Ateina laikas atnaujinti puslapio pagrinda, tuo paciu ir dizaina, ieskau zmogeliuko kuris moka dirbti photoshopu. reikia padaryti puslapio "headeri". Kas galetu man padeti prasau kreiptis man e-meilu. atsiusiu *.psd faila ir aprasyma. dekui dalyvavusiems
Tai gal surenkim konkursa?
Vistiek chia klube dizaineriu nemazhai turim. Kiekvienas pateikia po varianta ar keleta, o tauta ishrenka grazhiausia ir patraukliausia (varianta aishku)
Ir tada nugaletoja sugalvosim kaip per kita grand meeta apdovanoti
Sorry, kad gal bishki ne i ta skilti, bet gal galima suzinoti ka ten ponas"ManXP" turejo uomenyje, rasydamas omnitelio news'uose news:csb0qf$89m$[email protected]
kad mitsubishi klubas vagia kitu zmoniu darba? negi vis dar ten del to nesusipratimo su "bestune", nors as supratau kad cia jau del kazko kito ?
Lancer 1.5 '90 (-)
Eclipse 2.0 '94 (-)
Talon 2.0 '98 (-)
Talon TSi AWD '90 (-)
EVO VIII GSR '05 (-)
EVO X MR '09 (+)
nu turejua as ten toki darbeli , dar senam forume buvau idejes mitsubishi dream world vadinosi jisai , gal ta dedam tikrai vertas demesio darbas manyciau
1G GS '93 (SOLD, gone to LV)
1G GST '90 (SOLD, gone to LV)
2G TSI (SOLD, gone to Jarka)
2G TSI AWD 1G 7 bolt SWAP nuo meilės iki neapykantos-vienas žingsnis
as ci akas tokie
tipo egiosijus, pistas , as o kas dar tie 2 laimingieji
1G GS '93 (SOLD, gone to LV)
1G GST '90 (SOLD, gone to LV)
2G TSI (SOLD, gone to Jarka)
2G TSI AWD 1G 7 bolt SWAP nuo meilės iki neapykantos-vienas žingsnis
lemamio buvo toks senam forume ir dar iomanta butu galima prie dizaineriu priskaichiuot
Ir shiaip chia pas mus dabar tiek tu nariu forume, kad, manau, tikrai atsiras dar vienas kitas dizaineris