Is klaidu mokomasiDainiusBecelis rašėCOLONtai kad bijau perwerzt

Is klaidu mokomasiDainiusBecelis rašėCOLONtai kad bijau perwerzt
350 WHP DSM Owner rašėCOLONsu naujais varztais niekada nepervershi.pats kai verziau,tai ant rakto dar vamzdi uzsidejau ,ir su juo daverzinejau varztus)))
tai jai su triuba verziai,ir dar to tepaliuko uztepei ant varztu,kad nuo vibracijos neatsileistu,tai buk ramus tada,vazinesi kol masinas nesupus :DDDDDDainiusBecelis rašėCOLONnu as irgi su triuba werziau dabar
350 WHP DSM Owner rašėCOLONsu naujais varztais niekada nepervershi.pats kai verziau,tai ant rakto dar vamzdi uzsidejau ,ir su juo daverzinejau varztus)))
350 WHP DSM Owner rašėCOLONtai jai su triuba verziai,ir dar to tepaliuko uztepei ant varztu,kad nuo vibracijos neatsileistu,tai buk ramus tada,vazinesi kol masinas nesupus :DDDDDDainiusBecelis rašėCOLONnu as irgi su triuba werziau dabar![]()
buna ir 4 linijoj motoruose. Pas tave irgi garantuotai yraAurielka rašėCOLONSveiki,atsiprasau kad pertraukiu ir paklausiu jusu vieno dalyko,nes naujos temos nenoriu kurt gal del nieko,gal tai jau kur buvo aprasyta,bet man ydomu suzinot ar balansyrinis dirzelis buna tik V formos varikliuose ar jis gali buti ir keturcilindriniuose motoruose,mano pvz . keturiu -2.4 l 16v,amerikonas![]()
Keiciamas kartu su pagrindiniu balansyrinisAurielka rašėCOLONvat tai dekui uz atsakyma. kas kiek km reik keist ta balansyrini,nes manau pas mane tik pagrindinis pakeistas yra,o balansyrinio turbut net nejudino,masina pralekus 200000km
Dzhedaj rašėCOLONKaip tik jis būna dažniausiai 4 cilindrų varikliuose ir retokai pasitaiko 6 ar daugiau cilindrų variantuose
Tai kad gal ne visuoseRiebus rašėCOLONDzhedaj rašėCOLONKaip tik jis būna dažniausiai 4 cilindrų varikliuose ir retokai pasitaiko 6 ar daugiau cilindrų variantuose
buna visuose varikliuosia kur cilindru skaicius lyginis nes apart bokserius zinoma