Iskilo toks klausimas, turiu 2003m 3g GTS automata-trip tronika ir niekur nerandu automatines pav dez dinaminiu charakteristiku

Aciu is anksto

P.S.
Niekur forume neradau tokios info

Nasas rašėCOLONSveikas prisijungesna tikrai dar nemoki su ja važiuot jei jau 100 per 8,9 s darai
šiaip mechaninis GTS'as 100 daro per 6,7-6,9 s , na o automatas per 7-7,2 s kažkur. taip kad praktikuokis dar
o del sanaudu tai jokio skirtumo kaip vaziuosi ar ant D ar ant sporty pats metysi pavaras. viskas priklauso kaip važiuosi ir ant kokiu rpm mesi pavaras.
A tai kaip rek is vietos pajudeti "dinamiskai" gal gazuot nuspaudus stabdi ir staigiai atleist ji??? Ar nusisneku???Dzhedaj rašėCOLONNebutinai reikia sukti iki redline, kad pasiektum didzhiausia greiti.
Maksimali 3.0 v6 variklio galia yra prie 5500rpm. Vadinasi toliau galios ir sukimo momento kreives staigiai krenta zhemyn, ir mashina prie didesniu apsuku juda daugiau ish inercijos.
Didzhiausia pagreiti pasieksi jungdamas begi butent mazhdaug prie 5500rpm.
ACIUNasas rašėCOLONžodžiu taip, visų pirma šita pavarų dėžė yra "protinga" ir prisitaiko prie tavo važiavimo stiliaus, šiaip mano važiuojant ant D ir užmynus dugna visada drožia iki redlainotoliau kas liečia greita isibegejima tai visada naudok tiktai sporty režimą kai pats gali permesti pavaras. jis greitesnis nei D. visur taip užsienio 3G eclipsiu forume rades aš ir pats kai bandžiau tai sporty buvo greitesnis nei D tikrai. startuok taip - užmini su kaire koja ant stabdzio, o su desine gaza kiek imanoma aukstesnius rpm laikyk, bet ziurek prie kokiu apsuku issilaiko masina dar stovedama ir visa isitempusi. nes jei uzminsi dugna tai tikrai stabdziai jos neislaikys. na kai gauni starta stabdy numeti, is pradziu dar smarkai nemini gazo kad neprasikastum ant vietos, o jau paskui mini dugna
drozi iki kokiu 6300-6400 pirma pavara, eini i antra, i trecia nuo kokiu 6200 rpm. gazo neatleidi perjungdamas pavaras, visa laika laikai dugna ispaudes. tai va tiek butu pagalbos is mano puses
paskui pats pajusi kaip ka reikia daryti pasipraktikaves, sekmes
na priklauso kokiais atstumais ir kaip važinesi aiskuDainuxas rašėCOLON ACIU![]()
Super, as jau galvojau, kad beda turiu)
A kaip su sanaudom? Ziema mieste ir vasara? Taip pat uzmiestyje? I kiek telpama ne misriu rezimu?
aciuNasas rašėCOLONna priklauso kokiais atstumais ir kaip važinesi aiskuDainuxas rašėCOLON ACIU![]()
Super, as jau galvojau, kad beda turiu)
A kaip su sanaudom? Ziema mieste ir vasara? Taip pat uzmiestyje? I kiek telpama ne misriu rezimu?ziema tai nezinau neskaiciavau. mieste man dabar gaunasi važinejant 14 litru ant 100 km. aisku pasistengus laisvai galima sutilpti ir i 11 l, bet nesigauna taip tikrai
užmiestyje kokie 9 l. mišriu režimu gaunasi kokie 11-12 litru ant 100 km.
pirmas dalykas,tai sveikinu isigijus pati geriausia pirkini is 3G Eclipsiu,nu gal nevisai pati geriausia,nes geriausias yra GTS manualDainuxas rašėCOLONSveiki visi! Tikiuosi priimsite i savo tarpa dar viena naujoka ir pasidalinsite savo ismintim ir ziniomis
Iskilo toks klausimas, turiu 2003m 3g GTS automata-trip tronika ir niekur nerandu automatines pav dez dinaminiu charakteristikugal jus kas zinot??? Per kiek S jis ima 100km su automatu ir su trip-troniku??? Kokios kuro sanaudos vaziuojant su skirtingais pav dez rezimais???
Aciu is anksto
P.S.
Niekur forume neradau tokios infoir apskritai nete, tik vidutines kuro sanaudas ir tai, neaisku kokios pavaru dezes... Gal ten jokio skirtumo, bet kiek bandziau su troniku vaziuojant matuot 100km/s tai man nesigavo maziau 8.9s/100km, gal nemoku vaziuot
)