nesikuria 4g67
nesikuria 4g67
istiko bedele, meistras perdejo kita motora i mano masina. beda tame kad zvakes neskelia skierkos. buwau pas elektrika, iki babinos srove ateina. babina isimta is mano seno motoro, todel seip is principo zinau kad buwo weikianti. gal kas isivaizduoja kur galetu but beda?
MB c180 '94
hyundai lantra '95 1.8g.t. with 4g67 parduota
ford orion '91 1.8D supjaustytas ant metalo
seip pries meistra nieko pries neturiu, tik matai atveziau jam lantra be motoro,bet su kruwa daliu, ir lanceri su motoru. teko jam perdet motora. kaip zinia buwo dafiga wisko kas neatitiko. taciau, nepaisant wisu nesklandumu siandien pasiemiau lantra su 4g67. po triju menesiu warginanciu ieskojimu projektas baigtas:)
MB c180 '94
- Mantas
- Garbės narys
- PranešimaiCOLON 6487
- UžsiregistravoCOLON 2006 06 19, 10:30
- AutomobilisCOLON Honda S2000 + MB W140
- MiestasCOLON Kaunas
Tai imesk meistrelio kontaktus, jei kartais kolegoms reiktu.gerardas rašėCOLONseip pries meistra nieko pries neturiu, tik matai atveziau jam lantra be motoro,bet su kruwa daliu, ir lanceri su motoru. teko jam perdet motora. kaip zinia buwo dafiga wisko kas neatitiko. taciau, nepaisant wisu nesklandumu siandien pasiemiau lantra su 4g67. po triju menesiu warginanciu ieskojimu projektas baigtas:)
Didelio vaiko dideli žaislai:
Honda S2000 AP2 (summer FUN)
Mercedes Benz S-Class W140 (daily VIP)
BMW [e36] 328i coupe (trackday)
Honda S2000 AP2 (summer FUN)
Mercedes Benz S-Class W140 (daily VIP)
BMW [e36] 328i coupe (trackday)
visas remontas isskaitant peckelius pres tai man atsistojo apie 1600lt
o wa paskutinis ir rimtas darbas, isimti is lancerio motora idet i lantra(lantroj jau buwo ishimtas) kainawo 300lt. cia per pazystamus, gal paimtu 400 . nebrangininkas, ir dirba 16/24h :)motora pirkau is VS. aciu jam uz tai, ir aciu dar karteli wisiem mitsubishi klubo nariam uz kantrybe man padedant
jei kam reikes meistro kontaktu rasykit i pm, nes ten diedukas twarko pas sawe garaziuke:) weiksmas -vaisvydava.
p.s. informacija link hyundai - mitsubishi. netinka keletas slangu, netinka fishkes, babina, kamutatorius(kaune hyundai'niu nauju ner pirkt ir uzsakyt negalima) ir dar keletas smulkmeneliu. taigi pries ryzdamiesi daryt toki sposa, nors warikliai atrodo identishki, gerai pamastyki:)

jei kam reikes meistro kontaktu rasykit i pm, nes ten diedukas twarko pas sawe garaziuke:) weiksmas -vaisvydava.
p.s. informacija link hyundai - mitsubishi. netinka keletas slangu, netinka fishkes, babina, kamutatorius(kaune hyundai'niu nauju ner pirkt ir uzsakyt negalima) ir dar keletas smulkmeneliu. taigi pries ryzdamiesi daryt toki sposa, nors warikliai atrodo identishki, gerai pamastyki:)
MB c180 '94