ar teko pirkti detales LIRO dabartineje LIROSTA parduotuveje
ar teko pirkti detales LIRO dabartineje LIROSTA parduotuveje
taigi klausimas kaip pas juos kainos? ar uzkeltos ar normalios ? kur dar patartumete pasizvalgyti?
LIRO dabartine LIROSTA
Vilnius: Verkių g. 44,
Tel. (8~5) 243 63 33
ACIU
LIRO dabartine LIROSTA
Tel. (8~5) 243 63 33
ACIU
- Matosas
- Garbės narys
- PranešimaiCOLON 14583
- UžsiregistravoCOLON 2004 08 16, 03:00
- AutomobilisCOLON Ealge Talon TSI AWD
- MiestasCOLON Sostinė
- CONTACTCOLON
Re: ar teko pirkti detales LIRO dabartineje LIROSTA parduotu
kainos tikrai vienos mažiausių vilniuje, o kokybę pasirinksi pacC`M`Y`K` rašėCOLONtaigi klausimas kaip pas juos kainos? ar uzkeltos ar normalios ? kur dar patartumete pasizvalgyti?
LIRO dabartine LIROSTA
Tel. (8~5) 243 63 33
ACIU

- mantasa
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 188
- UžsiregistravoCOLON 2005 10 09, 17:44
- AutomobilisCOLON Subaru Imreza
- SkypeCOLON mantasad
- MiestasCOLON Vilnius/Lazdyne
Kainos nedideles, galima ziureti. Dar gali paziet "Tekstaroje", "Acuroje", o siaip ko tiksliai reikia
4G63T - X
turejaw linksma istorija su lirosta kai paskirstymo dirzelio su guoliu ieskojaw
kai nusipirkaw dzeugiausi kad pigu, bet pasirodo ne to variklio detales ykiso chi chi chi
issprendem viska labai taikiai ir dar nuolaida gavaw.
su kainomis pas juos viskas tvarkoj tik chekink ka perki (kompe pazymi kad pardave viena, o ideda - kita)

kai nusipirkaw dzeugiausi kad pigu, bet pasirodo ne to variklio detales ykiso chi chi chi

su kainomis pas juos viskas tvarkoj tik chekink ka perki (kompe pazymi kad pardave viena, o ideda - kita)

tai vat butent man ir reikia dizelio paskirstymo su guoliuDaizy rašėCOLONturejaw linksma istorija su lirosta kai paskirstymo dirzelio su guoliu ieskojaw![]()
kai nusipirkaw dzeugiausi kad pigu, bet pasirodo ne to variklio detales ykiso chi chi chiissprendem viska labai taikiai ir dar nuolaida gavaw.

chaC`M`Y`K` rašėCOLONtai vat butent man ir reikia dizelio paskirstymo su guoliuDaizy rašėCOLONturejaw linksma istorija su lirosta kai paskirstymo dirzelio su guoliu ieskojaw![]()
kai nusipirkaw dzeugiausi kad pigu, bet pasirodo ne to variklio detales ykiso chi chi chiissprendem viska labai taikiai ir dar nuolaida gavaw.
su kainomis pas juos viskas tvarkoj tik chekink ka perki (kompe pazymi kad pardave viena, o ideda - kita)termostata ir seip smulkmenu ...

tai gal tada geriau vezkis sena dirzeli ir palygink su ju siulomu, nes man pardave 1.3 variklio vietoj 1.6. - jis buvo gerokai trumpesnis.
O su guoliu labai linksmai gavosi - pats pardavejas isiule, tipo as ir pats keiciau dirzeli kartu su guoliu, keisk butinai ir guoli, nu ok sakaw, duok ir guoli. O kai paskambijo is serviso kad netinka detales ir nulekeu pas ta pati pardaveja aiskintis, "tikrojo" guolio nebeturejo, tada jis pasiule guolio nebekeisti, nes ir senas labai geras

Nu man irgi istorija buvo kaladėles perkant. Padavė, aš išpakavau, žiūriu - kažkas lyg ne taip....Sakau :gal ne tokios....Pardavėjas net pyktelėjo...žžžėk sako numeris...nu ova numeris kataloge ...1:1 ko dar nori? Nu galvoju, gal klystu...senai nemačiau savo kaladėlių...paėmiau. Garaže susiradau senas sudrožtas savo - akurat ne tos....Daizy rašėCOLONturejaw linksma istorija su lirosta kai paskirstymo dirzelio su guoliu ieskojaw![]()
Po kelių dienų gryžau atgalios dedu ant stalo tas naujas, senas ir čekį...žėk sakau dar sykį savo talmudus, va kokių reik. Tada paaiškėja kad niekas nekaltas čia, tiesiog kažkas kaladėles perdėjo į kitą dėžutę....o pagal piešinuką jis neturėjo laiko sutikrinti...blablabla... Ir kad labai nepykčiau davė "kompensaciją" - 5 ltr langų ploviklio...

Dirželį kažkada pirkau pas juos - irgi ne toks pakliuvo - dantukų profilis kitoks....Kol tai paaiškėjo, gal mėnuo praėjo, čekį senai pametęs buvau, bet pakeitė be problemų.
Šiaip tai man 50 km iki jų davažiuot....ir man labai patinka, kad ko nors prireikus parašau į jų emuilą ir visada atsako - kas kur ir po kiek...
[quote="C`M`Y`K`"]taigi klausimas kaip pas juos kainos? ar uzkeltos ar normalios ? kur dar patartumete pasizvalgyti?
kainos apie 1,5 karto mažesnės nei pavyzdžiui N.Vilnioje . Be to pardavėjai maloniai pakonsultuoja .
kainos apie 1,5 karto mažesnės nei pavyzdžiui N.Vilnioje . Be to pardavėjai maloniai pakonsultuoja .
- Matosas
- Garbės narys
- PranešimaiCOLON 14583
- MiestasCOLON Sostinė
- CONTACTCOLON
guolis 7 kartus pigesnis nei kurNerka rašėCOLONieshkojau sankabos disko, ishm. guolio ir diskatoriaus, tai tekstaroj daugiau nei dvigubai pigiau (guolis - 7 kartus ), o vat galinio rato guolis 200:400) dvigubai pigiau lirostoj, taip isheina cia kaip ka perki.

Matosas rašėCOLONguolis 7 kartus pigesnis nei kurNerka rašėCOLONieshkojau sankabos disko, ishm. guolio ir diskatoriaus, tai tekstaroj daugiau nei dvigubai pigiau (guolis - 7 kartus ), o vat galinio rato guolis 200:400) dvigubai pigiau lirostoj, taip isheina cia kaip ka perki.
![]()
tai gal dar vertėtų pažiūrėt kur jis gamintas tuomet
![]()
tikrai taip, priklauso nuo gamintojo, kai pirkau "dirzus-guolius" tai kainos buvo pvz 63LT>116LT,,,, rinkis
- Matosas
- Garbės narys
- PranešimaiCOLON 14583
- MiestasCOLON Sostinė
- CONTACTCOLON
tai taip būtent nuo gamintojo priklauso, bet iš kur ištraukei tokį kainų skirtumąC`M`Y`K` rašėCOLONMatosas rašėCOLON guolis 7 kartus pigesnis nei kur![]()
tai gal dar vertėtų pažiūrėt kur jis gamintas tuomet
![]()
tikrai taip, priklauso nuo gamintojo, kai pirkau "dirzus-guolius" tai kainos buvo pvz 63LT>116LT,,,, rinkis