nenoriu deti numerio ant priekio buferio, esu mates kazhkus kur jie pritvirtinti prie apatines "lupos" taip gulsciai, butu idomu pamatyti tuos tvirtinimus kaip tai realizuota

na tiesiog apzhiurejau kad ta anga buferyje yra vienintele anga pro kuria oro srautas pareina i radiatoriu, o numeris ja uzhstoja visa praktishkai, tik shonuose liek po 8cm gal bet ten jau nebe radiatorius...Matosas rašėCOLONpas mane būvo dar žemiau , oro gauna ne radiatorius o filtras, bet ar tas nr. turi ytakos radiatoriaus aušinimui abejoju, juk ne aklinai jis užstoja
siaip ventiliatorius reikalingas tik tuomet kai nepakanka aushinimo del priehprieshinio oro srauto, t.y. kai mashina stovi arba vazhiuoja per letaizvaigzdes_krenta rašėCOLONTai ventiliatorius ir turi suktis tavo minetam atvejy. Manau tai normalu.
gal visai ir gerai atrodo, tik zhinai labai nesinori gadint kameleono dazhuNu va mano priekis,nzn man norma kad taip numeris jis man netrugdo,ir normaliai atrodo,o del tos skiles,tai vis nesusiruosiu nupirkt tu groteliu senukose
nu nzn man taj norma ir tajp nezajsiu as su numeriaj darProXas rašėCOLONgal visai ir gerai atrodo, tik zhinai labai nesinori gadint kameleono dazhunors vistiek teks tai realiai koks skirtumas
![]()
sian nusiimsiu juos ir visaip tvirtint paeksperimentuosiu, jei idomiau/juokingiau gausis negu pas tave tai imesiu foto
cia ne tave izheidinejau, pas tau viskas normalei, tiesiog jau numanau kaip man paciam gali gautis prisikabint juospervx rašėCOLON nieko man cia juokingo nesimato...
Joa sutinku su Dzhedaj, bandysiu uzhkabint juos truputi gal gulscius ant apacios pacios buferio (tik kad mentai zarazos nesikabinetuDzhedaj rašėCOLONMan atrodo clipiecui grazhiau, kai numeris ten apachioj...
Tada tas priekis kazhkaip sportishkesnis
Proxai, dar ko gero galetum zemiau ta numeri nuleisti, tada butu lygiai su bamperio apacia ir kazkiek oro patektu per jo virsu
Kitas variantas - bandyti keistis numerius ir imti mazhiuka ta priekiui, tuomet per shonus oro daugiau pateks