clipses degimas
clipses degimas
nuvariau y autoservisa kaune ''robidalis'' pasidaryti diagnostika varikliui sumokejau 60lt pasake kad viskas gerai tik buvo nusisukes degimas ir jis ji sureguliavo.sendien buvau kitame servise keisti variklio pagalve ir pasigyriau kad man sureguliavo degima tai meistras man pasake kad buvau isdurtas ir kad clipseja degimas nesiriagulioja.gal jus zinot kuris is ju nusisneka?
na man teko dirbti robidalyje ir pazystu ta zhmogu kuris tau reguliavo. tox su usais ane?
paciam pirmam boxe ? kaip ten yra is tikro nzn, bet kiek teko pastebeti jie chalturu nedaro.
daba kaip tik berashydamas prisimineu kad reguliavo galantui degima (variklis tas pats) taip kad, as manau, antras servisa shuda mala

daba kaip tik berashydamas prisimineu kad reguliavo galantui degima (variklis tas pats) taip kad, as manau, antras servisa shuda mala

Mitsubishi Galant GTi-16V
- Pliustas
- Garbės narys
- PranešimaiCOLON 3141
- UžsiregistravoCOLON 2004 09 08, 03:00
- AutomobilisCOLON Eclipse 1G
- MiestasCOLON Vilnius
- CONTACTCOLON
Re: clipses degimas
Kiek uz pagalve mokejai jei ne paslaptis, ir kur pirkai? nes as kiek teiravausi negali pasakyt ar apskritai turi clipses variklio pagalviu, sako atvaryk su senom tikrai surasim tokias paciasalex rašėCOLONnuvariau y autoservisa kaune ''robidalis'' pasidaryti diagnostika varikliui sumokejau 60lt pasake kad viskas gerai tik buvo nusisukes degimas ir jis ji sureguliavo.sendien buvau kitame servise keisti variklio pagalve ir pasigyriau kad man sureguliavo degima tai meistras man pasake kad buvau isdurtas ir kad clipseja degimas nesiriagulioja.gal jus zinot kuris is ju nusisneka?

::Trabant - Belekiek kilovatu:: Nupirko
::Toyota Starlet 0.9L:: Supuvo
::Clipse 1G - Шэтонас:: Puksht!!!
::Saab 9-3 154kw:: Benzo vagis
Re: clipses degimas
Nu tu Pistai, pistai, interneta turi, cia sitam www puslapyje visokiu nuorodu prikrauta, otu net susirast ko reikia tingi (cia geda-peleda tau turetu but). Taigi darai taip:Pistoleros rašėCOLONKiek uz pagalve mokejai jei ne paslaptis, ir kur pirkai? nes as kiek teiravausi negali pasakyt ar apskritai turi clipses variklio pagalviu, sako atvaryk su senom tikrai surasim tokias pacias
Kairej pusej meniu: Naudingos nuorodos->Techniniai dalykai->Detaliu katalogas. Tada atidaro nauja puslapi. Tame puslapyje yra skiltis, kur suvedi savo Klipses VIN'a (Pradzia bus: 4MBND22A...) ir spaudi "Enter".
Tada ismeta info apie tavo Eclipsa, o zemiau atsiranda visokie uzrasai rusu kalba. Kadangi tau reikia suzinoti apie variklio pagalves, tai spaudi ant uzraso "Dvigatel" (rus.). Tada tau ismes dar toki kaip ir smulkesni meniu, tai jame paspaudi ant uzraso "Kreplenie Dvigatelia" (rus.) Taigi tada tau ismeta paveiksliuka, kur parodytos visos 4 variklio pagalves. Tada paspaudi ant skaiciuko, esancio prie tavo pasirinktos pagalves ir kaireje lango dalyje atsiranda tos detales (siuo atveju pagalves) OEM numeris ir kita trumpa info (mazos lenteles pavidalu). Taigi galiausiai paspaudi ant to OEM numerio ir tau atidaro nauja langa, kuriame yra pateikta tos detales (pagalves) gamintojai, ir ju kainos (Ten kainos yra pateikiamos rusijoje, JAV doleriais). Taigi dolerius pasiversk i litus pagal kursa, pridek dar mazdaug 10-30% kainos ir gausi apytikslia tos detales kaina lietuvoje. Taigi sekmes

PVZ. man, klipsui 1 stumoklis ruskyne kainavo mazdaug 100 Doleriu, tai lietuvoj jis man kainuos 300 - 350LT (tiksliai dar nezinau, nes stumoklis atvaziuos tik ateinanti pirmadieni arba antradieni)
Lancer 1.5 '90 (-)
Eclipse 2.0 '94 (-)
Talon 2.0 '98 (-)
Talon TSi AWD '90 (-)
EVO VIII GSR '05 (-)
EVO X MR '09 (+)
Eclipse 2.0 '94 (-)
Talon 2.0 '98 (-)
Talon TSi AWD '90 (-)
EVO VIII GSR '05 (-)
EVO X MR '09 (+)
- Pliustas
- Garbės narys
- PranešimaiCOLON 3141
- UžsiregistravoCOLON 2004 09 08, 03:00
- AutomobilisCOLON Eclipse 1G
- MiestasCOLON Vilnius
- CONTACTCOLON
oi kokia cia ausktoji matematika, nu bet reix knaisiotis, matai visa beda kad tu pagalviu yra tik nuspirkt neatvezhes senos negali, nes negali pasakyt kokia tixliai eina clipsem
::Trabant - Belekiek kilovatu:: Nupirko
Pasakyt gali, tik reikia jiems VIN'a zinoti. O sheip, tai kadangi zinau tavo Klipses VIN'a, tai si karta ir as tau galiu paskyt kokios pagalves pas tave eina, bet busi alaus skolingasPistoleros rašėCOLONoi kokia cia ausktoji matematika, nu bet reix knaisiotis, matai visa beda kad tu pagalviu yra tik nuspirkt neatvezhes senos negali, nes negali pasakyt kokia tixliai eina clipsem

1. Variklio pagalve (desine/priekine) MB 309492 - Kaina 38.85$ (45.64$)
2. Variklio pagalve (kaire/galine) MB 309260 - Kaina 41.21$
3. Variklio pagalve (greiciu dezes) MB 691005 - Kaina 117.56$ (125.88$)
4. Variklio pagalve (variklio galvos) MD 195094 - Kaina 348.92$ (356.08$)
Nudziugint galiu tik tiek, kad pagalves nr. 3 ir nr. 4 pasak pardaveju ir meistru yra "amzinos", taigi keisti ko gero reiketu tik 1 ir/arba 2 pagalves.
P.S. Auksciau nurodytos pagalves visos yra originalai Mitsubishi, todel kokiu kors taivansku gamintoju kainos gali buti zymiai mazesnes.
P.P.S. Laukiu alaus

Lancer 1.5 '90 (-)
Eclipse 2.0 '94 (-)
Talon 2.0 '98 (-)
Talon TSi AWD '90 (-)
EVO VIII GSR '05 (-)
EVO X MR '09 (+)
Eclipse 2.0 '94 (-)
Talon 2.0 '98 (-)
Talon TSi AWD '90 (-)
EVO VIII GSR '05 (-)
EVO X MR '09 (+)