galant '89 td - ėdrus?

Visi klausimai apie Mitsubishi modelius, nesusiję su jų remontu
Vartotojo avataras
Vyk
Dalyvis
PranešimaiCOLON 7
UžsiregistravoCOLON 2006 10 22, 21:30
MiestasCOLON Kaunas

galant '89 td - ėdrus?

Neperskaitytas pranešimas Vyk » 2006 10 22, 21:32

kas tokiais mazdaug vazineja ir galetu pasakyt kokios vidutines mieste sanaudos saliarkos? ir siaip kokios dazniausios bedos? nu bet kuro sanaudos labiausiai rupi :) priklausomai nuo ju gal ir y kluba ystosiu :)

ps. turbut apie tai jau kalbeta, bet as kiaurias, nerandu,.
Paskutinį kartą redagavo 1 Vyk. Iš viso redaguota 2006 kartus.

Vartotojo avataras
Riebus
Garbės narys
PranešimaiCOLON 9490
UžsiregistravoCOLON 2004 09 13, 03:00
AutomobilisCOLON Peshkom
SkypeCOLON Riebus
MiestasCOLON Anapilis

Neperskaitytas pranešimas Riebus » 2006 10 22, 21:55

tai jau tikrai kiauras nes visai nesenai apie tai kaskas kartojo n-taji karta :wink:

lauk pirmadienio ateis galanterijos pakartos
Lexus IS350 Дас ист фантастишь...
Neturejo Matosas problemu nusipirko DSM!

Vartotojo avataras
ZyXEL
Valdybos narys
PranešimaiCOLON 11310
UžsiregistravoCOLON 2004 08 12, 03:00
AutomobilisCOLON Lancer Evolution GSR 2011
SkypeCOLON zyxelis
MiestasCOLON Vilnius
CONTACTCOLON

Re: galant '89 td

Neperskaitytas pranešimas ZyXEL » 2006 10 22, 21:57

Vyk rašėCOLONkas tokiais mazdaug vazineja ir galetu pasakyt kokios vidutines mieste sanaudos saliarkos? ir siaip kokios dazniausios bedos? nu bet kuro sanaudos labiausiai rupi :) priklausomai nuo ju gal ir y kluba ystosiu :)

ps. turbut apie tai jau kalbeta, bet as kiaurias, nerandu,.
Apie galantus, bet naujesnius: forum/viewtopic.php?t=3506&start=0

O apie tuos senus net nežinau kas galėtų paporint...
Mitsubishi Colt 91' 1.5L 12V (C50) - Parduotas
Mitsubishi Colt 94' 1.6L 16V (CA0) - Parduotas
Eagle Talon TSi 95' 2.0L+T (D32A) - Parduotas

Lancer Evolution X GSR 2011

Vartotojo avataras
Roliz
Dalyvis
PranešimaiCOLON 6440
UžsiregistravoCOLON 2005 02 19, 02:00
AutomobilisCOLON Accord Tourer
SkypeCOLON stotas
MiestasCOLON Kaunas

Neperskaitytas pranešimas Roliz » 2006 10 22, 22:28

1.8 ar 2.0 ?
Accord Tourer

Vartotojo avataras
Vyk
Dalyvis
PranešimaiCOLON 7
MiestasCOLON Kaunas

1.8!

Neperskaitytas pranešimas Vyk » 2006 10 22, 23:14

ach damn it, neparasiau kad 1.8td domina :)
Paskutinį kartą redagavo 2 Vyk. Iš viso redaguota 2006 kartus.

Vartotojo avataras
Roliz
Dalyvis
PranešimaiCOLON 6440
SkypeCOLON stotas
MiestasCOLON Kaunas

Neperskaitytas pranešimas Roliz » 2006 10 22, 23:50

senesniu metu toks pats ima 7-8 mieste , 5-6 uzmiesty kazkur taip .
Accord Tourer

Vartotojo avataras
Vyk
Dalyvis
PranešimaiCOLON 7
MiestasCOLON Kaunas

7-8?

Neperskaitytas pranešimas Vyk » 2006 10 22, 23:50

lyg ir ėdrokas kaip 1.8.. nors turbut sunkus micius

pirkt-nepirkt.
nors dyzliaus ir nesunku gaut pigesnio, bet vistiek alga apmazins 8l dyzliaus mieste, jei tas galantas tikrai toks alkanas

mano nuomone apskritai 1.8td variklis turetu apsiriboti <~7l mieste.. bet arba mano zinios siauros arba.. kazkur lyg girdejau kad galantai dyzeliai edrus. ar lanceriai. ar isvis micai. nebeatsimenu, o gal isvis kazka maisau

Vartotojo avataras
Roliz
Dalyvis
PranešimaiCOLON 6440
SkypeCOLON stotas
MiestasCOLON Kaunas

Re: 7-8?

