1 G Eclipse variklio pagalves
- Banderas
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 31
- UžsiregistravoCOLON 2007 08 15, 09:42
- MiestasCOLON Vilnius
- CONTACTCOLON
1 G Eclipse variklio pagalves
Sveiki, gal kas zinot kur galima isigyti Eclipsei 93 variklio pagalviu? Nauja kainuoja apie 300 lt... biski brangoka...
Mitsubishi Eclipse 93, DOCH 2l
nauja uzh 240 galima gaut, vistiek kosmosas aishq
Siaip Kennyy berods daresi taip - pasijamo truputi kitokia pagalve (ilgesne ishilgai) ir tiesiog atpjove kiek per daug buvo ir ipresavo i sena kronshteina - tilpo i stolnika

Siaip Kennyy berods daresi taip - pasijamo truputi kitokia pagalve (ilgesne ishilgai) ir tiesiog atpjove kiek per daug buvo ir ipresavo i sena kronshteina - tilpo i stolnika

Pikts Turbo Sandeliukas ant ratu Volvo V70
Rudis ant ratu GSi
Pshichas Kaunietis 8)
Rudis ant ratu GSi
Pshichas Kaunietis 8)
- Falk3n
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 1434
- UžsiregistravoCOLON 2006 07 11, 13:28
- AutomobilisCOLON e46 328i
- MiestasCOLON Alytukas
Ydomu kokia ten jis pirko ta didesne pagalve...ProXas rašėCOLONnauja uzh 240 galima gaut, vistiek kosmosas aishq![]()

'99 Bmw 328i blackbitch
'97 Audi A4 TDI avant SOLD
'98 Audi A4 TDI some fast traktor... PARTED OUT
'92 Mitsubishi Eclipse 1G black SOLD
'97 Audi A4 TDI avant SOLD
'98 Audi A4 TDI some fast traktor... PARTED OUT
'92 Mitsubishi Eclipse 1G black SOLD
- LtuDsm
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 461
- UžsiregistravoCOLON 2005 09 09, 06:26
- AutomobilisCOLON 1G Eclipse GS-Turbo
- SkypeCOLON ltudsm
- MiestasCOLON Philadelphia
- CONTACTCOLON
300 litu uz viena pagalve?! paieskok internete ir pirk Prothane variklio pagalves,jas isidejes vargo nematysi,jos tokios kietokos,tai bishki vibracija masinoje atsiras bet verta ja det ,pasijausi kaip "reall muscle car"
)
jai nerasi tai PM man duok ash tau padesiu persiusti jas shiaip cia visas komplektas tu prothane variklo pagalviu kaina yra nuo 80 iki 120$

jai nerasi tai PM man duok ash tau padesiu persiusti jas shiaip cia visas komplektas tu prothane variklo pagalviu kaina yra nuo 80 iki 120$
T & E GT3076R Ball Bearing Turbo,boost, Oil gauges,255 "Walboro"Fuel Pump,intakeandUICP,"Tial"BOV,"Tial" 44'wastegate,3'exhaust,750cc injectors,GM Maf sensor,Maft Gen II,Dsm Link,Wideband o2,Fidanza3.2clutch kit..
- pelioks
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 1113
- UžsiregistravoCOLON 2005 08 21, 03:00
- MiestasCOLON Kaunas-Biržai
- CONTACTCOLON
nu jos dar neisbandytos, is telefoinio pokalbio kiek supratau tai vibracija jaucias jaucias.. sake kazkokia nesamone ten padarytaZEX rašėCOLONTaigi Peliokas issipresavo sau Kaune

Eclipse'93 + 1 kaušas, kurie kartais dirb kartais ne.. ir nevelnio neparyši
Medus valgyt sveika (netepsi - nevaziuosi)
Medus valgyt sveika (netepsi - nevaziuosi)
mortikai tinka ish Renault LagunosBanderas rašėCOLONDar niekaip nerandu bagazines dangti kur laiko tie amortikai ar kaip jei vadinas... Gal kas dejot - kitu modeliu ar tinka?
Naujas is Mitsubishi irgi kainuoja 1 - 200 lt

pas mane vienas vienintelis atkelia visa dangti kaip kazhin kas

tik po teisybei baisu kad neishsautu pro stikla viena diena - visgi per didele truputi jega pas ji..
Pikts Turbo Sandeliukas ant ratu Volvo V70
Rudis ant ratu GSi
Pshichas Kaunietis 8)
Rudis ant ratu GSi
Pshichas Kaunietis 8)
neisaus pas mane biski palinko ir sustojoProXas rašėCOLONmortikai tinka ish Renault LagunosBanderas rašėCOLONDar niekaip nerandu bagazines dangti kur laiko tie amortikai ar kaip jei vadinas... Gal kas dejot - kitu modeliu ar tinka?
Naujas is Mitsubishi irgi kainuoja 1 - 200 lt
pas mane vienas vienintelis atkelia visa dangti kaip kazhin kas![]()
tik po teisybei baisu kad neishsautu pro stikla viena diena - visgi per didele truputi jega pas ji..