del sport duslintuvo krinta tepalo spaudimas(1g)
-
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 1311
- UžsiregistravoCOLON 2005 07 01, 03:00
- AutomobilisCOLON BMW
- MiestasCOLON Šiauliai
Nesenai man buvo taip...isminus sankaba krito apsukos, kuo toliau tuo zemiau, kol uzgeso, taciau buvo ismynus ir pasalinis garsas, uzsikirto isminamas guolis, isiede visa sankaba.dejau nauja. Pjoviau kataliza, nedejau nieko, jokiu pokyciu. Kiek man virino ir praeitai ir dabartinei 1G (virinau nemazai) niekada neimdavo jokiu klemu, pasekmes : magelis pameta nustatymus, kas beje ir nuemus klema atsitinka. nenoriu nieko prikaisiot, bet virinimas gali buti ir sutapimas.Pasiklausyk ar nera garsu ismynus. Jei yra... 

- Camell69is
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 199
- UžsiregistravoCOLON 2006 08 31, 11:51
- AutomobilisCOLON 11okw Piratas
- MiestasCOLON Rokiskis-Vilniu
- Matosas
- Garbės narys
- PranešimaiCOLON 14583
- UžsiregistravoCOLON 2004 08 16, 03:00
- AutomobilisCOLON Ealge Talon TSI AWD
- MiestasCOLON Sostinė
- CONTACTCOLON
jei magelis pameta nustatymus nuėmus klemus, tai čia magelis be atmintiesZakis rašėCOLONNesenai man buvo taip...isminus sankaba krito apsukos, kuo toliau tuo zemiau, kol uzgeso, taciau buvo ismynus ir pasalinis garsas, uzsikirto isminamas guolis, isiede visa sankaba.dejau nauja. Pjoviau kataliza, nedejau nieko, jokiu pokyciu. Kiek man virino ir praeitai ir dabartinei 1G (virinau nemazai) niekada neimdavo jokiu klemu, pasekmes : magelis pameta nustatymus, kas beje ir nuemus klema atsitinka. nenoriu nieko prikaisiot, bet virinimas gali buti ir sutapimas.Pasiklausyk ar nera garsu ismynus. Jei yra...