Kaip pas 3G reguliuojasi priekines lempos?
Kaip pas 3G reguliuojasi priekines lempos?
Kaip pas 3G reguliuojasi priekines lempos 

Pas mane ir originalas tox pat kaip pas tave tik gal dabar atlaidziau jau ziuri i tuos statckus variantus, as savo kai pries metus variau registruot tai oj ojoi teko net galinius posukius ispjaut ir sudet geltonus stiklus, ir taip be LT i snekas nesileido, ka padarysi visi nori geresnio sviesto ant batono uzsitept 

- Wytska
- Garbės narys
- PranešimaiCOLON 4899
- UžsiregistravoCOLON 2004 11 17, 02:00
- AutomobilisCOLON nemitsubishi
- MiestasCOLON Kaunas
tai as masina irgi pries metus registravau... na o del posukiu,tai as nusipirkau geltonas lempas shtatuose, kur nuo 2003 metu eina, ir fsio, be problemu del posukiu. o beje, dar turiu abidvi raudonas galines lempas pardavimui. kiek jos gali kainuot?
Mitsubishi Eclipse GS '01 (sold)
Mitsubishi Carisma GDI '98 (sold)
Mitsubishi Colt '06 (sold)
- Wytska
- Garbės narys
- PranešimaiCOLON 4899
- UžsiregistravoCOLON 2004 11 17, 02:00
- AutomobilisCOLON nemitsubishi
- MiestasCOLON Kaunas
as susiradau kas parduoda panaudotas lempas per http://www.eclipseforums.org (aisku galima ir is parduotuves naujas OEM gauti), sumokejau per paypal.com 70$. nusiunte jis tas lempas draugeliui kuris gyvena jav, o tas skrisdamas i lietuva atsitempe jas.
is esmes, procedura sudetinga buvo...
tada as jau turejau tas lempas lietuvoje, nors masina dar keliavo konteineryje. parasiau i si foruma kad tipo cha, turiu 3G eklipses galines lempas, "spekit kas bus". tada mane visi ispyzdavojo kaip pridera naujokui, nes tipo masina surinkinesiu kaip LEGO
ir as supykau ir nesilankiau forume kokius 4menesius.
is esmes, procedura sudetinga buvo...
tada as jau turejau tas lempas lietuvoje, nors masina dar keliavo konteineryje. parasiau i si foruma kad tipo cha, turiu 3G eklipses galines lempas, "spekit kas bus". tada mane visi ispyzdavojo kaip pridera naujokui, nes tipo masina surinkinesiu kaip LEGO

Mitsubishi Eclipse GS '01 (sold)