Ka tu turi omenysakydamas "vienintelis riebokslis palei degimo sensoriu" nelabai suprantu ka tas riebokslis reiskia lietuviu kalboje,Galetum paaiskinti??ProXas rašėCOLONhmm ish tos variklio puses tai ciuju vienintelis riebokshlis palei degimo kampo sensoriu, bet po juo matytusi jeigu begtu
Riebokšlis = salnikas350 WHP DSM Owner rašėCOLONKa tu turi omenysakydamas "vienintelis riebokslis palei degimo sensoriu" nelabai suprantu ka tas riebokslis reiskia lietuviu kalboje,Galetum paaiskinti??ProXas rašėCOLONhmm ish tos variklio puses tai ciuju vienintelis riebokshlis palei degimo kampo sensoriu, bet po juo matytusi jeigu begtu
pro karteri tai drasiai gali begt (kaip pas mane pvz) bet tada tepalas niekaip nepatektu ant begiu dezhes virshaus350 WHP DSM Owner rašėCOLONNa fotkinau kai dar buvo deze nenuimta,norejau aiskias foto padaryti,kad matysusi kur tepalas laikosi.variklio ta visa puse kaip minejau yra sausa. Tepalo kanals turbinai yra gerai uzkimshtas,100% pro ji nebega.Vat dar galvoju,ar tik nebuts Karteris kur itrukes.Galimas toks variantas ar nelabai??!! nes kaip sakiau Visa masinos apacia yra tepaluota,ir tas tepalas po visu dugnu yra vos ne iki pat duslerkes galo.
tada dabar jau aš pasimečiau, iš kur tuomet tepalas ant dėžės jeigu karteris leidžiaProXas rašėCOLONpro karteri tai drasiai gali begt (kaip pas mane pvz) bet tada tepalas niekaip nepatektu ant begiu dezhes virshaus350 WHP DSM Owner rašėCOLONNa fotkinau kai dar buvo deze nenuimta,norejau aiskias foto padaryti,kad matysusi kur tepalas laikosi.variklio ta visa puse kaip minejau yra sausa. Tepalo kanals turbinai yra gerai uzkimshtas,100% pro ji nebega.Vat dar galvoju,ar tik nebuts Karteris kur itrukes.Galimas toks variantas ar nelabai??!! nes kaip sakiau Visa masinos apacia yra tepaluota,ir tas tepalas po visu dugnu yra vos ne iki pat duslerkes galo.
350 WHP DSM Owner rašėCOLONNebeznau,ka ir bedaryti.....