prasiusko turbut dirzas,o gal ir teuko :(
- Lince
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 721
- UžsiregistravoCOLON 2005 02 19, 02:00
- MiestasCOLON Vilnius
- CONTACTCOLON
Tai turbut jau nudegei pirstus kad taip darai. Arba kas nors is draugu.alfa-moda rašėCOLONTaigi marcelo parase kad atydare pasirodo reikia keisti visus 16 voztuvu, beto as paradejau mazai pasitketi Acura, nezinau kodel bet man atrodo kad tenai japan detaliu visai nebera, bet cia tik mano nuomone ......
Mitsubishi Lancer EVO VIII
377Hp 486Nm 1.2Bar Boost
GT3071 Turbo
377Hp 486Nm 1.2Bar Boost
GT3071 Turbo
- Lince
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 721
- UžsiregistravoCOLON 2005 02 19, 02:00
- MiestasCOLON Vilnius
- CONTACTCOLON
Jei didesni nedaug tai faina, daugiau opro pateks i cilindrus.marchela rašėCOLONkadangi pas mane detales brangios,tai manau geriau is lt atsivezt, nzn bet rado voztuvus taiwanietiskus,nes kitokiu kaina dviguba,o ju 25LTL ir 27LTL ar kazkas panasaus,isgirdes taiwana is kart nusipurciau,bet sake nieko blogo,dabar nzn ka daryt,nes matmenys voztuvu neatitinka![]()
![]()
Mitsubishi Lancer EVO VIII
377Hp 486Nm 1.2Bar Boost
GT3071 Turbo
377Hp 486Nm 1.2Bar Boost
GT3071 Turbo
- alfa-moda
- Garbės narys
- PranešimaiCOLON 773
- UžsiregistravoCOLON 2004 09 06, 03:00
- MiestasCOLON Vilnius
Butent ta pati ir rasiau kad visi sitie uz 20-30 LTL labai itartinai pigus, pagalvojus kokia savikaina gamyklos tai nelabai titikisi kad jie galeti uz tokia kaina buti made in Japanmarchela rašėCOLONkadangi pas mane detales brangios,tai manau geriau is lt atsivezt, nzn bet rado voztuvus taiwanietiskus,nes kitokiu kaina dviguba,o ju 25LTL ir 27LTL ar kazkas panasaus,isgirdes taiwana is kart nusipurciau,bet sake nieko blogo,dabar nzn ka daryt,nes matmenys voztuvu neatitinka![]()
![]()

Galantas dar gyvas ir į pensiją nesiruošia