Neperskaitytas pranešimas Roliz » 2006 10 23, 00:09

Vyk rašėCOLONlyg ir ėdrokas kaip 1.8.. nors turbut sunkus micius

pirkt-nepirkt.
nors dyzliaus ir nesunku gaut pigesnio, bet vistiek alga apmazins 8l dyzliaus mieste, jei tas galantas tikrai toks alkanas

mano nuomone 1.8td turetu apsiriboti <7l mieste.. bet arba mano zinios siauros arba.. kazkur lyg girdejau kad galantai dyzeliai edrus. ar lanceriai. ar isvis micai. nebeatsimenu, o gal isvis kazka maisau
pala tuoj dar guglej paziuresiu . nu tai jis ne guolis su 45 ag o su 82 ag. be to vienur raso 4.8 / 5.6 o kitur 7.5 / 9 . reik laukt kol dyzelistas parasys. Nes su
dyzeliu kai vaziuodavau kuro sanaudu nematuodavau :D
Accord Tourer

Vartotojo avataras
Vyk
Dalyvis
PranešimaiCOLON 7
MiestasCOLON Kaunas

Neperskaitytas pranešimas Vyk » 2006 10 23, 00:12

jis turi 82 arklius? kiek cia gaunas.. ~65kw? smagiai gal visai skamba.
apskritai nereik man stebuklingos traukos, svarbiausia ekonomiskumas is esmes. myliu dyzelius, ypac turbo :. buciau emes golfely koky ar jetta, bet va pasitaike micas toks, o apie mitsus siaip labai geros nuomones esu, tai va ir sudomino japonas. ryklys mano svajone.
esu dirbantis studentas ir reik ratu iki darbo ir savaitgaliais netolimom kelionem uz miesto, taigi ekonomiskumas ir dar kart ekonomiskumas. jei valgytu apie <7 ar 7l tai imciau nemastydamas. :idea:

Vartotojo avataras
Roliz
Dalyvis
PranešimaiCOLON 6440
SkypeCOLON stotas
MiestasCOLON Kaunas

Neperskaitytas pranešimas Roliz » 2006 10 23, 00:15

Vyk rašėCOLONapskritai nereik man stebuklingos traukos, svarbiausia ekonomiskumas is esmes. myliu dyzelius, ypac turbo :. buciau emes golfely koky ar jetta, bet va pasitaike micas toks, o apie mitsus siaip labai geros nuomones esu, tai va ir sudomino japonas. ryklys mano svajone.
esu dirbantis studentas ir reik ratu iki darbo ir savaitgaliais netolimom kelionem uz miesto, taigi ekonomiskumas ir dar kart ekonomiskumas. jei valgytu apie <7 ar 7l tai imciau nemastydamas. :idea:
manau ateis geriau nusimanantys su tai dyzeliais ir papasakos. jei mastai tarp golfo ir galanto tai imk galanta . Smagumas su juo vaziuot :)
Accord Tourer

Vartotojo avataras
Vyk
Dalyvis
PranešimaiCOLON 7
MiestasCOLON Kaunas

Neperskaitytas pranešimas Vyk » 2006 10 23, 00:20

tai del to ir sudomino kad smagumas. jau vien kad japoniska masina tai jai didelis raudonas pliusas, bet va kad jei tas golfelis dyzelis valgo tik 5l kokius tai labai viliojanciai skamba :) nors jei ne turbodyzelis tai turbut vaziiuojant jausmas kad tik 2cilindrai masinoj dirba, nekokia trauka matyt..

Vartotojo avataras
ZyXEL
Valdybos narys
PranešimaiCOLON 11310
SkypeCOLON zyxelis
MiestasCOLON Vilnius
CONTACTCOLON

Neperskaitytas pranešimas ZyXEL » 2006 10 23, 00:21

Vyk rašėCOLONnereik man stebuklingos traukos
Vyk rašėCOLONsvarbiausia ekonomiskumas is esmes
viena
Vyk rašėCOLONmyliu dyzelius, ypac turbo
Vyk rašėCOLONekonomiskumas ir dar kart ekonomiskumas
Vyk rašėCOLON<7 ar 7l
kita...

Sorry, bet gal geriau golfas 1.3 dyzelis ar koks starlet'as 0.9 duja? :roll:

Vartotojo avataras
Vyk
Dalyvis
PranešimaiCOLON 7
MiestasCOLON Kaunas

Neperskaitytas pranešimas Vyk » 2006 10 23, 00:28

1-ka nori pasakyti? golfas 1.3 benzo ims ne maziau nei 5-6l manau (golfai tik 1.6 dyzeliai buna tarp kitko :), taip kad dyzelis bet kuriuo atveju pigiau.

