Kokios padangos tiktu galantui 96m.?
Kokios padangos tiktu galantui 96m.?
Sveiki
turejau R17, tai liesdavo per duobes arkas ir pan., todel susimazint galvoju, tik kiek?.. Stock ismatavimai mano Galantui yra 195/65/R14. Idomu, kaip su jomis atrodo Galantas?
man visai nieko atrodo toks variantas - catalog.auto.ru/catalog/cars/model/5195.html (idomu su kokiomis padangomis ir diskais ten yra?)
taigi norejau pasiteirauti, pvz, ar kas su R15 ir kokiomis padangomis vazineja? ir ar R14 su stock padangomis deti "nusikaltimas" ar optimalus variantas (suprantu, kad jei stock , tai reiskia , kad variantas optimalus, nes konstruktoriai jau viska paskaiciavo, bet vis tik idomu ar kas vasara su stock vazineja ir kokie ispudziai?)
turejau R17, tai liesdavo per duobes arkas ir pan., todel susimazint galvoju, tik kiek?.. Stock ismatavimai mano Galantui yra 195/65/R14. Idomu, kaip su jomis atrodo Galantas?
man visai nieko atrodo toks variantas - catalog.auto.ru/catalog/cars/model/5195.html (idomu su kokiomis padangomis ir diskais ten yra?)
taigi norejau pasiteirauti, pvz, ar kas su R15 ir kokiomis padangomis vazineja? ir ar R14 su stock padangomis deti "nusikaltimas" ar optimalus variantas (suprantu, kad jei stock , tai reiskia , kad variantas optimalus, nes konstruktoriai jau viska paskaiciavo, bet vis tik idomu ar kas vasara su stock vazineja ir kokie ispudziai?)
Galant 96 m., 2.0l, sedanas
- Dzhedaj
- Garbės narys
- PranešimaiCOLON 15290
- UžsiregistravoCOLON 2004 08 12, 03:00
- AutomobilisCOLON Hyundai i30N Performance
- SkypeCOLON dzhedajus
- MiestasCOLON Kaunas
Su R14 galantas atrodo tikrai baisiai 
Zhiema vazhineju su stock R15, vaizdas irgi nelabai koks...
R16 jau daug geriau, R17 gerai atrodo tik suzheminus mashina.
Manau, tavo R17 liete arkas, nes buvo netinkamo ishneshimo arba pats diskas per platus. Pavyzdzhiui stock rykliai ejo su R17 ratais, kurie berods 7 coliu plochio, todel jokiu problemu nekyla su arku lietimu.
Ash vazhinejau taip pat su R16 diskais 7 coliu plochio, buvo tikrai jau per daug ishlinde ir gala daug prisikrovus vos vos liesdavo. Dabar uzhsidejus 6.5 coliu plochio ratus viskas ok, gerokai labiau viduje arku
Tose nuotraukose yra stock R15 ratlankiai su, ko gero, 195/60 padangomis.
Beje stock 1.8 priklauso 185/70 R14 (
), 2.0 - 195/60 R15, o V6 variklius turintiems galantams - 205/60 R15 

Zhiema vazhineju su stock R15, vaizdas irgi nelabai koks...
R16 jau daug geriau, R17 gerai atrodo tik suzheminus mashina.
Manau, tavo R17 liete arkas, nes buvo netinkamo ishneshimo arba pats diskas per platus. Pavyzdzhiui stock rykliai ejo su R17 ratais, kurie berods 7 coliu plochio, todel jokiu problemu nekyla su arku lietimu.
Ash vazhinejau taip pat su R16 diskais 7 coliu plochio, buvo tikrai jau per daug ishlinde ir gala daug prisikrovus vos vos liesdavo. Dabar uzhsidejus 6.5 coliu plochio ratus viskas ok, gerokai labiau viduje arku

Tose nuotraukose yra stock R15 ratlankiai su, ko gero, 195/60 padangomis.
Beje stock 1.8 priklauso 185/70 R14 (

'92 Colt GTI
'94 Galant V6 4x4
'01 Galant V6 Avance
...
Hyundai i30N Performance
'94 Galant V6 4x4
'01 Galant V6 Avance
...
Hyundai i30N Performance
Beje, tamstai ant R17 ratu pagal tai, kokios dedasi originalios padangos ant R14, tai gaunasi, jog net ir 205/45 R17 yra siek tiek didokos (o pas tave rasei kad 225/45), tai manu uzsidejus 205/45 padangas turetu neliesti, nes padanga susiauretu po 1 cm is abie ju pusiu 

Lancer 1.5 '90 (-)
Eclipse 2.0 '94 (-)
Talon 2.0 '98 (-)
Talon TSi AWD '90 (-)
EVO VIII GSR '05 (-)
EVO X MR '09 (+)
Eclipse 2.0 '94 (-)
Talon 2.0 '98 (-)
Talon TSi AWD '90 (-)
EVO VIII GSR '05 (-)
EVO X MR '09 (+)
cia geras puslapis (jei java script veikia) - http://www.miata.net/garage/tirecalc.html
parodo, kaip atrodytu padangele lyginant su stock, keiciant pirmosios parametrus.
tik man truputi dar neaisku, kodel ploninant padanga/didinant ratlankiu spinduli, reikia platinti padanga (kad ant posukio nunusimontuotu?
)
parodo, kaip atrodytu padangele lyginant su stock, keiciant pirmosios parametrus.
tik man truputi dar neaisku, kodel ploninant padanga/didinant ratlankiu spinduli, reikia platinti padanga (kad ant posukio nunusimontuotu?

Galant 96 m., 2.0l, sedanas