kuom susije stabdziu kaladeles ir ABS?
kuom susije stabdziu kaladeles ir ABS?
ABS neveike gal jau puse metu. pries savaite baigesi stabdziu kaladeles, pasikeicia jas i naujas ir po ju keitimo vel pradejo veikti abs. veikia jau gal savaite... Ar gali stabdziu kaladejes buti susijusios su ABS? Arba cia man jau viskas paranormaliai vyksta...
Mitsubishi Lancer 2.0 D '96
Kad taip visiskai susije tai nemanau. Tiesog turbut kai keitei kaladeles pajudinai ten ABS laidus ir dacikus tycia/netycia, ko pasekoje atsirodo kur nors ABS grandineje kontaktas, kurio anksciau nebuvo ir tiek 

Lancer 1.5 '90 (-)
Eclipse 2.0 '94 (-)
Talon 2.0 '98 (-)
Talon TSi AWD '90 (-)
EVO VIII GSR '05 (-)
EVO X MR '09 (+)
Eclipse 2.0 '94 (-)
Talon 2.0 '98 (-)
Talon TSi AWD '90 (-)
EVO VIII GSR '05 (-)
EVO X MR '09 (+)
- Jarka
- Klubo narys
- PranešimaiCOLON 3227
- UžsiregistravoCOLON 2005 01 25, 02:00
- AutomobilisCOLON rav4
- MiestasCOLON Visatos centras
nezinau kaip kalades, bet po stabdziu disku pakeitimo mano abs maziau streikuoja.. 

ex 1g dohc n/a
ex 2g tsi flight simulator: desert eagle
evo VIII - winged hussar
http://www.makeroadssafe.com
ex 2g tsi flight simulator: desert eagle
evo VIII - winged hussar
http://www.makeroadssafe.com
ABS stabdymo kelias 30 proc ilgesnis. bet ABS gelbsti tik "civiliniam" vaziavime, nes pas visus instinktas minti dugna stabdziu,o ne graziai dozuotai stabdyt ir sukt, o tada masina nesivairuoja, o tik slysta, abs leidzia vairuot, nes neuzkerta rato, kol nesustoji ratas iki 10 km\h. o sporte, kur zmones su tam tikrai igudziais, be abs stabdziai geriau stabdo, o be to ir kiti tam tikri dalykai darosi, pvz su abs stabdziu pagalba beveik neuzmesi masinos galo. tingiu aiskint kam to reikia ir kada, bet esme, kad reikia.shafioras rašėCOLONABS yra gerai, jei nebutu pasiteisine, nedetu i beveik naujas masinas!
reziume: jei veikia tik instinktai, abs tave gali isgelbet, o jei sugebi ekstremaliose sitacijose mastyt be panikos, abs trukdo.
- Aikste
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 1116
- UžsiregistravoCOLON 2005 08 04, 03:00
- AutomobilisCOLON Mitsubishi Lancer 4WD universalas
- SkypeCOLON Aikste
- MiestasCOLON Kaunas
cia tokia mintis gime, gal sakau klubieciai sportininkai galetu sukurti tema apie sportinio vairavimo ypatumus, ar bendrai butu patarimai kaip elgtis ekstremaliose situacijose.Lince rašėCOLONTa ir turejau uomeny
Pvz pas mane AWD ir noretusi isnaudoti visus privalumus, na aisku ne miesto gatvese

Is anksto dekingas.
Lancer 93'(улонас LT) GLX universalas 1.6L 16V 83kW 4WD (raudonas, jau pensijoje)
Subaru Legacy 99' Wagon 2,5L AT Limited
Subaru Legacy 99' Wagon 2,5L AT Limited
- Lince
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 721
- UžsiregistravoCOLON 2005 02 19, 02:00
- MiestasCOLON Vilnius
- CONTACTCOLON
As ka tik kitoje temoje pasirasiau apie tai.
Nori ismokti reik vaziuot i megeju varzybas ir tada ismoksi. Pamatysi kaip kiti vaziuoja, jei kas neaisku pasiklausi ir tada viskas po biski prades aisket.
Shiaip galima per meetus pasimokyt truputi vaziuot.
Nori ismokti reik vaziuot i megeju varzybas ir tada ismoksi. Pamatysi kaip kiti vaziuoja, jei kas neaisku pasiklausi ir tada viskas po biski prades aisket.
Shiaip galima per meetus pasimokyt truputi vaziuot.
Mitsubishi Lancer EVO VIII
377Hp 486Nm 1.2Bar Boost
GT3071 Turbo
377Hp 486Nm 1.2Bar Boost
GT3071 Turbo
-
- Garbės narys
- PranešimaiCOLON 5203
- UžsiregistravoCOLON 2004 10 19, 03:00
- AutomobilisCOLON Subaru
- MiestasCOLON Vilnius
na mane abs sia ziema ishgelbejo ne viena karta, na ir kas kad stabdymo kelias ilgesnis bet vairuojasi ushtat, ir instinkto spausti stabdi ir laikyti netaip lengva atsikratyti
nors kai vazinejau su opeliuku tai jau buvau pripratus ir kitaip ten visaip su zemesnem pavarom ir t.t. stabdyti, bet vistiek abs geriau, bent ,man 

Galant'as 2.5 V6 24V parduotas
Jaguar XJ8 4.0 V8 parduota
Subaru Impreza
Jaguar XJ8 4.0 V8 parduota
Subaru Impreza