tikiuos rashau i teisinga skyriu. Man atsirado tox klausimas, yra mashiniukas mitsubishi eclipse GTS, jis ispanijoje, ishkilo sunkumo del techapziuros ten praejimo

Aciu
Aciu labai bent uzh problemos ishnagrinejimo pradzia!!! Tai gal kasnor uzsiima chia tuo? Mashina tikrai buvo parvaryta ish shtatu, kaip pardavejas sako. Zhmones, jei kas verchiates tuo, pamachykit, nes na atrodo kad subinej dabar tupiu su tuo COCWytska rašėCOLONpasinaudojus http://www.acronymfinder.com radau keleta idomiu vertimu COC sutrumpinimo:
Chamber of Commerce
Cocaine
Combined Oral Contraceptive
Certificate Of Compliance
Certificate of Conformity
Certificate Of Conformance
Manau tai paryshkintasis. Kitaip sakant reikia atitikties sertifikato, t.y. to ka lietuvoje daro visom is jav atvarytom masinom ir tai yra pakankamai vargo ir kysiu reikalas. Lietuvoje paprastai tai padaroma per pazistamus, o kaip tu tai padaryti ispanijoje - neisivaizduoju.
jooo, vlip achkarik, kaip saka.... shiaip ji su LT numeriais ir reginta lietuvoje ant manes. tarkime jei nuspreschiau ja uzhregistruot ant mamos ar draugo lietuvoje, ar man reikia ja vel gabenti i lietuva, ar pakaktu musu dokumentu, mashinos dokumentu ir pan.? labai tau achiu uzh nurodymus.Wytska rašėCOLONsitos eclipses gaminamos tik jav, taigi gali buti ramus, taves neapgavo. Ir apskritai visos jos gaminamos tik jav nuo 2000metu.
Lietuvoje tai gal tau ir parupintu kas ta sertifikata, bet jis netiktu ispanijoje. Manau realiausias budas butu tau gauti sertifikata lietuvoje, prisiregistruoti lietuvoje masina, gauti lietuviskus numerius ir su jais vaziuoti i savo ispanija. tada tu ten galesi pora menesiu legaliai vazineti su lt numeriais, o realiai tai kadangi negali niekas irodyti kiek laiko tu gyveni ispanijoje , tai visada galesi ten vazineti. Taciau jei tu ten legaliai dirbi ir t.t. tai prisikabintu mentai ir gali baigtis labai blogai. taigi tau reikeu ta masina prisiregistruoti lietuvoje tevo, mamos, zmonos ar draugo vardu, pas notara pasidaryti igaliojima su ta masina vazineti uzsienyje ir tada niekas niekada negales prisikabinti, kadangi tu vazineji ispanijoje ne su savo masina o ji yra registruota lietuvoje.
tu paskaityk dar karta ka parasei ir pagalvok kokiu nesamoniu tu klausineji.cosmozona rašėCOLONgerbiamieji, o dar klausimas i shia tema. prie mano minetos mashinos nera jos dokumentu (ar ten jos pasas, nu zhodzhiu aprashymo dokumentu kur aprashyta kokia ji nuredejo nuo konvejerio) gal imanoma lietuvoje gauti toki dokumentuka...
itariu jis cia apie owners manual'a kalbaRuffian rašėCOLONtu paskaityk dar karta ka parasei ir pagalvok kokiu nesamoniu tu klausineji.cosmozona rašėCOLONgerbiamieji, o dar klausimas i shia tema. prie mano minetos mashinos nera jos dokumentu (ar ten jos pasas, nu zhodzhiu aprashymo dokumentu kur aprashyta kokia ji nuredejo nuo konvejerio) gal imanoma lietuvoje gauti toki dokumentuka...