C50?
C50?
Saliut, norejau pasitikslinti apie C50.
Rinkau auto merginai is keliu variantu, optimaliausiai pasirode colt. Tik pasigedau info: kokia ju varikliu kompresija? Ir ar as kazkur skaiciau ar man prisisapnavo, kad po 200.000 kazkas spacifisko gali atsitikti varikliui?
Dekui uz info.
Rinkau auto merginai is keliu variantu, optimaliausiai pasirode colt. Tik pasigedau info: kokia ju varikliu kompresija? Ir ar as kazkur skaiciau ar man prisisapnavo, kad po 200.000 kazkas spacifisko gali atsitikti varikliui?
Dekui uz info.
Re: C50?
Kokia bus kompresija, tai cia jau kaip sakant kiekvieno motoro asmeninis reikalasDK rašėCOLONSaliut, norejau pasitikslinti apie C50.
kokia ju varikliu kompresija?

Beje, sie Coltai ejo su 1.3 1.5 1.8 ir 1.8D (neskirstant jau pagal voztuvu skaiciu ar karba-ipurskima) varikliais (buvo dar ir su kitokiais, bet ne "europiniai") ir jeigu domina siu varikliu suspaudimo laipsniai, tai vakare galesiu parasyt

Nebutinai, sheip ir mano yra GLXi, bet nera nei el langu, nei vairo siprintuvo.marius rašėCOLONir GLXi (vairo stiprintuvas, el. langai,el. veidr....)
Beje, auto (bent jau Colt/Lancer) apbudinama pvz:
Модель [40Q]
Модификация [C62A]
Комплектация [LNJEQL6]
Код опции U17
Ir kiek as issiaiskinau, tai navarotai yra apibudinami butent "Код опции".
Jei nesunku, tai Mariau ir ZyXeli, brukstelkit savo auto VIN'us man i privata, pabandyciau isiaiskinti kas cia ka is tikruju reiskia sulygindamas nusu triju auto visus tuos parametrus.
Beje, tavo mariau tai 1.5 12V GLXi, vairo stiprintuvas, el veidrodziai ir el langai buvo"stock", ar pats isidejai?
O tavo ZyXeli, tai zinau tik kad 1.5 12V ir kad vairo stiprintuvas yra. o kaip ten langai, veidrodziai elektra ar ne?
- markoh
- Garbės narys
- PranešimaiCOLON 2882
- UžsiregistravoCOLON 2004 08 14, 03:00
- AutomobilisCOLON Colt GTi/ Leon Sport Edition MY02
- SkypeCOLON markoh74
- MiestasCOLON Vilnius
Idomiai, jei pas tave GLXi ir vairo stiprintuvo nera, kaip minimum tas pribumbasas pas visus GLXi yra, o vat el. veidrodziai, veidrodeliai, faros, tik pas kai kuriuos (pvz. pas mane) jau buvo. Vin'o dabar prie vietos neturiu. 

Micius rašėCOLONNebutinai, sheip ir mano yra GLXi, bet nera nei el langu, nei vairo siprintuvo.marius rašėCOLONir GLXi (vairo stiprintuvas, el. langai,el. veidr....)
Beje, auto (bent jau Colt/Lancer) apbudinama pvz:
Модель [40Q]
Модификация [C62A]
Комплектация [LNJEQL6]
Код опции U17
Ir kiek as issiaiskinau, tai navarotai yra apibudinami butent "Код опции".
Jei nesunku, tai Mariau ir ZyXeli, brukstelkit savo auto VIN'us man i privata, pabandyciau isiaiskinti kas cia ka is tikruju reiskia sulygindamas nusu triju auto visus tuos parametrus.
Beje, tavo mariau tai 1.5 12V GLXi, vairo stiprintuvas, el veidrodziai ir el langai buvo"stock", ar pats isidejai?
O tavo ZyXeli, tai zinau tik kad 1.5 12V ir kad vairo stiprintuvas yra. o kaip ten langai, veidrodziai elektra ar ne?
Opel Zafira 2,2 DTI- Family Edition
Seat Leon TDI Sport- daily Edition
Širdy Mitsubishi
Zinau, naudojuos, deje ten tikrai ne visa info. Nera 1.5 ipurskimo 8V variklio (62kW galia). Be to pas si varikli (bent jau mano lanceryje) voztuvai reguliuojasi mechaniskai, o ne automatiskai. anyvai ten tikrai daug reikalingos info, kas turi C50/C60Dzhedaj rašėCOLONmodules.php?name=Encyclopedia&op=content&tid=70

- ZyXEL
- Valdybos narys
- PranešimaiCOLON 11310
- UžsiregistravoCOLON 2004 08 12, 03:00
- AutomobilisCOLON Lancer Evolution GSR 2011
- SkypeCOLON zyxelis
- MiestasCOLON Vilnius
- CONTACTCOLON
Pas mane tik elektriniai veidrodėliai ir stipriakas vairo. Fig znajiet kas ten kaip su tais GLXi, bet ant šiknos mašinos būtent taip parašyta 

Mitsubishi Colt 91' 1.5L 12V (C50) - Parduotas
Mitsubishi Colt 94' 1.6L 16V (CA0) - Parduotas
Eagle Talon TSi 95' 2.0L+T (D32A) - Parduotas
Lancer Evolution X GSR 2011
Mitsubishi Colt 94' 1.6L 16V (CA0) - Parduotas
Eagle Talon TSi 95' 2.0L+T (D32A) - Parduotas
Lancer Evolution X GSR 2011
Nu va iseina taip:ZyXEL rašėCOLONPas mane tik elektriniai veidrodėliai ir stipriakas vairo. Fig znajiet kas ten kaip su tais GLXi, bet ant šiknos mašinos būtent taip parašyta
Mano - tik elektriniai veidrodeliai
ZyXel'io - elektriniai veidrodeliai ir vairo stiprintuvas
Mariaus - elektriniai veidrodeliai, elektriniai langai ir vairo stiprintuvas
Va kaip grazu, o pas mus visus 3 yra GLXi

tai va, kai turesit tuos nueriukus VIN po ranka, mestelkit privatan, gal ka issiaiskinsim.
Beje ir kiti turintys C50/C60 prisijunkit, gal karta padarysim tvarka tai maisalynei

- markoh
- Garbės narys
- PranešimaiCOLON 2882
- UžsiregistravoCOLON 2004 08 14, 03:00
- AutomobilisCOLON Colt GTi/ Leon Sport Edition MY02
- SkypeCOLON markoh74
- MiestasCOLON Vilnius
Micius rašėCOLONNu va iseina taip:ZyXEL rašėCOLONPas mane tik elektriniai veidrodėliai ir stipriakas vairo. Fig znajiet kas ten kaip su tais GLXi, bet ant šiknos mašinos būtent taip parašyta
Mano - tik elektriniai veidrodeliai
ZyXel'io - elektriniai veidrodeliai ir vairo stiprintuvas
Mariaus - elektriniai veidrodeliai, elektriniai langai, vairo stiprintuvas ir elektra reguliuojamas faru aukstis
Va kaip grazu, o pas mus visus 3 yra GLXi![]()
tai va, kai turesit tuos nueriukus VIN po ranka, mestelkit privatan, gal ka issiaiskinsim.
Beje ir kiti turintys C50/C60 prisijunkit, gal karta padarysim tvarka tai maisalynei![]()
![]()
![]()
Opel Zafira 2,2 DTI- Family Edition
Seat Leon TDI Sport- daily Edition
Širdy Mitsubishi