Kaip įjungti Cruise autopilotą?
Kaip įjungti Cruise autopilotą?
Niekaip nesuprantu kaip ji įsijungia. Paspaudžiu mygtuką (kuris yra tik vienas), bet niekas neveikia, tik lemputė užsidega ir viskas? 

GALANT(7) 2.5, V6, 24v,
163 AG.
163 AG.
-
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 572
- UžsiregistravoCOLON 2006 08 07, 13:35
ar ne nuleidimas zemyn uzfiksuoja esama greiti? o poto keliant greitis dideja ir fiksuojasi, bei zemyn leteja ir fiksuojasi. o i save numetamas autopilotas.Dzhedaj rašėCOLONRankeneles pakelimas i virshu ijungia greichio palaikyma.
Tada rankeneles pakelimas ar nuleidimas keichia greiti.
Vnz viskas ant jos parashyta

- Wytska
- Garbės narys
- PranešimaiCOLON 4899
- UžsiregistravoCOLON 2004 11 17, 02:00
- AutomobilisCOLON nemitsubishi
- MiestasCOLON Kaunas
pas mane tai butent taip. dar trumpai pakelus i virsu yra atstatomas anksciau buves greitis jei buvo spusteltas stabdis ar patraukta rankenele i save.gincevince rašėCOLON ar ne nuleidimas zemyn uzfiksuoja esama greiti? o poto keliant greitis dideja ir fiksuojasi, bei zemyn leteja ir fiksuojasi. o i save numetamas autopilotas.
Mitsubishi Eclipse GS '01 (sold)
Mitsubishi Carisma GDI '98 (sold)
Mitsubishi Colt '06 (sold)
Mitsubishi Carisma GDI '98 (sold)
Mitsubishi Colt '06 (sold)
-
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 572
- UžsiregistravoCOLON 2006 08 07, 13:35
sito fokuso dar nezinojau. reiks pabandyti;)wytska rašėCOLONpas mane tai butent taip. dar trumpai pakelus i virsu yra atstatomas anksciau buves greitis jei buvo spusteltas stabdis ar patraukta rankenele i save.gincevince rašėCOLON ar ne nuleidimas zemyn uzfiksuoja esama greiti? o poto keliant greitis dideja ir fiksuojasi, bei zemyn leteja ir fiksuojasi. o i save numetamas autopilotas.
-
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 721
- UžsiregistravoCOLON 2005 02 24, 02:00
- AutomobilisCOLON Renault Grand Scenic
- MiestasCOLON Vilnius
Ir kodel sito navaroto nera mano galanteDzhedaj rašėCOLONTfu sorry
Nuleidimas zhemyn fiksuoja
O su pakelimu tas bajeris visai neblogas, pravazhiuoji koki kelio remnota, spusteli ir sau lenki visus nespausdamas pedalo

Renault Grand Scenic Energy 130
Galant 95m 2.0 V6 vysniavas parduotas
Space Runner 92m 1.8 melynai pilkas - parduotas
Colt 92 m 1,6 melynas - parduotas
Lancer EXE 91m - parduotas
Mazda 626 - suduzo i eklipse :(
Apie Opelius nesakysiu
Apie Opelius nesakysiu
- Dzhedaj
- Garbės narys
- PranešimaiCOLON 15290
- UžsiregistravoCOLON 2004 08 12, 03:00
- AutomobilisCOLON Hyundai i30N Performance
- SkypeCOLON dzhedajus
- MiestasCOLON Kaunas
Taigi 2.0 V6 jau turetu buti visi navarotai, klima, elektriniai visi shudai ir cruise control...nors gal ir klystuDainiusl rašėCOLONIr kodel sito navaroto nera mano galanteDzhedaj rašėCOLONTfu sorry
Nuleidimas zhemyn fiksuoja
O su pakelimu tas bajeris visai neblogas, pravazhiuoji koki kelio remnota, spusteli ir sau lenki visus nespausdamas pedalo? Blemba, susinervinau

Visa laime, kad pas mane nera tos reguliuojamos pakabos, matyt pirmasis savininkas atsisake, nes ejo ji by default

