klausimas del spiruokliu 1 g
- Pain is inevitable...
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 329
- UžsiregistravoCOLON 2007 03 10, 18:11
- MiestasCOLON Kaunas
klausimas del spiruokliu 1 g
draugas turi spiruokles raudonas sportyvnas tipo,jam jos buvo uzdetos ant honda akordo 93m,taj va vaprosas ar man jos ant 1 g ejna ar nlb?
Re: klausimas del spiruokliu 1 g
sulygink svorius, sulygink naturoj ishvaizda - jeigu panashi kishk ir rezultatus parashykPain is inevitable... rašėCOLONdraugas turi spiruokles raudonas sportyvnas tipo,jam jos buvo uzdetos ant honda akordo 93m,taj va vaprosas ar man jos ant 1 g ejna ar nlb?

Pikts Turbo Sandeliukas ant ratu Volvo V70
Rudis ant ratu GSi
Pshichas Kaunietis 8)
Rudis ant ratu GSi
Pshichas Kaunietis 8)
- fazas
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 1056
- UžsiregistravoCOLON 2006 04 25, 13:20
- AutomobilisCOLON Mitsubishi colt 1.6
- SkypeCOLON fazass007
- MiestasCOLON Kaunas
nesuprantu per kuria vieta ten galima uzsimust?egisas rašėCOLONUzsimust gali blogiausiu, geriausiu atveju, blogiausiu, blogiausiu tai dar koki 20 givybiu gali nusinestiProXas rašėCOLON kas blogiausio gali nutykt?

Nezhinau ka tu rukai bet ash to nenoriu ish kur toks pasimizmas ir mirties siekimas?egisas rašėCOLON Uzsimust gali blogiausiu, geriausiu atveju, blogiausiu, blogiausiu tai dar koki 20 givybiu gali nusinesti

Kuo stebuklingai skiriasi spyruokles? standumu. jeigu mashinu svoris panashus (+-50kg nieko nereishkia, juk vienas vairuotojas storas kitas plonas) ir isideda i standartine vieta tai ir viskas. Kodel butina uzhsimushineti ir tai tik geriausiu atveju?

Rudis ant ratu GSi
Pshichas Kaunietis 8)
Rudis ant ratu GSi
Pshichas Kaunietis 8)
aj tixliai pamirshau kad jeigu i mitsubihsi idedi spyruokle nuo hondos tai momentaliai suluzhta, bleen taigi pazhiuri i zhenkliuka ir viskas aishq spyruoklei - laikas suluzhtNowone rašėCOLONnenusisnekek![]()
ta pati spyruokle, toli grazu nera vienoda pas visus auto, pasidomek.
taip, jos luzta, automobiliai apsivercia, laxto nuo kelio, arba sekmingai
ir laiku pastebi.
tepalo filtrai, radiatoriai, generatoriai cia isvis ne prie ko

ir beje atrodo kad luzhus spyruoklei mashina ishkarto ant stogo vozhiasi. ir pats sulauzhes esu ir kitu atveju zhinau kai net ne i du o i tris gabalus suluzhta spyruokles (ne jos buvo nekeistos nuo kitos mashinos - originalios) ir visai nieko nenutinka - pasikeiti i psio. Taigi negasdinkit zhmogaus kuris nori pasikeisti spyruokles

Rudis ant ratu GSi
Pshichas Kaunietis 8)
Rudis ant ratu GSi
Pshichas Kaunietis 8)
- Nowone
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 840
- UžsiregistravoCOLON 2006 06 23, 17:01
- AutomobilisCOLON evo V
- MiestasCOLON Vilnius
- CONTACTCOLON
Tu visiskai nesupranti ka cia tau bando pasakyt.
Ir buk malonus, neissipi*inek kaip mazvaikis
dar karta tau sakau,
pasidomek, visos sitos nesamones, kurios tu klyki, kad yra labai gerai daromos del ko? del to, kad tu nori sutaupyk kapeika, isidek nors nuo zapo tas spyruokles, man jokio skirtumo. Pabandyk nuvaziuot su tokiu savo setupu i bet kokias, nors megejiskas lenktynes, ir pamatysi kaip elgsis tavo automobilis. Kabint mergom gatvej ir degint padangom galima isvis be amortiku vazinet.
As su sulauzyta spyruokle (K&W) vaziavau ~600km is reikalo, nes nebuvo ka daryt, ir puikiai zinau kaip masina elgiasi. Tai nepasakok nesamoniu, kad nieko nenutinka
Ir buk malonus, neissipi*inek kaip mazvaikis

pasidomek, visos sitos nesamones, kurios tu klyki, kad yra labai gerai daromos del ko? del to, kad tu nori sutaupyk kapeika, isidek nors nuo zapo tas spyruokles, man jokio skirtumo. Pabandyk nuvaziuot su tokiu savo setupu i bet kokias, nors megejiskas lenktynes, ir pamatysi kaip elgsis tavo automobilis. Kabint mergom gatvej ir degint padangom galima isvis be amortiku vazinet.
As su sulauzyta spyruokle (K&W) vaziavau ~600km is reikalo, nes nebuvo ka daryt, ir puikiai zinau kaip masina elgiasi. Tai nepasakok nesamoniu, kad nieko nenutinka