del svetaines
del svetaines
matau svetaine ant joomla pakurta. jei reiks pagalbos tobulinant ar dizaina kuriant tai padesiu. cia jau mano sritis
.

mitsu eclipse 1G, 93m, 2L,
Re: del svetaines
SaunuDJ rašėCOLONmatau svetaine ant joomla pakurta. jei reiks pagalbos tobulinant ar dizaina kuriant tai padesiu. cia jau mano sritis.

- ___ Ornito ___
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 43
- UžsiregistravoCOLON 2006 12 02, 00:46
- CONTACTCOLON
- Andrius
- Garbės narys
- PranešimaiCOLON 650
- UžsiregistravoCOLON 2004 08 01, 03:00
- AutomobilisCOLON Carisma
- MiestasCOLON Kaunas
- CONTACTCOLON
Re: del svetaines
gal yra noro ant joomlos 1.5 parasyti klubo nariu komponenta ? jei idomu rasyk man i pmDJ rašėCOLONmatau svetaine ant joomla pakurta. jei reiks pagalbos tobulinant ar dizaina kuriant tai padesiu. cia jau mano sritis.
kadangi kiek maciau kuriamas naujas psl dizainas, kelios pastabos is mano puses:
kur nuolaidos, akuros kaune tel blogai parasytas, vietoj Tel.7385996, turi but 385996 arba tada pries tai kauno kodas 37 385996, nes 7 nera kauno kodas. na, cia smulkmena.
toliau, siandien man jau uzkniso irodinet kad mitsubishi arba triju deimantu klube gali but nariais ir talonai, playmouth laser ir pan. cia toks mano pamastymas, gal ir nelabai teisingas, bet sie du teiginiai man kazkaip nesirisa, reiktu patikslinimo:
Istatuose parasyta: 2.1 Suburti ir vienyti visus, Mitsubishi bei DSM (Diamond Star Motors) automobiliais besidominčius žmones, o taip pat užmegzti ryšius su kitose šalyse esančiais Mitsubishi, bei DSM automobilių klubais.
Kaip tapti nariu rasoma: Asmuo, norintis tapti Lietuvos Mitsubishi klubo nariu, privalo:
2. pats arba jo šeimos narys būti Mitsubishi automobilio savininkas;
Kodel tik mitsubishi? ar nereiktu patikslinti kad ir DSM? nes pagal tai gaunas kad jei as turiu eagle tai negaliu but nare. ar as neteisi?
ir po to dar aiskink kiekvienam ir teisinkis kaip tave cia prieme jei mitsubishio neturi
daugiau neskaiciau, neieskojau, bet jei kazka rasiu, kas man neaisku, parasysiu
kur nuolaidos, akuros kaune tel blogai parasytas, vietoj Tel.7385996, turi but 385996 arba tada pries tai kauno kodas 37 385996, nes 7 nera kauno kodas. na, cia smulkmena.
toliau, siandien man jau uzkniso irodinet kad mitsubishi arba triju deimantu klube gali but nariais ir talonai, playmouth laser ir pan. cia toks mano pamastymas, gal ir nelabai teisingas, bet sie du teiginiai man kazkaip nesirisa, reiktu patikslinimo:
Istatuose parasyta: 2.1 Suburti ir vienyti visus, Mitsubishi bei DSM (Diamond Star Motors) automobiliais besidominčius žmones, o taip pat užmegzti ryšius su kitose šalyse esančiais Mitsubishi, bei DSM automobilių klubais.
Kaip tapti nariu rasoma: Asmuo, norintis tapti Lietuvos Mitsubishi klubo nariu, privalo:
Kodel tik mitsubishi? ar nereiktu patikslinti kad ir DSM? nes pagal tai gaunas kad jei as turiu eagle tai negaliu but nare. ar as neteisi?
ir po to dar aiskink kiekvienam ir teisinkis kaip tave cia prieme jei mitsubishio neturi

Eagle Talon TSi AWD '95 (ex)
- pelioks
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 1113
- UžsiregistravoCOLON 2005 08 21, 03:00
- MiestasCOLON Kaunas-Biržai
- CONTACTCOLON
ir kaip tave cia su micium laiko, nesuprantuteqi rašėCOLONkadangi kiek maciau kuriamas naujas psl dizainas, kelios pastabos is mano puses:

Eclipse'93 + 1 kaušas, kurie kartais dirb kartais ne.. ir nevelnio neparyši
Medus valgyt sveika (netepsi - nevaziuosi)
Medus valgyt sveika (netepsi - nevaziuosi)