2G talon galiniai guoliai
- rs_matrix
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 956
- UžsiregistravoCOLON 2007 03 27, 22:45
- AutomobilisCOLON Eagle Talon 2G
- MiestasCOLON vln
2G talon galiniai guoliai
Tai vat, kas zinont ar 2G talon ESi ir 2G eclipse RS galiniai guoliai identiski? Nes kiek zinau, pas GS jau gale diskiniai stabdziai, tai turbut nebetiks (gal klystu). Pas mane gale bugniniai stabdziai, nera ABS. Trumpai tarent, man pagal katalogus ieskoti kaip eagle talon ESi 2L ne turbo, ar kaip eclipses guolius??? Dekui uz info 

2G Eagle Talon ESi
- rs_matrix
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 956
- MiestasCOLON vln
na kazka Noisemode minejo kad galinis kur su abs'u tai 650 ar 750 lt, o be abs'o 350 berot. Bet tipo ne pats guolis o visa detale kazkokia su tuo guoliu kartu. tai vat ir mastau ar tas uz 350 man tiks ar nixrina`Tadas` rašėCOLONPas mane galinis guolis jau irgi uzia,parashyk kai suzinosi ju kainas,nes neisivaizduoju kiek kainuoja jie.

2G Eagle Talon ESi
Na kie kpasirausiau, pasiaiskinau, tai nera jokio skirtumao tarp modifiakciju ir rinku, t.t. usa ar euro, GST ar Rs ir t.t.. Vnz tinka nuo bet kurio 2G (ir nuo spyderu), tik ne AWD. Taip pat turi but nesvarbu ABS ar be ABS, nes pas ABS tik paildomas "dantratis" stovi abs'o dacikui. O tas dantratis turetu nusiimti irviskas tikti auto be ABS. O seip, tai tas guolis eina kartu su stupica, taip kad ir kiana jo bus ne 100 lt 

Lancer 1.5 '90 (-)
Eclipse 2.0 '94 (-)
Talon 2.0 '98 (-)
Talon TSi AWD '90 (-)
EVO VIII GSR '05 (-)
EVO X MR '09 (+)
Eclipse 2.0 '94 (-)
Talon 2.0 '98 (-)
Talon TSi AWD '90 (-)
EVO VIII GSR '05 (-)
EVO X MR '09 (+)
- rs_matrix
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 956
- MiestasCOLON vln
labai dekuiMicius rašėCOLONNa kie kpasirausiau, pasiaiskinau, tai nera jokio skirtumao tarp modifiakciju ir rinku, t.t. usa ar euro, GST ar Rs ir t.t.. Vnz tinka nuo bet kurio 2G (ir nuo spyderu), tik ne AWD. Taip pat turi but nesvarbu ABS ar be ABS, nes pas ABS tik paildomas "dantratis" stovi abs'o dacikui. O tas dantratis turetu nusiimti irviskas tikti auto be ABS. O seip, tai tas guolis eina kartu su stupica, taip kad ir kiana jo bus ne 100 lt

PS su pergale!

2G Eagle Talon ESi