Vilnius - Siaul
Taigi aiskiai matosi, kad kuo daugiau isuksi ta varzta, tuo placiau sklende bus atidaryta, del to ir apsukos aukstesnes bus. Bent jau pas mane colt'e jei ta varzta iki galo atsuki ir jis isvis nebesiliecia prie sklendes, tai tiesiog pradeda strigineti pati sklende (labai slykstu - atleidi gaza, ir paskui jis kaip uzstriges, o spaust ir jegos baisu, kad netycia trosas netruktu), todel as ji sureguliaves ant ribos, kad tik nestrigtu ta sklende, o laisvom apsukom reguliuot yra toks pat varztas, kaip laprix foto.
Miurdoc pas tave turi kazkur but laisvos eigos varikliukas, mano senajam lancery toks pat variklis buvo, bet kompas biski pakepe (vis tie isbegantys kondensatoriai
), tai meistras tiesiog ji atjunge. Esme - jis ten kazkur tikrai yra, tiesiog labai jau seniai nebeturiu as to lancerio ir tiksliai nepamenu kur
.
Miurdoc pas tave turi kazkur but laisvos eigos varikliukas, mano senajam lancery toks pat variklis buvo, bet kompas biski pakepe (vis tie isbegantys kondensatoriai

Daily pocket-rocket: 92 Mitsu Colt Gti
EikTuNaa... TEAM
Zvaigzdiu Metalas Inc.
EikTuNaa... TEAM
Zvaigzdiu Metalas Inc.
-
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 13
- UžsiregistravoCOLON 2008 08 10, 09:28
- AutomobilisCOLON Mitsubishi eclipse
- MiestasCOLON LTU
pas mane irgi 1 g kol salta tai apsuku neima. spaudi pedala iki dugno ir apsukos tik labai po truputi kyla taip iki kokiu 3k po to jau normaliau. Trauka irgi saltos patyliu... Buvau i servisa nuvezes. Pakeitė liamda zonda, potensiometra (ant ipurskimo) suderino tiksliai degima. Gal galit ka patart?
- miurdock
- Valdybos narys
- PranešimaiCOLON 4293
- SkypeCOLON miurdock
- MiestasCOLON Kaunas
- CONTACTCOLON
liambda zonda keitė? jokių teigiamų pokyčių po to? kaip šią problemą sprendi toliau?Diodas rašėCOLONpas mane irgi 1 g kol salta tai apsuku neima. spaudi pedala iki dugno ir apsukos tik labai po truputi kyla taip iki kokiu 3k po to jau normaliau. Trauka irgi saltos patyliu... Buvau i servisa nuvezes. Pakeitė liamda zonda, potensiometra (ant ipurskimo) suderino tiksliai degima. Gal galit ka patart?
Nes kuo toliau man tuo baisiau.. Vėsta oras, ilgiau reik laukt kol užšyla. Kuro sąnaudos didokos ir sakau kol šaltas variklsi tol baisu, ne važiavimas. Paleidi 1u bėgiu važiuot, gazą prilieti mašina lėtėja.. spusteli stipriau - šauna į priekį kažkiek..
gali dėl kuro filtro čia būt?
www.promoservice.lt
www.promoservice.lt
- mpegas
- Valdybos narys
- PranešimaiCOLON 3017
- UžsiregistravoCOLON 2005 08 04, 03:00
- AutomobilisCOLON Sianas opelys
- SkypeCOLON spokask
- MiestasCOLON Mažeikiai
- CONTACTCOLON
Kaip reguliuoti laisvas apsukas yra rusiška instrukcija http://www.geras.org/ecu_pict/IdleMMC.pdf
- miurdock
- Valdybos narys
- PranešimaiCOLON 4293
- SkypeCOLON miurdock
- MiestasCOLON Kaunas
- CONTACTCOLON
Dėkui, šiltas variklis labai gražiai dirba po suderinimo
Nors jei šiek tiek spusteli kur nors labiau tai po to apsukos vėl plaukioja keletą sekundžių, taip pulsuoja.
Šaltas variklis vis dar gest nori, matyt problema kitur..

Šaltas variklis vis dar gest nori, matyt problema kitur..
www.promoservice.lt
www.promoservice.lt
- mpegas
- Valdybos narys
- PranešimaiCOLON 3017
- UžsiregistravoCOLON 2005 08 04, 03:00
- AutomobilisCOLON Sianas opelys
- SkypeCOLON spokask
- MiestasCOLON Mažeikiai
- CONTACTCOLON
Profilaktiškai reiktų kompą(ECU) pažiūrėt - gal kondikai išbėgę.
http://www.geras.org/ecu.htm
Dar gali būt tas visas valdymo mechanizmas sugedęs. Sky yra keitęs exgalantui visą sklendės mechanizmą.
http://www.geras.org/ecu.htm
Dar gali būt tas visas valdymo mechanizmas sugedęs. Sky yra keitęs exgalantui visą sklendės mechanizmą.