2-tuo labiau pigesnio benzo taip lengvai negausi.

3-tuo labiau nzn kiek cia tiesos, bet turbodyzeliai lyg ekonomiskesni nei neturbo.

4-tuo labiau del manes galetu but ir neturbo (jei vistik mano 3 teiginys neteisingas),geriau sudiniau trauktu, kad tik maziau valgytu, bet kiek pastebejau, galantu neturbodyzeliu nebuna.

nu aisku, as jaunas kvailas blabla ir noriu kad ir pigu ir greita butu; bet bet kuriuo atveju ekonomiskumas man svarbiau. aisku tokiu atveju reiktu imt golfa koky, bet jei galantas needrus labai butu.. tai kodel gi nepasiemus ko nors prabangesnio nei guoliuxaszssz ant kiekvieno kampo stovintis. dar galima butu ziet colta/lancer dyzeliuka, bet kad pasiula ju neyspudinga kiek pastebejau.

ydomu daugiau tokiomis masinomis vazinejanciu arba vazinejusiu komentaru, kiek is patirties jie sanaudas mieste mate yra :

Vartotojo avataras
Roliz
Dalyvis
PranešimaiCOLON 6440
SkypeCOLON stotas
MiestasCOLON Kaunas

Neperskaitytas pranešimas Roliz » 2006 10 23, 00:33

Vyk rašėCOLONka nori pasakyti? golfas 1.3 benzo ims ne maziau nei 5-6l manau (golfai tik 1.6 dyzeliai buna tarp kitko :), taip kad dyzelis bet kuriuo atveju pigiau.

tuo labiau pigesnio benzo taip lengvai negausi.

tuo labiau nzn kiek cia tiesos, bet turbodyzeliai lyg ekonomiskesni nei neturbo.

tuo labiau del manes galetu but ir neturbo, kad tik maziau valgytu, bet kike pastebejau, galantu neturbodzliu nebuna.

nu aisku, as jaunas ir noriu kad ir pigu ir greita butu, bet bet kuriuo atveju ekonomiskumas man svarbiau. aisku tokiu atveju reiktu imt golfa koky, bet jei galantas needrus labai butu.. tai kodel gi nepasiemus ko nors prabangesnio nei guoliuxaszssz ant kiekvieno kampo stovintis. dar galima butu ziet colta/lancer dyzeliuka, bet kad pasiula ju neyspudinga kiek pastebejau..
keiksi veliau tu ta maza barskala ... jei kaip daugeliui studentu tenka vazinetis i teviske , daug daiktu nepaimsi ir 4 pakeleiviai netilps. kiekvienam gale yra savu minusu ir pliusu . as tai tavo vietoj imciau galanta ir tikrai nepergyvenciau del vieno-dvieju litro didesniu sanaudu .
Accord Tourer

Vartotojo avataras
ZyXEL
Valdybos narys
PranešimaiCOLON 11310
SkypeCOLON zyxelis
MiestasCOLON Vilnius
CONTACTCOLON

Neperskaitytas pranešimas ZyXEL » 2006 10 23, 01:32

1. Galantai yra sunkūs ir dideli, todėl jiems patempti reikia daugiau sysės- dėl to reikia daugiau sudeginti kuro.
2. Kad mašina valgytų mieste mažiau 7L /100Km? O gal kalbama apie 50Km? :roll: Na nežinau, nebent koks saulės batareikom varomas kiaušinio formos vienavietis, kuris naudoja benziną tam, kad užsukt barzdaskutės peiliukus, kuriuos naudoja vairuotojas, važiuojant į darbą barzdai skustis :roll:
3. Jei esi taip giliai susirūpinęs kuro sąnaudom (litro normose)- tai darau prielaidą, kad neturi atliekamų pinigų, kuriuos galėtum kas mėnesį investuoti į auto ir manau, kad nepagalvojau už ką tu jį tvarkysi (1989m. automobilis ne nuliovas būna, vienok). Draudimas, padangos, tepalai ir visi kiti einami dalykai. Apie tai pagalvojai? Spėju nusižiūrėjai auto už kokį 1000Lt ir galvoji, kad viskas bus ok? :)

Sorry už mano pesimizmą šituo klausimu, bet tikrai nemanau, kad "būnant studentu" reikia "žiūrėti į ekonomišką auto", reikia taip pat žiūrėti ar ją galėsi išlaikyti, o ne tik išmaitinti ;)

BUTTON_POST_REPLY