Tai nzn ka jis man ten nusnekejo, gal ten yra kokios taj kitokios japan firmos ar koks velnias ir ju nelabai kas ir veztu nes niekas ir nepirktu uz tokia kaina...autofanas rašėCOLONKur cia tokios kainos?vaidas rašėCOLONDel idomumo klausiu po kiek voztuvu gumytes perkat, mano meistras apziurejas mano gumytes patare nekeist nes geresnio be originalo neidesi, o originalas viena ~30 litu kastuoja (dauginam is 16 ir turim suma ) arba pakenciamas pigesnis variantas sake apie 8 litus jei jau senosios blogos buna.![]()
as sau nusipirkau akuroj uz 42 komplekta (8vnt) made in JAPAN
del galant galvutes tarpines
93m. Galant 1.8 16V 85kw
realiauautofanas rašėCOLONjis tau gal ne vieneto o komplekto kaina sake..vaidas rašėCOLON
Tai nzn ka jis man ten nusnekejo, gal ten yra kokios taj kitokios japan firmos ar koks velnias ir ju nelabai kas ir veztu nes niekas ir nepirktu uz tokia kaina...

Pikts Turbo Sandeliukas ant ratu Volvo V70
Rudis ant ratu GSi
Pshichas Kaunietis 8)
Rudis ant ratu GSi
Pshichas Kaunietis 8)
butinai susireguliuokautofanas rašėCOLONna tai va, padare man galva (atsejo 500Lt), surinkau, vaziuoja... bet dbr reik reguliuot voztuvus, a tai barskejimas nezmoniskas...

pas mane irgi barshkejo nezhmonishkai, kol hidrokompensatoriai neprisipilde tepalu

Rudis ant ratu GSi
Pshichas Kaunietis 8)
Rudis ant ratu GSi
Pshichas Kaunietis 8)
na taigi ir rashiau kad butina sureguliuoti tabletes ir prie to paties papasakojau kokias nesamones kompensatoriai daro. Tabletes po galvos nuemimo butina reguliuot!autofanas rašėCOLON bet vistiek negerai kai barska, isdauzys viska ka gales, nesvarbu kad nera kompensatoriu
Rudis ant ratu GSi
Pshichas Kaunietis 8)
Rudis ant ratu GSi
Pshichas Kaunietis 8)
- autofanas
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 54
- UžsiregistravoCOLON 2007 07 21, 02:34
- MiestasCOLON nesvarbu
- CONTACTCOLON
pirma kart kai nuemiau ir vel pastaciau tik su nauja tarpine tai norm viskas buvo, o po galvos virinimo ir voztuvu pritrinimo tai garsas nepakelimas. na nepavyko man servise atreguliuot tuos voztuvus, tai teko paciam krapstitys. (sako darbo daug). atreguleravau as juos tai garsas isnyko mazdaug. dbr dirba kaip bitute, tik liko viena beda, labai jau greit kaista, nesuprantu kdl, bet pradeda susidaryt jau ne kokia nuomone apie tuos galantus. jei paviks parduodu ir perku antra kadetaProXas rašėCOLONna taigi ir rashiau kad butina sureguliuoti tabletes ir prie to paties papasakojau kokias nesamones kompensatoriai daro. Tabletes po galvos nuemimo butina reguliuot!autofanas rašėCOLON bet vistiek negerai kai barska, isdauzys viska ka gales, nesvarbu kad nera kompensatoriu

Pas mane variklis irgi labai greit uzkaista iki darbines temperaturos, pas dauguma japonu kiek teko ziuret greit uzkaista, o va pvz. pas vokieciu gamybos automobilius daug leciau uzkaista ir tai labai jauciasi ziema. Nzn kodel taip yra... gal kas apsvies...autofanas rašėCOLONpirma kart kai nuemiau ir vel pastaciau tik su nauja tarpine tai norm viskas buvo, o po galvos virinimo ir voztuvu pritrinimo tai garsas nepakelimas. na nepavyko man servise atreguliuot tuos voztuvus, tai teko paciam krapstitys. (sako darbo daug). atreguleravau as juos tai garsas isnyko mazdaug. dbr dirba kaip bitute, tik liko viena beda, labai jau greit kaista, nesuprantu kdl, bet pradeda susidaryt jau ne kokia nuomone apie tuos galantus. jei paviks parduodu ir perku antra kadetaProXas rašėCOLON na taigi ir rashiau kad butina sureguliuoti tabletes ir prie to paties papasakojau kokias nesamones kompensatoriai daro. Tabletes po galvos nuemimo butina reguliuot!vazinejuos su kadetu pus antru metu ir nieka nelindau prie variklio, o galantas....
93m. Galant 1.8 16V 85kw
- Fever
- Valdybos narys
- PranešimaiCOLON 4869
- UžsiregistravoCOLON 2007 05 10, 20:19
- AutomobilisCOLON 1990 Mitsubishi Galant GTi
- SkypeCOLON rimwerimwe
- MiestasCOLON Kupiškis/Kaunas
japonai ir greitas užkaitimas čia ne prie ko. Reikia žiūrėt termostatas, vandens pompa, tikrint ar neužsinešęs radiatorius, neužkalkėjus aušinimo sistema ir t.t. Ten nėra labai kam ir sugest
Išimk termostatą, pavažiuok be jo, jei vistiek nespėja aušint, tai reiškia ne termostatas. Kiek žinau jis atsidaro ties 95C. Pavirink jį puode ir pažiūrėk ar pilnai atsidaro. Jei termostatas tvarkingas ir vistiek kaista. Tada tikrint pompą. Atidaryk dangtelį, užkurk variklį. Turėtų matytis "srovė". Bent pas mane galante, tai srovė eina kaip turi būt
Įdomūs dalykai ten su tuo aušinimu. Su džipu man tas pats. Pavirini kokį 100km/h ir kyla rodyklė (2.8 dyzelis).

1990 Mitsubishi Galant AWD Turbo
1997 Mitsubishi Galant 2.5 V6 Avance
2002 Mitsubishi Galant 2.5 V6 Elegance
- Fever
- Valdybos narys
- PranešimaiCOLON 4869
- UžsiregistravoCOLON 2007 05 10, 20:19
- AutomobilisCOLON 1990 Mitsubishi Galant GTi
- SkypeCOLON rimwerimwe
- MiestasCOLON Kupiškis/Kaunas
Galantas, benzinas, termostatas atsidaro ties 88C, eclipse ties 82-90, priklausomai nuo metų. Ir tik tu man čia nebeaiškink kas kaip atsidaro. jei sakau, kad 95C, tai nereiškia kad visoms mašinoms tai galioja.autofanas rašėCOLONcia tikrai nebloga bajeri suskeliai, darbine auto temperatura yra 90 laipsniu vidutiniskai, o termostatas pvz galante atsidaro prie 76,5, o kadete 82 laipsnius.Fever rašėCOLONKiek žinau jis atsidaro ties 95C

1990 Mitsubishi Galant AWD Turbo
- autofanas
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 54
- UžsiregistravoCOLON 2007 07 21, 02:34
- MiestasCOLON nesvarbu
- CONTACTCOLON
Tai tada neaiskink jei nzn kada pas dizelini galanta atsidaro termostatasFever rašėCOLON
Galantas, benzinas, termostatas atsidaro ties 88C, eclipse ties 82-90, priklausomai nuo metų. Ir tik tu man čia nebeaiškink kas kaip atsidaro. jei sakau, kad 95C, tai nereiškia kad visoms mašinoms tai galioja.Tau dar šviestis ir šviestis....