'92 Colt GTI
'94 Galant V6 4x4
'01 Galant V6 Avance
...
Hyundai i30N Performance
'94 Galant V6 4x4
'01 Galant V6 Avance
...
Hyundai i30N Performance
-
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 721
- MiestasCOLON Vilnius
Nu zinok ne visuose V6 buna tie navarotai. Esu mates ir be klimos (su paprastu AC), be kruizkontrolo tikrai nemazai yra...Dzhedaj rašėCOLONTaigi 2.0 V6 jau turetu buti visi navarotai, klima, elektriniai visi shudai ir cruise control...nors gal ir klystuDainiusl rašėCOLONIr kodel sito navaroto nera mano galante? Blemba, susinervinau
Visa laime, kad pas mane nera tos reguliuojamos pakabos, matyt pirmasis savininkas atsisake, nes ejo ji by default
O kas per reguliuojama pakaba? Vot nzn apie ja nieko.
Apie Opelius nesakysiu
Apie Opelius nesakysiu
-
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 721
- MiestasCOLON Vilnius
Tai gal skydelio apsvietima reguliuoja?seeker rašėCOLONO ka daro toks sukamas ratukas iš kairės pusės prie vairo su pavaizduotu lygtai spidometru ar kuom ten?
Apie Opelius nesakysiu
Apie Opelius nesakysiu
- Dzhedaj
- Garbės narys
- PranešimaiCOLON 15290
- UžsiregistravoCOLON 2004 08 12, 03:00
- AutomobilisCOLON Hyundai i30N Performance
- SkypeCOLON dzhedajus
- MiestasCOLON Kaunas
Taip, ten elementarus reostatas, reguliuoja skydelio ir visu mygtuku ir kitu prietaisu, kurie uzhsizhiebia ijungus shviesas, apshvietimo ryshkuma 
Reguliuojama pakaba ejo senesniuose GTI galantuose ir shituose E88A. Atseit gali pasirinkti kietuma ir t.t.(yra pora variantu: su 2 padetim sport ir cruise bei kitas var. su daugiau navarotu) panashu i citru bajerius, tik chia ne hidraulika, o kazhkai elektronishkai ta daro... Vieno naujo amortiko kaina i 3 nuliu zona lipa
Todel dazhniausiai vietoj ju idedami paprasti, o valdymas atjungiamas.
Visa laime pas mane nera nei valdymo mygtuku, nei kompo, nei saugikliams vietos (uzhglushinta gamyklishkai suagiklinej), todel sprendzhiu, kad ne koks meistrelis isheme viska, o taip ishriedejo ish gamyklos
P.S. Sorry uzh off-topic, bishki ir i tema parashiau
Beje, kai priversi veikti ta cruise, man idomu kaip carismoj tai padaryta. Ar greitejant mashinai su ijungtu cruise pedalas juda ar ne? Pas mane pedalas greichio dingsta ish po koju, ji mechanishkai traukia tas cruise valdymas
O vat space star'e jis lieka vietoj.
Taip pat ar atsijungia cruise, jei paspaudi akseleratoriu?
Galante paspaudi - greiteja, atleidi - grizhta prie nustatyto greichio

Reguliuojama pakaba ejo senesniuose GTI galantuose ir shituose E88A. Atseit gali pasirinkti kietuma ir t.t.(yra pora variantu: su 2 padetim sport ir cruise bei kitas var. su daugiau navarotu) panashu i citru bajerius, tik chia ne hidraulika, o kazhkai elektronishkai ta daro... Vieno naujo amortiko kaina i 3 nuliu zona lipa

Visa laime pas mane nera nei valdymo mygtuku, nei kompo, nei saugikliams vietos (uzhglushinta gamyklishkai suagiklinej), todel sprendzhiu, kad ne koks meistrelis isheme viska, o taip ishriedejo ish gamyklos

P.S. Sorry uzh off-topic, bishki ir i tema parashiau

Beje, kai priversi veikti ta cruise, man idomu kaip carismoj tai padaryta. Ar greitejant mashinai su ijungtu cruise pedalas juda ar ne? Pas mane pedalas greichio dingsta ish po koju, ji mechanishkai traukia tas cruise valdymas

Taip pat ar atsijungia cruise, jei paspaudi akseleratoriu?
Galante paspaudi - greiteja, atleidi - grizhta prie nustatyto greichio

'92 Colt GTI
'94 Galant V6 4x4
'01 Galant V6 Avance
...
Hyundai i30N Performance
'94 Galant V6 4x4
'01 Galant V6 Avance
...
Hyundai i30N Performance