Mantas_V6 rašėCOLONZyXEL rašėCOLON
Nematau iš ko problema daroma? Jei negalvoji būt nariu- nepildai anketos. Jei galvoji būt nariu- tai koks tau skirtumas ar tu dabar tą kodą parašysi ar po 3 mėnesių?

Jei negalvoji but nariu, tai tada zinoma - jokios problemos. Bet jei galvoji - tai reikia issiaiskint viska ir iki galo, ka as ir bandau padaryti. O problema tame, kad pateikineti internete asmens duomenis yra pakankamai nesaugu, todel kuo maziau - tuo geriau. Todel manau, jog sioje pradineje stadijoje tai tiesiog nera butina, kaip beje ir viesas pavardes skelbimas. Juk i kluba bus priiminejami ne asmens kodai, pavardes ar telefonu numeriai, o zmogus, su kuriuo bus susitinkama ir bendraujama ne tik virtualioj erdvej.
Gali pasirodyt, kad as kazkoks paranojikas - toli grazu ne. Tiesiog kol tai taves tiesiogiai nepaliecia, tol nesusimastai. Todel mestelsiu viena trumpa istorija: vienas mano geras draugas uzpernai metais sumaste su savo auto pravaziuot per Europa, taciau prie Vokietijos sienos paaiskejo, kad... Vokietijoj jis paieskomas uz isprievartavima, nors Vokietijoj pries tai jis nebuvo buves!!! Kaip kazkas sugebejo pasinaudot jo duomenim - neaisku. Jokio dokumento jis nebuvo pametes, tik megdavo registruotis ir dalyvaut visokiuose pokalbiuose bei pirkti prekes internetu...
Visai suprantamas nuogastavimas, bet jai mes butume neoficialus tai nebutu jokiu problemu gal net vardu nereiktu ir nicu ushtektu.
Dabar ir oficialios apskaitos aspektu. Tu moki kandidato mokesti i klubo saskaita pasiziuriu aha petras petraitis sumokejo man reik viska graziai sutvarkyt parashyt visokius rashtus ir taip toliau padaryt sarasha kur turi but pilna infotmacija apie ta petraiti, negaliu gi taip paimt ir parashyt petras petraitis ir itek beto tu petraiciu ant lietuvos gali but keli (labai gerai zinau nes pvz yra mergina su tokiu paciu vardu ir pavarde kaip mano tam paciam microrajone ir tik pagal a.k. galima atskitr kad ji yra 4 metais jaunesne) ashjau nekalbu kad prie visko but reikalingas adresas (kaip nors ishsisuksiu ir su miestu tiktai)
del tel nr tai ir pvz kashkoks renginys tu esi sarashe tarp dalyviu, veluojuo ir zinok ar taves laukt ar ne, prezidentas paskambina ir suzino kas tau tuo metu atsitiko. (pvz kaip zixelio vaziavimas i gm)
ish shalies gal ir atrodo visai nereikalinga a.k. te. ir adreso informacija, bet tik ish shalies, jai norima kad viskas butu tvarkoma pagal visas taisykles tai ir anketos yra sudaromos atitinkamai. ir nenorim buti kashkokia sharashkina kontora
tai prie to pacio noreciau atkreipt demesi MOKEDAMI KANDIDATO MOKESTI PASTABOJ BUTINAI NURODYKIT
NICA na jai vistiek pamirshot tai padaryt tai bent PM man parashykit.