Q:Ausinimo skyscio tuscias bakelis?

Variklis, jo aušinimas, turbinos ir visi kiti dalykai susiję su variklių remontu ar modifikacijomis
Vartotojo avataras
aspire3000
Dalyvis
PranešimaiCOLON 235
UžsiregistravoCOLON 2006 05 27, 08:23
MiestasCOLON siauliai

Neperskaitytas pranešimas aspire3000 » 2007 06 06, 21:03

mpegas rašėCOLON
aspire3000 rašėCOLONo tokiu atveju kaip mano ka manot?:kai nupirkau kamstis matyt buvo uzrudijes ir matyt nenupylinejo per ji,zarnose slegis buvo baisus,tai as ten pachimicijau su vielike,kad but praviras visad,ir nupildavo tvarkingai.ta papilnejima pamazejima skyscio matydavau aiskiai.dabar gi pakeiciau kamsti nuo nissan sunny, tai lygtais veikia jis,tik skystis nebetaip smarkiai bakelyje daugeja-mazeja.tai ar nieko tokio kad kamstis nuo kitos auto?
Slėgis aušinimo sistemoje, kolega, turėtų būti ne baisus, o apie 1 kgf/cm2. Gal būt toks ir buvo, nes ranka nelabai išmatuosi. Tą vožtuvą tai nesunku patikrint pirštais paspaudinėjant (turi spaudinėtis ir tiek). Slėgį reguliuoja spyruoklė. Nuo kitos mašinos kamštis nėra blogai, svarbu, kad jis tinka, yra tvarkingas, ir palaiko reikalingą sistemoje slėgį, nors geriausia originalus. Radiatoriaus kamštis ir kaklelis yra vientisa vožtuvo sistema, todėl atitaikyt nuo kitokios mašinos sunku.
siandien tas bakelis isipletimo suskilo :( bet radau nauja iskart!neitiketina :D
nissan murano 3.5
http://www.cardomain.com/id/audriusaaa

mitsubishi eclipse 97m

Nietro

Neperskaitytas pranešimas Nietro » 2007 06 06, 22:31

Smagiai jus cia ziuriu aptarinejat del to antifrizo :) Pas mane kazkokia pieva tamsi yra privaryta, bet atsukes nuo radiatoriaus ta virshutini kamshteli, tai zaliai zalias sysiukas :) Tai reiks patirinet kaip ta reikala ishleist ir privaryt geltono antifraizo...

Vartotojo avataras
ProXas
Dalyvis
PranešimaiCOLON 2439
UžsiregistravoCOLON 2007 04 03, 00:37

Neperskaitytas pranešimas ProXas » 2007 06 06, 23:22

Nietro rašėCOLONSmagiai jus cia ziuriu aptarinejat del to antifrizo :) Pas mane kazkokia pieva tamsi yra privaryta, bet atsukes nuo radiatoriaus ta virshutini kamshteli, tai zaliai zalias sysiukas :) Tai reiks patirinet kaip ta reikala ishleist ir privaryt geltono antifraizo...
siaip pavartotas geltonas toks beveik electrik zhalias pasidaro :roll:
Pikts Turbo Sandeliukas ant ratu Volvo V70
Rudis ant ratu GSi
Pshichas Kaunietis 8)

Nietro

Neperskaitytas pranešimas Nietro » 2007 06 08, 17:27

ProXas rašėCOLON
Nietro rašėCOLONSmagiai jus cia ziuriu aptarinejat del to antifrizo :) Pas mane kazkokia pieva tamsi yra privaryta, bet atsukes nuo radiatoriaus ta virshutini kamshteli, tai zaliai zalias sysiukas :) Tai reiks patirinet kaip ta reikala ishleist ir privaryt geltono antifraizo...
siaip pavartotas geltonas toks beveik electrik zhalias pasidaro :roll:
Em, gal :)

Vartotojo avataras
kaiser
Dalyvis
PranešimaiCOLON 388
UžsiregistravoCOLON 2006 01 29, 19:55
AutomobilisCOLON Carisma (žmonos)
MiestasCOLON Panevėžys

Neperskaitytas pranešimas kaiser » 2007 06 11, 22:20

Na ir kvailas ausinimo skyscio lygio tikrinimas 1G Clipsej. Pusantru metu vazineju, bet taip tiksliai ir nzn kiek ten jo turi buti ir ar pas mane teisngas kiekis. Seniau pats to nesuprasdamas perpildavau, tad nuolat bala rasdavau. Jau buvau isisigandes, kad kiaura kazkur.
Anyway, gal kas pasakys kaip orientuotis kiek ten jo turi buti? Niekiap tu MIN/MAX zymu neiziuriu. Beje, ar yra prietaisu skydelyje kokia apie ausinimo skyscio trukuma perspejanti lempike?
Senai, senai: Eclipse 1G
žmonos: EX Carisma 1.8 85kW

Vartotojo avataras
Micius
VIP narys
PranešimaiCOLON 4686
UžsiregistravoCOLON 2004 08 12, 03:00
MiestasCOLON Kaunas

Neperskaitytas pranešimas Micius » 2007 06 11, 23:04

lempike yra, ji uzsidega, kai jau nesuveikia isipletimo bakelyje esanti plude :) (su salyga, kad plude apskritai gerai veikia )
Lancer 1.5 '90 (-)
Eclipse 2.0 '94 (-)
Talon 2.0 '98 (-)
Talon TSi AWD '90 (-)
EVO VIII GSR '05 (-)
EVO X MR '09 (+)

BUTTON_POST_REPLY